Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ništa ili će biti dividenda u HT-u[proud][rolleyes]

dan je pametniji od noći

Niš od krize za sada. Ivek je otišel spat, a Europa se budi, a i ameri misle krenuti pozitivno.http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

Ne bu europa tako brzo u plus. Kakvo buđenje?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Što je sa ovom INOM.
– jesu li pronašli koji novi izvor nafte.
– ima li koji novi info.
– jer je po meni ona najviše kriva za ovaj rast crobexa, jer to zbilja nema smisla kada pogledamo kretanja indeksa u Kazahstanu i Afganistanu.
Pozdrav !

Što je sa ovom INOM. – jesu li pronašli koji novi izvor nafte. – ima li koji novi info. – jer je po meni ona najviše kriva za ovaj rast crobexa, jer to zbilja nema smisla kada pogledamo kretanja indeksa u Kazahstanu i Afganistanu. Pozdrav !

Rrezerve po cijeni od 120 dolara za barel su 45.283.018.867,92 dolara!!!

čak si i fjučursi u prijateljskoj nam i nesvrstanoj ameriki u pljusu
baronje moljim te komenjtar

Postanite Eu-robovi

Nemojte tako, čuvajte naše medvjede, oni su zaštićena vrsta pred izumiranjem…

– kada već ulagače dijelite po sličicama životinjskog carstva.
– mene zbilja interesira što je s onim simpatičnim majmunima,
– i u koju vrstu investitora oni spadaju.
Pozdrav, i ugodno čekanje crobexa na 2.500 [lol] [lol] [lol]

Što je sa ovom INOM.
– jesu li pronašli koji novi izvor nafte.
– ima li koji novi info.
– jer je po meni ona najviše kriva za ovaj rast crobexa, jer to zbilja nema smisla kada pogledamo kretanja indeksa u Kazahstanu i Afganistanu.
Pozdrav !

zaboravila si na Burundi i Mozambik

kiša će...

ivana7:

Što je sa ovom INOM. – jesu li pronašli koji novi izvor nafte. – ima li koji novi info. – jer je po meni ona najviše kriva za ovaj rast crobexa, jer to zbilja nema smisla kada pogledamo kretanja indeksa u Kazahstanu i Afganistanu. Pozdrav !

Rrezerve po cijeni od 120 dolara za barel su 45.283.018.867,92 dolara!!!

Pa to je cca 200 mlrd kuniča, mogle bi te dionice vrijedit i puno više, a još da spomenem predviđanja da če cijena u idučoj godini skočit na 200 dolara, lijepo lijepo

[thumbsup]

Baron: ” Crobex 0,08%.[thumbsup] ” Bem mu miša što je ovo. – pa danas smo trebali pasti 10%. – Ivek , Baron, kada ćemo više na crobex 2.500 , – sada me zbilja živcira ova situacija, dajte potrudite se malo, – pa valjda je koja burza u svijetu u minusu. – i molim Vas više boldanih tekstova na engleskom. Pozdrav svima onima u kešu,[bye][bye][bye] – ali doći će i Vaše vrijeme, samo se treba čekati, a tko čeka taj i dočeka.[lol] [lol] [lol]

Opet druka na rast.UP UP
A jučer je sve prodavala.
Ti si gora od mene.[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

DiAbLeRo: ” Nemojte tako, čuvajte naše medvjede, oni su zaštićena vrsta pred izumiranjem… ” – kada već ulagače dijelite po sličicama životinjskog carstva. – mene zbilja interesira što je s onim simpatičnim majmunima, – i u koju vrstu investitora oni spadaju. Pozdrav, i ugodno čekanje crobexa na 2.500 [lol] [lol] [lol]

Ivana pa kaj vi u svakom vašem postu spominjete tih 2500?
Dali se toga bojite ili netko stalno pili da idemo do 2500?
Mislim da za to baš i nema neke šanse da dođemo tako nisko, ali do 3000 pa opet na 3700 bez ikakvih problema i to je naš slijed za slijedeće razdoblje.[lol]

A promet od 37 milja govori sve[bye][bye]

Može li netko pojasniti zašto je Belex15 2,33 % u plusu?
Možda baron jel nije tamo strah od radikala?
Ili je to već uračunato u cijenu?[kiss]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ajde, pa tek sad vidim da je index čak u plusu, a INGR nakon onakvog tromjesečnog izvješća, a ranije i godišnjeg u minusu?
Pa što čekate?
Objavu dokapitalizacije po 41 000, pa čete kupovati po 45 000?[kiss]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close