Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja ću naglasiti ovo : Ljudi nemojte nasjedati nikome na ovom forumu jer su isti i oni koji viču UP , UP , UP i oni koji viču DOWN , DOWn , DOWN. Još su stari rekli : Uzdaj se u se i u svoje kljuse ! Pamet u glavu !

[thumbsup]

No respect

I na Adrisu je jaka kupnja. I to na razini od 406 kuna. Među prvih deset, omjer k/p je 1950/785.

Koja brija.
Ukupnai omjer K/P na Adrisu je 17000kom/67000 kom.
PLAVI, ajd da se kladimo da će onaj nalog na kupnji od 10 kom na INGRi nestati.[shocked]
Dax je upravo (-0.14%)[undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

kupnja na JDPL NESTALA.

JELI FLOTA POTOPLJENA, ili nas opet carobnjaci iz SDA uce da je gatanje iz graha i gledanje u kristalnu kuglu ipak pravi alat za jednog ozbiljnog investitora

Fidel: ” alfa8: ” rast uz mali promet, nisu ušli fondovi a rastemo-dobar znak[thumbsup] ” zanimljivo, a zasto bi to bio dobar znak? mislis da ce sada uci fondovi? [shocked] ” Kolega ti je dobro napisao, rastemo uz mali promet, to je dobar znak ( potrebno proučiti Kostolany-a )[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup] PS: Kraljevstvo za konja…………pardon za Krobeks[pray]

kostolanyjeva knjiga je knjiga jednog izuzetno inteligentnog covjeka i potrebno je biti inteligentan da bi razumio sto on zeli reci.. previse se hvatate za njegovo jaje, to je samo psihologija igraca u kratkim crticama.. u zadnjih nekoliko tjedana bilo je i velikog i malog prometa i padajuceg i rastuceg.. po njemu mali promet ne znaci nista, tj. trenutno mali promet znaci ili rast uz veliki promet ili pad… iako kad okrenes, nekome je pad rast, tj dobar znak [huh] ne znam bas da bi sad navedeni autor preporucio kupnju…

kupnja na JDPL NESTALA.

JELI FLOTA POTOPLJENA, ili nas opet carobnjaci iz SDA uce da je gatanje iz graha i gledanje u kristalnu kuglu ipak pravi alat za jednog ozbiljnog investitora

JADROPLOV D.D. SPLIT – JDPL-R-A
Osvježi

14 dana21 dan1 mjesec6 mjeseci1 godina3 godine5 godina

Kupnje Prodaje
Cijena Količina
640,00 218
636,00 22
632,00 72
630,00 6
627,00 35
626,00 20
622,00 30
620,07 20
620,01 100
620,00 52

Cijena Količina
642,00 16
645,00 75
648,00 25
648,99 35
649,00 200
650,00 546
654,89 20
654,99 30
655,00 45
656,00 32

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Crobex 3827,89 +0,93%

asdfgh123: ” I na Adrisu je jaka kupnja. I to na razini od 406 kuna. Među prvih deset, omjer k/p je 1950/785. ” Koja brija. Ukupnai omjer K/P na Adrisu je 17000kom/67000 kom. PLAVI, ajd da se kladimo da će onaj nalog na kupnji od 10 kom nestati.[shocked] Dax je upravo (-0.14%)[undecid]

koji hazarder, osobno bih izbjegavao bilo kakav rizik u ovim teskim vremenima… [lol] [lol]

asdfgh123: ” I na Adrisu je jaka kupnja. I to na razini od 406 kuna. Među prvih deset, omjer k/p je 1950/785. ” Koja brija. Ukupnai omjer K/P na Adrisu je 17000kom/67000 kom. PLAVI, ajd da se kladimo da će onaj nalog na kupnji od 10 kom na INGRi nestati.[shocked] Dax je upravo (-0.14%)[undecid]

Mogu i ja staviti nalog na prodaju na 500 kuna. Meni je bitnije gledati prih 10 jer je to onio što je za trgovanje. Ne znam kakav je nalog na 11. mjestu, ali onaj na kupnji od 350 ili na prodaji od 500 za mene ne znače ništa.

asdfgh123:

I na Adrisu je jaka kupnja. I to na razini od 406 kuna. Među prvih deset, omjer k/p je 1950/785.

Koja brija.
Ukupnai omjer K/P na Adrisu je 17000kom/67000 kom.
PLAVI, ajd da se kladimo da će onaj nalog na kupnji od 10 kom na INGRi nestati.[shocked]
Dax je upravo (-0.14%)[undecid]

Kakve veze ima ukupan omjer molim te lijepo?
Ljudi kada nešto kupe, stave odmah i target neovisno gdje, a dobar dio ih to odmah i izloži na burzi.
Što se tiče klađenja, za to je potreban stisak ruku, a to je već problem..[kiss]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sančo:

Fidel: ” alfa8: ” rast uz mali promet, nisu ušli fondovi a rastemo-dobar znak[thumbsup] ” zanimljivo, a zasto bi to bio dobar znak? mislis da ce sada uci fondovi? [shocked] ” Kolega ti je dobro napisao, rastemo uz mali promet, to je dobar znak ( potrebno proučiti Kostolany-a )[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup] PS: Kraljevstvo za konja…………pardon za Krobeks[pray]

kostolanyjeva knjiga je knjiga jednog izuzetno inteligentnog covjeka i potrebno je biti inteligentan da bi razumio sto on zeli reci.. previse se hvatate za njegovo jaje, to je samo psihologija igraca u kratkim crticama.. u zadnjih nekoliko tjedana bilo je i velikog i malog prometa i padajuceg i rastuceg.. po njemu mali promet ne znaci nista, tj. trenutno mali promet znaci ili rast uz veliki promet ili pad… iako kad okrenes, nekome je pad rast, tj dobar znak [huh] ne znam bas da bi sad navedeni autor preporucio kupnju…

Fidele bez uvrede ali podsjećaš me na onog Čengića kaj je dobil od Krleže befel da tumači njegovu ostavštinu………………………….samo znaš ……………………..možda on i nije najbolji poznavatelj Krležinog opusa ( kak ni ti Kostolanyevog )
nhf
[smiley]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Gdje ti to vidiš draga moja?

u svojoj excel tablici

Uostalom, dugo nioje bilo ovakvog guranja na bidu na ovoj dionici. Meni se ionako ne isplati prodavati na ovoj razini jer mi je prosjek ulaza na 405,78 kuna. Ali nakon minusa od nekih 10-12 %, lijepo je vidjeti guranje na bidu na ovoj razini. Prethodnih tjedana bi ova količina naloga na kupnji (i na razini 380-390) bila pometena za sekundu, a sada to baš i nije slučaj.

New Report

Close