kolegice ako se moze znati na sto ste potrosili zadnje novcice?? bas me zanima.. srecom nemam casha pa nemam niti briga sto kupiti [thumbsup]
– nisam mogla odoljeti,
– zadnja transakcija kupnja HT-a 55 dionica, cijena 273,05 .
– bilo je i drugih transakcija i drugih dionica, ali ovo je zadnja, ostalo mi još 200kn.
– ali nema problema, sutra ću ipak nešto morati prodati gospodinu Baronu.
– ali naravno i po malo većim cijenama.
Pozdrav i ugodno trgovanje !
Dragi direktore ZSE!
Molimo Vas da čimprije zaposlite nekog sa znanjem dinamičkog web programiranja i nemojte štedjeti novce[lol]
I bilo da nema smijurije s indeksom.
Izašao Tisak FI.
Neron:
”
kolegice ako se moze znati na sto ste potrosili zadnje novcice?? bas me zanima.. srecom nemam casha pa nemam niti briga sto kupiti [thumbsup]
”
– nisam mogla odoljeti,
– zadnja transakcija kupnja HT-a 55 dionica, cijena 273,05 .
– bilo je i drugih transakcija i drugih dionica, ali ovo je zadnja, ostalo mi još 200kn.
– ali nema problema, sutra ću ipak nešto morati prodati gospodinu Baronu.
– ali naravno i po malo većim cijenama.
Pozdrav i ugodno trgovanje !
pretpostavljao sam ili ht ili ernt..[wink]
nema zurbe kod ht-a.. samo nas koci u rastu!! [angry]
Kak su ovi sa ZSE u odjelu statistike položili statistiku na faxu – nije mi jasno????[shocked][shocked]
Kak su ovi sa ZSE u odjelu statistike položili statistiku na faxu – nije mi jasno????[shocked][shocked]
Nije problem u statistici već u informatici[bye]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
cini mi se da su ovi na zse nabrijali trz. kapitalizaciju za vise od 2x
Neron: ” kolegice ako se moze znati na sto ste potrosili zadnje novcice?? bas me zanima.. srecom nemam casha pa nemam niti briga sto kupiti [thumbsup] ” – nisam mogla odoljeti, – zadnja transakcija kupnja HT-a 55 dionica, cijena 273,05 . – bilo je i drugih transakcija i drugih dionica, ali ovo je zadnja, ostalo mi još 200kn. – ali nema problema, sutra ću ipak nešto morati prodati gospodinu Baronu. – ali naravno i po malo većim cijenama. Pozdrav i ugodno trgovanje !
Samo se ti hvali. Evo pet minuta nakon tebe, ode paket HT-a po 272,11 kn, a to izgleda nije kraj…