Da nema danas INE i HT-a, Crobex bi bio oko 0%[shocked]
Onda bi vi kolega još više guštali. Ona narodna “da pas nije s… uhvatio bi zeca “!
[smiley]
Da nema danas INE i HT-a, Crobex bi bio oko 0%[shocked]
kolega da su ht i ina rasli sukladno ostalim dionicama proteklih tjedana vec bi odavno presli 4000 [shocked][shocked]
Čini mi se da se okreće trend. Idemo opet gore.
Ipak mislim da smo u bull marketu.
Evo i europa polagano okreće u zeleno.
Vaš link[thumbsup]
Da nije u plusu, crobex bi danas bio u minusu ( najvjerovatnije ) ……………hihihi[wink]
Fino se i dalje čisti INGR, ajde ljudi moji , pa gdje je još povratak na 60 000?[kiss]
danasnji razvoj situacije je fantastican… lagani rast bez šokova i pritiska na prodaju, cak i ”narodne” dionice idu gore.. da se ovako nastavi do kraja tjedna nitko sretniji od mene. Kao da ekipa vise nezna sta bi kupila pa uzima ht i inu[lol], sad samo kad bi se malo podigao promet narednih dana i probijamo 4000 ko od šale![thumbsup]
Fino se i dalje čisti INGR, ajde ljudi moji , pa gdje je još povratak na 60 000?[kiss]
62T moj cilj, zarada dupla i biti će brža nego što neki misle[kiss]
plavi:
”
”
Zašto misliš da će biti brže nego što neki misle?
toka:
”
plavi:
”
”
”
zato što su pokazatelji po meni odlični, izvješće odlično, uprava solidno radi, posla na pretek, šiti se tvrtka i vani. Ima dosta pokazatelja koji će ovu dionicu gurniti u prvi plan i prv a će se oporaviti na tržišti a to je brže nego što pesimisti i kupci misle.
toka:
”
plavi:
”
”
”
da, stvarno, zašto misliš da će biti brže nego što nekimisle ? [lol]