Europa probudi si.
Očito je da sa današnjim damom Europa prati Ameriku. Koji krkljanac.
Europske burze počele s padom
Business.hr/Hina
08.05.2008 09:45
Rekordne razine cijene nafte izazvale su zabrinutost ulagača od jačanja inflacijskih pritisaka, zbog čega su na početku današnjeg trgovanja na europskim burzama vodeći indeksi pali.
Vaš link
asdfgh123: ” ivek123: ” SLK: ” Ima FI 1Q08 HT na ZSE. http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/HT-fin2008-1Q-NotREV-K-HR.pdf ” Po meni i nije nesto…. Previse minus postotaka…. ” Nije li to očekivano. Ono što je pozitivno je da HT bolje od očekivanog zadržava dobit i seli je u dugoročno isplative segmente. Pogledati kako raste broj minuta po pretplatniku i broj postpaid pretplatnika u mobilnoj. A i ogroman rast je u ADSL-u i IPTV-u. I to će se nastaviti. Kroz koju godinu, HT će imati 1.000.000 ADSL priključaka + tko zna koliko IPTV pretplatnika. ” Jedino ako značajno smanji cijene. Inače, prvom prilikom (čim u mom gradu, na mojoj centrali bude druge mogućnosti) odmah ih mijenjam! A znam i mnoge druge koji čekaju na to. Po mnogo čemu ovo je lupeška firma, a pogotovo po dtk-mreži. Znate li koliko su ljudi plaćali uvođenje telefona, a i postavljanje te famozne mreže je išlo na njihov račun (pretplatnika) i još je ht od toga profitirao! A sad im opet skupo naplaćuju tu istu mrežu koju su ljudi sami plaćali u startu. Hr… – Balkan…
Neki promijenili operatera – nisu se usrećili. Postotak nezadovoljnih korisnika kod HT-a je najmanji.
HT nije ukrao DTK mrežu. HT je hrvatska firma. Pravno gledajući HT je vlasnik DTK (>90%). Znaš li koliko košta priključak struje, vode, kanalizacije i koliko se čeka? Ne znaš.
Bolje bi bilo da je DTK izvan HT-a. Ali to nije kriv Mudrinić. Čovjek radi svoj posao. Pitajte to Škegru, Mesića, Valentića ili već onoga tko je to prodao.
Pitajte Mudrinića danas čija je DTK i što rade da to dokažu.
Imate temu HT..
Ovo je tema svih tema.
Ode INGRa dolje. Plavi daj mi reci zašto?
I .. jeste se dogovorili jel dobor ili loše izvješće HT-a?
Imaš temu HT.
U Evropi se smanjuje minus što znači da su se paničari iskrcali. Futuresi u Americi u plusu, što znači da je jučer bila kapitalizacija dobiti. Azija završila kombinirano, korigirali se neki koji su ludo rasli. Znam da je npr. Shangai rastao 3 dana za redom po 5 %. Možda u početku mali minus kod nas zbog nezaobilaznih paničara a do kraja dana + 1 do +1,5%.[thumbsup]
jucer su takodjer futuresi bili u plusu pa je zavrsilo u suzama [lol]