Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@baron
& crni ivo
ako ne smanjite broj postova za smece stavit cu na forum vase PVT da vide ljudi o kojim se tu ljudskim surogatima radi

Može i na privat. Diskrecija zajamčena!
[smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

arnt je dat u najam na 20 godina španjolcima imaju velike planove i uhodana su ekipa 20 godina je dug period nisu špekulanti kao prošli vlasnik (talijan) koji je nešto uložio i brže bolje prodao resortu (amerima)![thumbsup] ovi znaju šta rade možda oni i dokupljuju ko će ga znati[cool][undecid]

živjeli!!!

fazan: ” nelikvidnost žešća … prošle godine u ovo vrijeme se prašilo po 200 milja dnevno … ” Možda se čeka IPO Ajduka?[rolleyes]

Navodno će im Splitska banka biti agent izdanja.
[lol]

drukali smo za ajduka …

I love the Smell of Profits in the Morning

plavi: “Belex + 4,46 % , pa ljudi moji šta je ovo. Srbi poludjeli?”
Uračunali su sve u Belex pa to ti je

Uračunali su i to da im je najbliži zapadni susjed ušao u NATO pa im se poboljšala nacionalna sigurnost i u okruženju su povoljne regionalne stabilnosti! [lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

plavi:

fazan: ” nelikvidnost žešća … prošle godine u ovo vrijeme se prašilo po 200 milja dnevno … ” Možda se čeka IPO Ajduka?[rolleyes]”

Navodno će im Splitska banka biti agent izdanja.
[lol]

drukali smo za ajduka …

A hočeš li uložiti koju paru unutra?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Skroz napeto i kalkulantno.Da li ostati ili prodati?

Prodat cijelu Industricu i sve ulupat u dite ajduka.

…[cool]

Prodat cijelu Industricu i sve ulupat u dite ajduka.

…[cool]

Aj vidi jel tu ima smisla uložit neku paru, i ja sam navijač Ajduka, ali ti si tamo bliže i imaš neka poznanstva, ja sam više onako samozatajan.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi: ” Sančo: ” Nadam se da vam je jasno zašto se kupuje pretežno skrivenim nalozima…..??[shocked][shocked][shocked] ” Zato da se ne bi prodaja preplašila i povukla, ili zato da ne bi kupci počeli lupati po asku? ” Mislim da su oba razloga prisutna, hihi[thumbsup][thumbsup]

Alaj će biti belaja kad vas Asko prupita što oćete svi da ga bijete??[lol] [lol] [lol] [lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Skroz napeto i kalkulantno.Da li ostati ili prodati?

Prodaj sve.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

vidi jel tu ima smisla uložit neku paru, i ja sam navijač Ajduka, ali ti si tamo bliže i imaš neka poznanstva, ja sam više onako samozatajan.

??
zezaš ili?

normalno da ne ću puno uložiti, pa nisam toliko lud …

plavi:

vidi jel tu ima smisla uložit neku paru, i ja sam navijač Ajduka, ali ti si tamo bliže i imaš neka poznanstva, ja sam više onako samozatajan.”

??
zezaš ili?

normalno da ne ću puno uložiti, pa nisam toliko lud …

Onda ako ti nečeš puno uložiti ja neću ništa.
I sad sam opet navijač Dinama.[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close