arnt je dat u najam na 20 godina španjolcima imaju velike planove i uhodana su ekipa 20 godina je dug period nisu špekulanti kao prošli vlasnik (talijan) koji je nešto uložio i brže bolje prodao resortu (amerima)![thumbsup] ovi znaju šta rade možda oni i dokupljuju ko će ga znati[cool][undecid]
fazan: ” nelikvidnost žešća … prošle godine u ovo vrijeme se prašilo po 200 milja dnevno … ” Možda se čeka IPO Ajduka?[rolleyes]
Navodno će im Splitska banka biti agent izdanja.
[lol]
drukali smo za ajduka …
plavi: “Belex + 4,46 % , pa ljudi moji šta je ovo. Srbi poludjeli?”
Uračunali su sve u Belex pa to ti je
Uračunali su i to da im je najbliži zapadni susjed ušao u NATO pa im se poboljšala nacionalna sigurnost i u okruženju su povoljne regionalne stabilnosti! [lol]
plavi:
”
fazan: ” nelikvidnost žešća … prošle godine u ovo vrijeme se prašilo po 200 milja dnevno … ” Možda se čeka IPO Ajduka?[rolleyes]”
Navodno će im Splitska banka biti agent izdanja.
[lol]
drukali smo za ajduka …
A hočeš li uložiti koju paru unutra?
Prodat cijelu Industricu i sve ulupat u dite ajduka.
…[cool]
Prodat cijelu Industricu i sve ulupat u dite ajduka.
…[cool]
Aj vidi jel tu ima smisla uložit neku paru, i ja sam navijač Ajduka, ali ti si tamo bliže i imaš neka poznanstva, ja sam više onako samozatajan.
plavi: ” Sančo: ” Nadam se da vam je jasno zašto se kupuje pretežno skrivenim nalozima…..??[shocked][shocked][shocked] ” Zato da se ne bi prodaja preplašila i povukla, ili zato da ne bi kupci počeli lupati po asku? ” Mislim da su oba razloga prisutna, hihi[thumbsup][thumbsup]
Alaj će biti belaja kad vas Asko prupita što oćete svi da ga bijete??[lol] [lol] [lol] [lol]
Skroz napeto i kalkulantno.Da li ostati ili prodati?
Prodaj sve.[thumbsup]
vidi jel tu ima smisla uložit neku paru, i ja sam navijač Ajduka, ali ti si tamo bliže i imaš neka poznanstva, ja sam više onako samozatajan.
??
zezaš ili?
normalno da ne ću puno uložiti, pa nisam toliko lud …
plavi:
”
vidi jel tu ima smisla uložit neku paru, i ja sam navijač Ajduka, ali ti si tamo bliže i imaš neka poznanstva, ja sam više onako samozatajan.”
??
zezaš ili?
normalno da ne ću puno uložiti, pa nisam toliko lud …
Onda ako ti nečeš puno uložiti ja neću ništa.
I sad sam opet navijač Dinama.[wink]