Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

plavi: ” Fino se i dalje čisti INGR, ajde ljudi moji , pa gdje je još povratak na 60 000?[kiss] ” 62T moj cilj, zarada dupla i biti će brža nego što neki misle[kiss]

Smao da nije ona prica o skupljanju prije dokapa za institucionalce, jer bi onda za male bilo R&B.
Al valjda bi objavili tako nešto.

danas nema divljačkih ispada i lupanja po bidu. A i kad se lupi po bidu pazi se da to ne boli.
zato i nema previše prometa.
milsim da smo spremni za daljni rast. čak i Nikolić u Srbiji je izgleda uračunat u cijenu.

Last week Warren Buffett was running around yelling that we are in a recession and its going to be worse than we expected. The truth is that a recession is TWO quarters of negative GDP growth, and we haven’t even had ONE quarter of negative GDP growth yet. So consequently, I have little respect for Warren Buffett now.

You have all these people running around yelling recession when there is no recession. It is just a scam. There is so much BS, ignorance, and gloom & doom scenarios going on trying to scare people and get them to sell off that it is pathetic.

Now this week, Warren Buffet does a complete 180 and says that the economy has basically reached its low point and things will be getting better now.

No wonder so many people are so confused and scared. Thank God I have a degree in Economics and can easily filter out the BS. The trouble is that my degree in Economics doesn’t help me compete with all the lies and its aftermath.

Komentar s stranog foruma

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Warren Buffet je u sukobu interesa kad priča o recesiji i dionicama, tako da njegovo mišljenje nije relevantno !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Idemo gore, to se vidi iz aviona.
^ATX ATX 4,338.25 6:30AM ET 3.50 (-0.08%) Components, Chart, More
^BFX BEL-20 3,906.68 6:45AM ET 37.06 (-0.94%) Chart, More
^FCHI CAC 40 5,037.08 6:45AM ET 26.28 (-0.52%) Chart, More
^GDAXI DAX 7,010.43 6:30AM ET 41.65 (-0.59%) Chart, More
^AEX AEX General 479.77 6:45AM ET 1.61 (-0.33%) Chart, More
^OSEAX OSE All Share 549.37 6:30AM ET 0.45 (+0.08%) Components, Chart, More
^MIBTEL MIBTel 26,053.0000 6:45AM ET 110.0000 (-0.42%) Components, Chart, More
^IXX ISE National-100 94.76 May 5 0.00 (0.00%) Chart, More
^SMSI Madrid General 1,504.03 6:40AM ET 8.04 (-0.53%) Components, Chart, More
^OMXSPI Stockholm General 323.41 6:44AM ET 1.87 (-0.57%) Chart, More
^SSMI Swiss Market 7,545.00 6:45AM ET 113.26 (-1.48%) Chart, More
^FTSE FTSE 100 6,184.10 6:30AM ET 31.40 (-0.51%)

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

2 kineska zida na atpl 2815 i jdpl 653,99

No pain no Game

Crobex 1,10%…..opet odbijanac od 3900.Hm
Padaju brodari. Loša FI?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

.Počeo sam razmišljati da ga počnem koristiti umjesto TA.[thumbsup]

– tu metodu ja već duže vrijeme koristim.
– daje odlične rezultate.
– samo mu još trebate pridodati i gospodina Iveka.
– ovo su zbilja najdosadnije stranice ali se jednostavno moraju pratiti.
– sada je trnutno na forumu ipak više optimista,
– ali kada velika većina na forumu bude na strani Barona i Iveka, to Vam je signal bolji od bilo koje analize.
– jedino su nezgodne za čopor njihove daljnje prognoze za crobex.

– potpuno je isto kod rasta, samo se onda javlja Baronov brat Von Baron.
– a što je taj lik pisao, sjećam se svega, jadno da jadnije ne može biti.
– a onda čopor traži krivce, i nije im ništa jasno.

– za Iveka i Barona.
– malo više boldanih tekstova na engleskom.
– to je ipak puno uvjerljivije za naše investitore.

– i ja uvijek kada ulažem čitam što mi preporučuju naši brokeri i pogotovo novinari [lol] [lol] [lol]
– jer oni ipak znaju najbolje o burzi, jel tako Ivek ???????
Pozdrav !

Crobex 1,10%…..opet odbijanac od 3900.Hm
Padaju brodari. Loša FI?

koji brodari padaju?[lol]

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

toka:

plavi: ” Fino se i dalje čisti INGR, ajde ljudi moji , pa gdje je još povratak na 60 000?[kiss] ” 62T moj cilj, zarada dupla i biti će brža nego što neki misle[kiss]

Smao da nije ona prica o skupljanju prije dokapa za institucionalce, jer bi onda za male bilo R&B.
Al valjda bi objavili tako nešto.

Dokap će vjerojatno i biti samo za mirovinske, što je i puno bolja opcija za male.
fundamenti će strašno porasti, a prodaje dionica neće biti od streane mirovinaca.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ljudi božji, stvarno mi nije jasno zašto se u novinama spominje mogući utjecaj izbora u Srbiji na ZSE?

– nažalost to je jednostavno tako i u pravu su.
– valjda neka psihologija u glavi ljudi.
– po meni vuk dlaku mijenja, ali čud nikada.
Pozdrav !

ekipa na forumu se totalno podijelila (ali svi pišu) … ovi u cashu još čekaju i imaju vremena pisati do iznemoglosti, dok ovi u dionicama imaju možda čak i više vremena za pisati …. treba nam više ovih u sredini da poguraju …
manje pisanja – više prometa i svi bumo zadovoljniji (iako i ovako nikako nije loše s obzirom na zadnjih mjesec dana)

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close