Čitajući pesimiste čovjek bi pomislio da vjeruju u bar dvije davno potrošene stvari: 1.- sve što novine objave točno je; 2.- državni kapitalizam je prava stvar. Obje su fraze za privatne investitore pravi put u propast. Osobno ne vjerujem svemu što se napiše u brojnim medijima te držim da državne investicije treba smanjiti na najmanju moguću mjeru. I ne brigam se previše: “Caru carevo!” Meni moje! Vi kako hoćete![cool]
izvrsno primijećeno. bace jedan link na neku ekstremno nacionalističku stranicu pa jedan na neku ekstremno socijalističku i kao obavili su posao. a i jedna i druga od tih stranica su najplići antikapitalizam i antiglobalizam na nivou kumica s placa i ništa više..
Evo opet pada crobex,
– ali nema veze, neka uživa ekipa.
– i odmah se javljaju, osjećaju se prozvanima, iako ih nisam spominjala.
– i ja isto čekam crobex na 2.200 , zašto ne zaraditi više.
– p.s. Ivek, nemam brkove !
Pozdrav !
lijepo je i znati neke informacije koje Vam sigurno tu neću napisati.[lol] [lol] [lol] [lol]
Hvala, kolega, sto ste nas obavijestile o tome.
[lol]
Iako hrvatski portali samo prenose info sa drugih portala vezanih za burzu, zadnje vrijeme sve vise clanaka koji bi mogli vratiti vjeru malih da vrate lovu u fondove i dionice, jer ruku na srce narod nema pojma na utjecaj poskupljenja nafte na makro situaciju ili da li je kriza u americi ili nije ili sto je buffet rekao i tko je zapravo on…
http://www.index.hr/vijesti/clanak/investicijski-fondovi–povratak-u-dobra-vremena/385664.aspx
http://www.totalportal.hr/article.php?article_id=195581
ima vise manje na svakom portalu ovakva ili vijest u slicno tonu pa da ne trpam linkove…
ZADNJI UPIT: 06.05. u 10:54
(Podaci se objavljuju s odgodom 15 minuta ili više)
Broj dionica u padu 27 41,54%
Broj dionica u porastu 36 55,38%
Analitičari: O preokretu trenda na ZSE se ne može govoriti do objave rezultata izbora u Srbiji
Vaš link
Skriveni na INGRi na asku. Šta sam rekao!!!
ja al u eurima bude doslo na isto[lol]
Skriveni na INGRi na asku. Šta sam rekao!!!
Popapan je dečec..
[tongue]
EUROPA, hm[shocked][shocked][shocked]
Vaš link
stvarno se zeznuo kupio po 25 prodao po 37 … i još malo zadržao …
ali se slažem da će danas biti čudan dan