Meni monitor veli da je Crobex na 0,00 – moze li bolje od ovog? Vrijeme za ulaz??? [lol] [lol] [lol]
Futuresi u Americi crveni, otvaranje će biti u minusu.
Vaš link
Sutra bi mogli popucati margin callovi na HT-u[undecid]
Ljudi kupujte brzo ako imate love,sve ovo što je na +8% ide momentalno u blokadu kad mehaničari poprave crobex[proud]
Kaj ti nisam rekel buš kupoval na crobexu 5.300 ( sad buš videl akd ga zračunaju………….čim ti kupiš, hehe )[thumbsup][thumbsup]
Pa ne kupujem. Ne pada mi na pamet. Jos nisam presao u Hamas pa da glumim bombasa samoubojicu. [lol]
Sančo:
”
Kaj ti nisam rekel buš kupoval na crobexu 5.300 ( sad buš videl akd ga zračunaju………….čim ti kupiš, hehe )[thumbsup][thumbsup]
”
Pa ne kupujem. Ne pada mi na pamet.
Ne buš ti zdržal ( kak ni kad si kupil Viro )[proud][proud]
Na kraju buš kupoval na ATH, bolje kupuj sad kad već i WB priznaje da je kriza iza nas[sealed]
Skriveni na DLKV na prodaji.[undecid]
zagrebačka burza hitno traži matematičara.
u nuždi može i bilo tko tko se zna služiti kalkulatorom [lol]
na Adrisu odnos K/p 1863/785 ako gledamo prvih 10 naloga. Ne isključujem mogućnost skrivenih naloga na bilo kojoj strani. Vrijeme je za Adris da krene gore.
na Adrisu odnos K/p 1863/785 ako gledamo prvih 10 naloga. Ne isključujem mogućnost skrivenih naloga na bilo kojoj strani. Vrijeme je za Adris da krene gore.
Adrisu odnos K/p 17000/67000 kom.[undecid]
Na burzi jako slab promet. Čeka se nešto. Ko da će se nešto uskoro desiti.[undecid]
KOEI slaže se prodaja