Popapana na DLKV dva paketa od 200 kom na bidu.[shocked]
Crobex polako ali sigurno klizi dole -0,15%
Jednostavan odgovor: to su Dioki i Luka Rijeka!
Međutim ne vidim razloga zašto se tu ne bi našao jedan Brodospas, hoteli, građevinci, montažeri, možda koje brodogradilište……!
3 godine će biti posla u izobilju!
Analitičari: Oprez zbog financijskih izvješća dovest će do stagnacije
Ne bih bas rekla da financijski izvjestaji puno utjecu na cijenu dionice, ociti primjer gubitasima raste cijena, a drustva sa velikom dobiti padaju ili cak danas nemaju promet kao na pr. ZABA-R-A kako to nasi vrli analiticari objasnjavaju.
Senzacija…
Goldman Sachs: Nafta bi mogla dosegnuti 200 dolara
Business.hr/Hina
07.05.2008 10:46
Cijene nafte na svjetskim tržištima u iduće bi se dvije godine mogle popeti i do 200 dolara po barelu, uslijed trenda super-snažnog rasta na krilima nedostatnog povećanja opskrbe, upozorila je ulagačka banka Goldman Sachs.
Vaš link
očito je da slijedi kapitalizacija dobiti napumopanih dionica, sada fondaši pomalo prodaju agrokorce, igh, tehnika itd , a odmah se ubacuju u HT, dok je još na ovim razinama to mi izgleda kao vjerojatan scenario [thumbsup]
pa vjerojatno ne zele probit 3900 pa spustaju ostale da oslobode rast HT-u a ne probiju spomenutu granicu…
Opet mali problemi sa racunanjem indexa. Presli u minus
sava:
Međutim ne vidim razloga zašto se tu ne bi našao jedan Brodospas, hoteli, građevinci, montažeri, možda koje brodogradilište……!
3 godine će biti posla u izobilju!
Investicija samog LNG terminala je 700 milijuna eura, dok sa ostalom infrastrukturom i pratečim sadržajima se penje na preko milijardu eura ( daleko najveća investicija u povijesti samostalne Hrvatske). Da će mnogi profitirati hoće , ali ipak najviše Dioki.
pa vjerojatno ne zele probit 3900 pa spustaju ostale da oslobode rast HT-u a ne probiju spomenutu granicu…
… munjeviti rast HT-a
[wink][smiley]
Vjerovali ili ne, koliko ja vidim, fondovi se iskrcavaju.[undecid]
???
Ukupni promet Redovni promet
15.981.718,70 kn 15.981.718,70 kn
[yawn]
EU kompletno u zelenom, slovenci nakon jučerašnjih +2 %, danas opet u plusu ca. 2 %.
[tongue]
Europa fino zelena, a mi?
Europa fino zelena, a mi?
I mi ćemo do kraja dana pogledaj promete, nema sumanutih lupanja po bidovima ( naravno ), pa će kupci morati agresivnije po asku.