Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1

[bye][bye][bye]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Crni Ivo, brzo na pumpu i natankaj do vrha, plati karticom i zaradit ćeš.

[color=black][/color]

http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1 [bye][bye][bye]

tko se nije skrio magarac je bio…
[bye][bye][bye]
plovi, plovi, plovi mala barka….
[bye]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Sluzbeno sa ZSE………CROBEX 3836,11….Promjena.+1.14 Pozdrav

samo da se nisu ravnali prema meni[rolleyes]

…Naredni period mislim da idemo prema dole, jer cijana nafte vrtoglavo raste a i izbori kod Srbića su tu a izgleda da će radikali dobiti čega se najviše bojim za svoje dionice, premda očekujem probleme u Srbiji bez obzira tko dobije izbore što će naravno utjecati na našu burzu.

Odlična procjena, ali vrijedi u nekoj školi za menadžment. Pošto na burzi sve izgleda i jeste suprotno, mislim da će i biti tako, tj. drugačije.
Naime, ono čega se neki plaše, za druge je izazov, tj. dobra prilika! [thumbsup]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

vlalonca: ” …Naredni period mislim da idemo prema dole, jer cijana nafte vrtoglavo raste a i izbori kod Srbića su tu a izgleda da će radikali dobiti čega se najviše bojim za svoje dionice, premda očekujem probleme u Srbiji bez obzira tko dobije izbore što će naravno utjecati na našu burzu.” Odlična procjena, ali vrijedi u nekoj školi za menadžment. Pošto na burzi sve izgleda i jeste suprotno, mislim da će i biti tako, tj. drugačije. Naime, ono čega se neki plaše, za druge je izazov, tj. dobra prilika! [thumbsup]

Slažem se sa Vama,
bolje bi bilo da ovako kažem:
smatram da ovaj tjedan veliki neće kupovati, jedino će kupovati ako dođe do malo večeg pada ali sumljam da će dirat burzu ovaj tjedan.
Eventualno če tlačiti male i plašiti ih svojim nalozima

” Slažem se sa Vama, bolje bi bilo da ovako kažem: smatram da ovaj tjedan veliki neće kupovati, jedino će kupovati ako dođe do malo večeg pada ali sumljam da će dirat burzu ovaj tjedan. Eventualno če tlačiti male i plašiti ih svojim nalozima

Mogu me plasiti do sljedece godine, ova skola od 1 mj. me naucila iznad svega da od mojeg straha mogu profitirati puno vece zvijerke od mene.
Pa si mislim ako zelim biti kao i veliki…ponasat cu se kao i oni. Ne dam svoje za ove sitne pare, pa nek plase koliko god zele.

AZ? Hvala, ne.

Gdje ovo može bit dobro.

http://biz.yahoo.com/ap/080505/airlines_sector_snap.html?.v=1

ako gorivo nastavi rasti ovim tempom čeka nas vruće ljeto

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

i kaj sad, da ne kupujemo CRAL?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Gdje ovo može bit dobro. http://biz.yahoo.com/ap/080505/airlines_sector_snap.html?.v=1 ako gorivo nastavi rasti ovim tempom čeka nas vruće ljeto

Dotični SIMPSON bi rekao:
Odite na benzinsku i natočite auto [lol] [lol] [lol]

Naravno da nebu dobro a ekipa samo pjeva up up up a kad ono ide down down down[bye][bye][bye]

i kaj sad, da ne kupujemo CRAL?

A prijatelju kupit ili ne kupit i šta kupit to je nezahvalno savijetovat ali gospodarski rast će bit snažno opterećen cijenom goriva koja je u expanziji.
Ja ne vidim gdje se ta cijena goriva može zaustvit ovo je izgubilo svaku kontrolu.

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

ivana7: ” Evo potrošila i zadnje novčiće. – šteta nema se više. – ukupno pet manjih trgovina. – sve moje dionice u dobrom plusu. – žalim gospodina Barona koji kupuje crobex, a on je trenutno u banani – 2.73%. Pozdrav ! ” Draga kolegice, pa gdje su one najavljivane blokade? nekako mi se čini da je pitanje trenutka kada će sve lijepo krenuti prema dole, i na kraju dana ne moraju niti popraviti taj minus na crobexu jer bi takav mogao biti i nakon popravka odnosno do kraja dana[bye][bye][bye]

Najbolje je prozivati druge, jel da? A što ćemo s ovim:
30.04.2008. 13:42

…U redu ja se povlačim sa foruma i ovako i onako tržim već godinama pa nisam nigdje ništa pisao pa neću ni nadalje…

No zašto me to ni malo ne čudi.[yawn]

…dovodite ljude i zabludu jer oni čitaju vaše postove o “oporavku” i vide da ste tu od 2006 pa misle da nešto znate. Ja sam u dionicama vjerojatno dulje nego vi…

I ja sam tu od 2006., a možda trgujem od 1996. kao što Vi trgujete valjda od 1929[rolleyes], a tu ste od prije tjedan dana[tongue] Čemu pretpostavka da Vi najdulje trgujete? Čemu pokušaj diskreditacije drugih? Bojimo se nečega?[huh]

…Ponavljam niti sam druker niti ništa…

Čemu ta potreba ponavljanja? Zvuči kao kad krivac viče nisam kriv, nisam kriv.

Niste insajder, ali opet imate “kontakte” i “znate” nešto što mi drugi ne znamo.[rolleyes] A dijelovi u kojima stoji da će opet male šišat i da nakon ovog UP UP ide DOWN DOWN, u tome se slažem i ja. Nije topla voda, samo je pitanje kad. Tako burza funkcionira. Uvijek bilo i bit će.[yawn]

P.S. NHF, ali spominjali ste ulaganje u znanje, preporučio bih pravopis i gramatiku. Pomislio bih da su greške, ali se ponavljaju. Č i ć, negacija, brkanje priloga i pridjeva…Nisam cicija, ali osnovno je osnovno.

Ignore funkcija[pray]

Only God, Muammar and Libya!

New Report

Close