Kolega oberst dali je to neka panika ili napokon otvarate svoje oči?
jedno je kaj bi svi htjeli a drugo je realnost!
Čekam Vas nisko na bid-u
bok
p.s. a to kaj me j… ć i č znate da nema veze sa time ali dobro, istina Vas boli pa je najbolje se onda braniti
Nije tu samo gorivo u pitanju plin,struja, hrana sve to poskupljuje drastično ,život je svaki dan sve skuplji novac kojeg imaš u džepu vrijedi manje nego jučer.
Zato treba bit krajnje oprezan jer će se to odrazit i na gospodarstvo.
[color=blue]UK property lures India’s super-rich [/color]
[color=black]UK developers are heading to India in search of wealthy new customers for their luxury flats. But why would anyone invest in London’s wobbly property markets? Because the super-rich still have plenty of cash to spend.[/color]
Kolega oberst dali je to neka panika ili napokon otvarate svoje oči? jedno je kaj bi svi htjeli a drugo je realnost! Čekam Vas nisko na bid-u bok p.s. a to kaj me j… ć i č znate da nema veze sa time ali dobro, istina Vas boli pa je najbolje se onda braniti
Sretno s čekanjem, mene ne budete dočekali sigurno, jer sam u ovome najvjerovatnije duže od vas.[lol] Kao što rekoh NHF; znam da č i ć i sve ostalo nema veze s ovim, ali ima s nečim drugim. Bok i vama.[smiley]
Zanimljiv tekst:
http://amac.hrvati-amac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2296&Itemid=19
Možda je ova današnja greška u svezi Crobexa bila neki znak?[wink]
Sve bolje od boljeg:
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,5,5,,118419.jl
U prijevodu na jezik međunarodnih financijskih krugova, Mesićev istup, naime, znači: Gospodo ulagači, strpite se i ne ulažite u državu kojoj sam na čelu, jer danas vam je to preskupo, a sutra će možda biti jeftinije. Da je to rekao predsjednik neke od uređenijih zemalja u susjedstvu, već nekoliko trenutaka nakon te poruke svašta bi se dogodilo na njenom monetarnom tržištu. Kada to kaže Mesić, neće se, srećom, dogoditi ništa. A to govori dosta – i o državi i o predsjedniku. (Viktor Vresnik)
Nije tu samo gorivo u pitanju plin,struja, hrana sve to poskupljuje drastično ,život je svaki dan sve skuplji novac kojeg imaš u džepu vrijedi manje nego jučer.
Zato treba bit krajnje oprezan jer će se to odrazit i na gospodarstvo.
Upravo zato je najbolje kupiti dionice. Jedina zaštita od inflacije. Svatko tko je pročitao samo jednu knjigu to vrlo dobro zna.