a i ovaj isto lupa bezveze.. uostalom vidi se po ocjeni clanka 1.5
BUMBAR5: ” Pa normalno da ih poslovnice u HR vade kad ovdije uzimaju lihvarske kamate dok u Austiriji to nesmiju. I šta je tu čudno ? ” Dječarac, daj se nauči što su kamate, a što lihvarenje i lihvarske kamate, pa se onda javi pisati na uglednom forumu poput ovog.
dobro, ali cinjenica je da je novac u Hrvatskoj skuplji nego u Austriji.
BUMBAR5: ” Pa normalno da ih poslovnice u HR vade kad ovdije uzimaju lihvarske kamate dok u Austiriji to nesmiju. I šta je tu čudno ? ” Dječarac, daj se nauči što su kamate, a što lihvarenje i lihvarske kamate, pa se onda javi pisati na uglednom forumu poput ovog.
Kamata od 14,99% na dozvoljeni minus što imaju ZABA I PBZ reci mi kako da nazovem ?
tigrus: ” Fidel: ” asdfgh123: ” Baron: ” Koje udaranje po bidu na kraju na IGH, ATPL, ” Mislim da se pazi da se odleti prebrzo gore. To su fondovi trebali raditi i prošle godine. ATPL je narastao 40% u dva tjedna, treba to malo ohladiti. ” a kako to tocno fondovi paze? svezali su ljudima ruke da ne bi mogli kupovati? ” postvave vece naloge na prodaji. i svi se ohlade. tak to rade. ” uz promet od 70M… ne drzi ti vodu… uostalom imam pametnijeg posla.
samo naprijed.
delaj pametni poso. [thumbsup]
ok, necemo onda vise diskutirati.
plavi:
”
”
Kamata od 14,99% na dozvoljeni minus što imaju ZABA I PBZ reci mi kako da nazovem ?
Dozvoljena kamata[lol] [lol] [lol]
Drugo je to što su sve banke po svojoj prirodi perfidni lihvari, no što ćemo, takav je svijet[lol] [lol] [lol]
plavi:
”
”
porez na budale.
” Kamata od 14,99% na dozvoljeni minus što imaju ZABA I PBZ reci mi kako da nazovem ?
Bumbi, sorry ak cu zvucati grubo, ali nije mi to namjera, uistinu.
Gle, nisi pricao o lihvarskim kamatama kad si uzimao margin… nitko ne mora uzimati kredit ako nece.
Meni je zao sto sam i ja placao cijenu vase pohlepe, jer ja nisam uzimao kredite. Dakle, ako se tko ima ljutiti…[angry]
plavi: ” BUMBAR5: ” Pa normalno da ih poslovnice u HR vade kad ovdije uzimaju lihvarske kamate dok u Austiriji to nesmiju. I šta je tu čudno ? ” Dječarac, daj se nauči što su kamate, a što lihvarenje i lihvarske kamate, pa se onda javi pisati na uglednom forumu poput ovog. ” Kamata od 14,99% na dozvoljeni minus što imaju ZABA I PBZ reci mi kako da nazovem ?
obicno kazu iz nase palete proizvoda mozemo vam ponuditi paket taj i taj… dakle to je proizvod
1.KOEI-R-A 805,01 814,00 813,70 0.96 % up 2.609 2.109.192,77
2. CROBEX 3.879,41 1.12% 171.063.030,97 kn 71.753.129,74 kn 74.328.806,23 kn 24.981.095,00 kn
Tisku pala dobit 55,3 posto
06.05.2008 16:12
Zagrebački maloprodajni lanac Tisak, član koncerna Agrokor, prvo je tromjesečje ove godine završio sa 7,7 milijuna kuna neto dobiti, što je 55,3 posto manje nego u istom razdoblju lani, pokazuju podaci iz financijskog izvješća Tiska dostavljenog Zagrebačkoj burzi.
Vaš link
firma fannie mae objavi kvartalni gubitak od 2 milijarde dolara i u plusu je 1% za nagradu . Evo uvjerite se sami.Vaš link