Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
valentine: ” compa: ” DAX opet ispod 7000 [angry] ” Sranje, kaj bumo sad, brzo sve prodati… ” Prema analizi DAX-a odbijanac ispod 7000 znači stvaranje down trenda. Futuresi već počeli zabrinjavati. ***obrisano*** Forex analiza: Iznenađujući rast uslužnog sektora ipak nije pomogao dolaru Mario Tomljanović, analitičar Admiral Ulaganja 06.05.2008 13:41 Dolar je oslabio prema euru unatoč jučerašnjem izvješću Institute of Supply Managementa o kretanju indeksa ISM Non-Manufacturing Composite (indeks uslužnog sektora) koje je bilo bolje od očekivanih 49,1 te je dosegnulo 52,0. Vaš link
pa braune stvarno pretjeruješ.
sad bi ti reka braune-klaune, ali neću.
[smiley]
GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!
I još dodatnih 2,5 miliona po istoj cijeni na Adrisu. Mislim da smo ustanovili granicu ispod koje ne idemo. A ona je iznad 410 kuna.
i dobro sto se sad spekulira? kolika ce biti izvanredna dividenda na HTu?
Biće Gatara prodaje dionice. Koja izvanredna dividenda?
Rano je za izvanrednu dividendu. Mozda tamo negdje oko dodjele bonus dionica.
"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."
tigrus: ” i dobro sto se sad spekulira? kolika ce biti izvanredna dividenda na HTu? ” Biće Gatara prodaje dionice. Koja izvanredna dividenda?
prema nalozima cini se da “mali” prodaju pakete…[lol]
a za dividendu neznam…
tako se prica…
treba to jos malo vidjeti sto ce biti…[thumbsup]
Veći promet obveznicama nego dionicama.
To je dobro ili loše?
"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7
tigrus:
”
i dobro sto se sad spekulira? kolika ce biti izvanredna dividenda na HTu?
”
Biće Gatara prodaje dionice. Koja izvanredna dividenda?
ma čovjek se šalio…
to je i sam napisao.
htio sam pokazati post ali nisam ga našao – valjda je obrisan.