Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo ovaj opet druka!

Rohatinski: Kriza bi mogla dovesti do povlačenja kapitala

Najveću opasnost za Hrvatsku predstavlja prijetnja da se financijska kriza u svijetu odrazi na uvjete kreditiranja, odnosno da, u ekstremnom slučaju, dovede do neto povlačenja kapitala iz zemlje, rekao je u Opatiji guverner HNB-a Željko Rohatinski.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2ec21ff5-51ab-4652-aa39-e87be1ab26a3&open=sec

14.04.2008.

Srbi + 1,46 %

Pa što radikali gube?
Ili je sve to već uračunato u cijene?[kiss]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Srbi + 1,46 % Pa što radikali gube? Ili je sve to već uračunato u cijene?[kiss]

Isto je bilo prije kosova. Rast, rast pa onda pad dno dna.[undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

plavi: ” tony: ” plavi: ” Tvtke u USA nemaju potencijal rasta kao one u HR, pa nečeš valjda i ti biti jedan od onih jkoji će uspoređivati P/E tvrtke u USA i tvrke u HR??? ” točno, plavi, uvijek je u prijelaznim tržištima poput našega veći omjer PE zbog većih očekivanja, odnosno zbog većeg potencijala, što se osobito vidi kod firma koje prelaze iz negativnog poslovanja u pozitivno... To prepoznati u pravom trenutku je majstorsko znanje, a analizirati prošlost samo onako bez vida odčitavanja tragova koji će značajno sutra utjecati na dobru budućnost bilo bi glupo gubljenje vremena na burzi i elementarno nepoznavanje firma, burze… ” Upravo tako, slažemo se, nažalost kod nas postoji veliko nepoznavanje tih stvari, tako da dosta investitora neke stvari potpuno krivo vrednuje. ” Ovome bih nadodao da P/E nakon što je ove godine burza ovoliko pala više nije tako visok, prije bih rekao da je kod većine tvrtki prenizak.

zašto onda nisi uletio u INDG?

I love the Smell of Profits in the Morning

Vec tri puta moderiran danas,mozda srusim dnevni rekord neciji! Izaslo od Podravke izvjesce. + +

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

fazan: ” plavi, malo je dvojbeno koliko i tvrtke u RH imaju potencijal slažem se da smo još uvijek nerazvijeni, pa nemamo niti pošteni hotel s 5 zvijezdica na obali, ali neka tržišta su već osvojena, dakle, trebamo se vinuti izvan granica … no, da imamo više prostora za rast, to je nedvojbeno, pa da bi stigli slovence treba nam se samo udvostručiti bdp po glavi stanovnika ” pogledajmo ovo boldano ! nije li to u suprotnosti ? [lol]

zašto bi bilo u suprotnosti?

ja nisam iznio činjenice, jer za njih nemam podatke, već sam iznio svoja razmišljanja i pretpostavke …

Evo ovaj opet druka!

Kolega ne bih rekao da druka. Kad god je on nesto iznesao u javnost ispostavilo bi se da ga je trebalo poslusat.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

zvone101:

fazan: ” plavi, malo je dvojbeno koliko i tvrtke u RH imaju potencijal slažem se da smo još uvijek nerazvijeni, pa nemamo niti pošteni hotel s 5 zvijezdica na obali, ali neka tržišta su već osvojena, dakle, trebamo se vinuti izvan granica … no, da imamo više prostora za rast, to je nedvojbeno, pa da bi stigli slovence treba nam se samo udvostručiti bdp po glavi stanovnika ” pogledajmo ovo boldano ! nije li to u suprotnosti ? [lol] ”

zašto bi bilo u suprotnosti?

ja nisam iznio činjenice, jer za njih nemam podatke, već sam iznio svoja razmišljanja i pretpostavke …

pa vidi još jednom:

plavi, malo je dvojbeno koliko i tvrtke u RH imaju potencijal

no, da imamo više prostora za rast, to je nedvojbeno

Crobex 0,08%.[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Crobex na nuli. S tendencijom prelaza u plus.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

dvojbeno je koliki imamo prostor za rast
nije dvojbeno da imamo veći rast od Amera

što je tu dvojbeno?

Evo nas na površini.

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

New Report

Close