vlalonca: “http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=79fd335c-606f-403b-9aac-e1386c87247f&open=sec
isto jedan dokaz kako vlada vlada i kakvo je stanje u Hrvstkoj
“ma kakav izvoz, pa mi nemožemo preživit u hr!!!! pa država i njeni lopovi su dužnici najveći, pa kome oni plaćaju, nikome!!!! … pa čitavo gospodarstvo je u komi ljudi moji, nema para .. nemaaaaa!!!!
državni poglavari se rastrošili na ceste, izbore i ostale gluposti .., pričaju o medu i mlijeku a pitajte kako se naplaćuju mali poduzetnici obrtnici i firme koje rade sa državom??? doveli su nas na rub propasti, još mjesec dva ovako i hrvatska u govinma kakvim nikad od sada nije bila
Čitajući pesimiste čovjek bi pomislio da vjeruju u bar dvije davno potrošene stvari: 1.- sve što novine objave točno je; 2.- državni kapitalizam je prava stvar. Obje su fraze za privatne investitore pravi put u propast.
Osobno ne vjerujem svemu što se napiše u brojnim medijima te držim da državne investicije treba smanjiti na najmanju moguću mjeru. I ne brigam se previše: “Caru carevo!” Meni moje!
Vi kako hoćete![cool]
GLE čuda, odbijamo se od 3900 ponovo.
Čak ni HT ne pomaže.[undecid]
Crobex 3896 bodova
na ledjima ine i ht-a crobex 3896 oliti +1.58%
HT 3.25% +++[thumbsup]
Zbog najave objave poslovnih rezultata u cetvrtak. I sutra idemo malo gore a onda ovisimo o cetvrtku.[thumbsup]
Danas nece biti dan Agrokora ( nazalost ) izgleda
IGH 50 kom na asku. To je onih 49 koje su se maknule na otvaranju. Koja igra.[thumbsup]
odu hoteli podgora…
jedna od dionica koju, cini se, necu stici kupiti…
plavi: ” On će odustati tek na Crobex 4 500.[kiss] ” Toga se ne bojim jos neko dulje vrijeme…. [lol] [lol] [lol] [lol]
Kad sjednu dividende barem će moć izać oni koji žele van .. taman da zamjenimo papire za pare, pa onda ostaju samo mirovinci i sanjari 🙂
Samo se ti hvali. Evo pet minuta nakon tebe, ode paket HT-a po 272,11 kn, a to izgleda nije kraj…
– evo kako su jučer komentirali moju kupnju HT-a.
– zbilja je lijepo živjeti u neznanju.
– samo morate znati kako Vam burza nije socijalna ustanova.
– a lijepo je i znati neke informacije koje Vam sigurno tu neću napisati.[lol] [lol] [lol] [lol]
Pozdrav, i želim Vam ugodno čekanje crobexa na 2.200 .
Lijepo je vidjeti da na HT-u u top 10 nema uopće prodaje. Svega 500 komada. Prije bi uz ovaj rast od 10 kuna se poajvilo hrpetina naloga na prodaji. Ovo bi moga biti znak da ostajemo danas na razini od 28x kuna.