ivek:
Sve bolje od boljeg:
http://www.jutarnji.hr/do…k/art-2008,5,5,,118419.jl [/i]
Stipe bojim se ništa ne kuži. Napumpali su ga pojedinci da priča o devalvaciji kune jer će kao oni povećati izvoz ali bogci nisu svjesni ni da devalvira kuna i 50% neće biti konkurentni odnosno drugom rječju nemaju šta ponuditi EU i drugim tržištima. Ista su preplavljena jeftinom robom i sirovinama iz Kine i Indije. Bolje bi Stipi bilo da uvjeri naše radnike i seljake da se uhvate posla i povećaju proizvodnju hrane kojom i uz jaku kunu mogu nahraniti svake godine sve veći broj turista. [bye]
Milijun hektara neobrađenog poljoprivrednog zemljišta a cijene hrane rastu.[sealed]
a još dodajmo da na obrađenom sade uljanu repu
[tongue]
(mislim na EU, ovi kod nas ni to ne sade)
E moj Ivek ti mucis svoje zemljake sa tim negativnim vjestima i bear pogledom.Ali imas pravo u tom pogledu da se slazem sa tobom posto EWT daje istu sliku. I ne samo sada nego i gledajuci u buduca razvijanja.
Posto bas to je EWT tako specialan kao alat.jedini koji vidi mnogo godina unapred…stanje valuta,burza,dionica ,nafte…sto hoces samo da ima potrebnih podataka .
SP500 je jedan index koji je interesantan. Podaci u intervali od ca 100 godina daju fantsticnu sliku(analizu) sto je moguce da se desi. A ako se ljudi boje danas kod padova?? onda nije nista na ono sto ta analiza pokazuje.
dali je to samo masta od Cromana…nije nego ima 1000 analiza koje su se pokazale tocne i sto daju kavalitetu Ewt analizama.
Ali sve u svome vrimenu… [cool]
ivek:
Sve bolje od boljeg:
http://www.jutarnji.hr/do…k/art-2008,5,5,,118419.jl
[/i]Stipe bojim se ništa ne kuži. Napumpali su ga pojedinci da priča o devalvaciji kune jer će kao oni povećati izvoz ali bogci nisu svjesni ni da devalvira kuna i 50% neće biti konkurentni odnosno drugom rječju nemaju šta ponuditi EU i drugim tržištima. Ista su preplavljena jeftinom robom i sirovinama iz Kine i Indije. Bolje bi Stipi bilo da uvjeri naše radnike i seljake da se uhvate posla i povećaju proizvodnju hrane kojom i uz jaku kunu mogu nahraniti svake godine sve veći broj turista. [bye]
Daj mi reci jednog čovjeka od 75 godina koji više nešto može kužiti. Nek se makne i prepusti mjesto mlađem.[bye]
Korekcija ukazala na preveliku izloženost fondova domaćem tržištu 05.05.2008 17:36
Korekcija domaćeg tržišta te u skladu s time gubici fondova ukazali su na preveliku koncentriranost na jedno tržište i potrebu za većom diversifikacijom portfelja.
Moglo bi se desiti povlačenje iz hrvatske da bi se ulagalo u regiji!?
ZSE: Još je prerano za ocjenu da se trend preokrenuo
05.05.2008 14:15
“Na tržištu vlada dobro raspoloženje, cijene rastu, prometi su umjereni, a najveći fokus ulagača je na brodarskom i građevinskom sektoru”, ističe Zvonimir Marić, član Uprave K.D. Asset Managementa.
sto ima ljudi nema me tjedan dana i vidim moje carice poskocile osim HT-a[cry] .Danas se vratim od punice i odmah Crobex poludio[lol]
par dana sam tu dok ne izadje FI HT-a pa cu vidjet dalje sto cu i begam nazad v Zagorje[thumbsup]
Lijepo je kad nemas net i ne pratis stalno nego uzmes novine i samo pogledam jel ima sto novo[wink]
eee samo da je vise investitora ko ti wiking, bilo bi nam svima bolje… covjek ne druka, nije da baš baca neke strucne komentare, ali forumu je potrebna i doza opustenijeg pisanje inace cemo svi pod zemlju od stresa ranije neg smo se nadali[sealed]!
Živjeli! [thumbsup]
E moj Ivek ti mucis svoje zemljake sa tim negativnim vjestima i bear pogledom.Ali imas pravo u tom pogledu da se slazem sa tobom posto EWT daje istu sliku.
Nisam niti medvjed niti bik. Pokusavam samo biti realan.
Croman: ” E moj Ivek ti mucis svoje zemljake sa tim negativnim vjestima i bear pogledom.Ali imas pravo u tom pogledu da se slazem sa tobom posto EWT daje istu sliku. ” Nisam niti medvjed niti bik. Pokusavam samo biti realan.
pametno Ivek…trgovanje i osjecajnost ne ide kad se ima posla sa burzom
> samo ciste siffre
pitanje je zasto bi ikoga tko ima iq veci od sobne temperature zanimalo sto pise na toj opskurnoj stranici koja podupire ono sto podupire i koja se zalaze za to za sto se zalaze…
zalosno
cazo22: ” Milijun hektara neobrađenog poljoprivrednog zemljišta a cijene hrane rastu.[sealed] ” a još dodajmo da na obrađenom sade uljanu repu [tongue] (mislim na EU, ovi kod nas ni to ne sade)
Čitava Slavonija ti je pod uljanom repicom. Sve se žuti.
Ovdje nitko nema vidim iz Slavonije. Svi su sa mora.
Gospodin Croman poćeo se javljati i na temi komentari???????????????Do sada je samo bilo javljanje na tehničkim analizama…..
Čudno,naime je govorio kako je on previše zauzet,da ga naša burza ne zanima,da ne trguje na našoj burzi….
Nekako mi je to sve čudno….i još takvo omalovažavanje naše Vlade,Sanadera…
Jako čudno,ma mogu tvditi smiješno.
Ja ne trgujem na Švedskoj ili burzi Srbije pa se tamona forumima ni ne javljam…..