Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I da…nitko ne komenitra PODR PODR-R-A k490,00 p 494,98 0,82% promet 11.048.588,78

Nema tako dobrih ritmova ( hip hopa ) kao na npr. KOEI, PBZ ili INGR[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

To ipak vise volim na SAPN, PIVK, DDJH, ZTNJ 😉
Ziher je ziher[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Očekivano , u ovoj situaciji ne pada na pamet dioničarima PBZ-a prodavati svoje dionice po ovim cijenama. Puino toga je protrgovano zadnjih mjeseci, puno , ako pogledamo kako mali free float ima ova dionica. Dobro je , kako god okreneš. [smiley2]

Upravo na temelj toga sam danas kupio PBZ, sam bih ja još nadodao i izvještaj za kraj godine koji se bliži a tu imamo fine brojkice za očekivati ( vidjela bu se dokapitalizacija , i rekordna dobit jel tak?! )
[smiley11][smiley2][smiley11][smiley11]

[b]Fashion and Stocks[/b]

.. ne dvojim da će rezultati biti dobri, samo me zanima koliko ste uvjereni u to tj. ako ste toliko uvjereni, što vas priječi da uđete još ? [smiley2] to bih volio da mi netko odgovori, ima li dobrovoljaca???[smiley11]

p.s. jedino ako manjka casha ofc.[smiley5]

[color=blue][/color]GO ON, MAKE MY DAY ![color=blue][/color] -molim moderatora da me liši moderiranja, hvala-

Bome vidim da su cementare pomutile pamet traderima, alo ekipa sto se kunari na DLMC, pogledajte udio vecinskog vlasnika u DLMC-u prije negoli razvezete kesu hehe… usput se priupitajte po kojoj cijeni ce vas iskvizat

Vidim da, ne samo da me nitko nije poslusao nego su satrali prodaju na 1500 a kupnja ostala na 1200… nego svi koji vole skvizanje kupite i malo INKR, a i TDZ i SMNS nisu losi hehe

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Uporan neki prodavac na VDKT… vidio da mu strasiluk bas i ne ide pa pripremio municiju i sisao na 1400… zivo me zanima koliko ce izdrzati ako nitko ne padne na foru

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Danas su lijepo išle dionice iz mog portfelja, samo se još čeka DDJM, LEDO i HMST.DDJM danas na ATH, ali istina na malom prometu.

.. ne dvojim da će rezultati biti dobri, samo me zanima koliko ste uvjereni u to tj. ako ste toliko uvjereni, što vas priječi da uđete još ? [smiley2] to bih volio da mi netko odgovori, ima li dobrovoljaca???[smiley11] p.s. jedino ako manjka casha ofc.[smiley5]

Kolega, vrijeme bikova je , ovo nije vrijeme za cash.Ja sam uvjeren u to kao i u GFI za INGR i za KOEI i VART. To je to , sada je vrijeme za dionice koje očekuju odlični GFI-i, tek na temelju njih fond analitičari idu u detaljnije i dublje analize. Ukratko treba ih preduhitriti.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Baš da vidimo dokle sutra možemo sa PBZ-om, što može ili ne može pastir Ante učiniti da nas sprijeći.
Ingra izgleda sutra prema 20 000, neizbježno je kako se čini.[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

…prva prodaja na PBZu na 2.000,00kn…[smiley1]…veselo, veselo…[smiley2]

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

Na KOEI na prodaji samo 3 180 dionica , od toga pola iznad 800 kn. Na 800 se nalazi 1240 kom. To je za sada granica.

Kolega jel vi to kočite PBZ na putu prema 20 000? Koliko ima do targeta?[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close