Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolegice ako se moze znati na sto ste potrosili zadnje novcice?? bas me zanima.. srecom nemam casha pa nemam niti briga sto kupiti [thumbsup]

– nisam mogla odoljeti,
– zadnja transakcija kupnja HT-a 55 dionica, cijena 273,05 .
– bilo je i drugih transakcija i drugih dionica, ali ovo je zadnja, ostalo mi još 200kn.
– ali nema problema, sutra ću ipak nešto morati prodati gospodinu Baronu.
– ali naravno i po malo većim cijenama.
Pozdrav i ugodno trgovanje !

Dragi direktore ZSE!

Molimo Vas da čimprije zaposlite nekog sa znanjem dinamičkog web programiranja i nemojte štedjeti novce[lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

,

– pa bile su dvije,
– skromnost je vrlina.
– bilo bi ih i više da nam crobex nije u kvaru.
– sa današnjim rastom koji sam i planirala, ja zadovoljna.
Pozdrav !

I bilo da nema smijurije s indeksom.

Izašao Tisak FI.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

evo izračunat ću vam ja crobi samo mi recite kako ovu zabu da podijelim

Neron:

kolegice ako se moze znati na sto ste potrosili zadnje novcice?? bas me zanima.. srecom nemam casha pa nemam niti briga sto kupiti [thumbsup]

– nisam mogla odoljeti,
– zadnja transakcija kupnja HT-a 55 dionica, cijena 273,05 .
– bilo je i drugih transakcija i drugih dionica, ali ovo je zadnja, ostalo mi još 200kn.
– ali nema problema, sutra ću ipak nešto morati prodati gospodinu Baronu.
– ali naravno i po malo većim cijenama.
Pozdrav i ugodno trgovanje !

pretpostavljao sam ili ht ili ernt..[wink]
nema zurbe kod ht-a.. samo nas koci u rastu!! [angry]

Glory, glory, Man United!!

Kak su ovi sa ZSE u odjelu statistike položili statistiku na faxu – nije mi jasno????[shocked][shocked]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Ode mrcina na Dalekovodu. netko saznao rezultate?[proud]

nastala gužva na TISKU[smiley]

Kak su ovi sa ZSE u odjelu statistike položili statistiku na faxu – nije mi jasno????[shocked][shocked]

Nije problem u statistici već u informatici[bye]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

cini mi se da su ovi na zse nabrijali trz. kapitalizaciju za vise od 2x

Glory, glory, Man United!!

Neron: ” kolegice ako se moze znati na sto ste potrosili zadnje novcice?? bas me zanima.. srecom nemam casha pa nemam niti briga sto kupiti [thumbsup] ” – nisam mogla odoljeti, – zadnja transakcija kupnja HT-a 55 dionica, cijena 273,05 . – bilo je i drugih transakcija i drugih dionica, ali ovo je zadnja, ostalo mi još 200kn. – ali nema problema, sutra ću ipak nešto morati prodati gospodinu Baronu. – ali naravno i po malo većim cijenama. Pozdrav i ugodno trgovanje !

Samo se ti hvali. Evo pet minuta nakon tebe, ode paket HT-a po 272,11 kn, a to izgleda nije kraj…

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

New Report

Close