I da…nitko ne komenitra PODR PODR-R-A k490,00 p 494,98 0,82% promet 11.048.588,78
Nema tako dobrih ritmova ( hip hopa ) kao na npr. KOEI, PBZ ili INGR[smiley2]
To ipak vise volim na SAPN, PIVK, DDJH, ZTNJ 😉
Ziher je ziher[smiley11]
Očekivano , u ovoj situaciji ne pada na pamet dioničarima PBZ-a prodavati svoje dionice po ovim cijenama. Puino toga je protrgovano zadnjih mjeseci, puno , ako pogledamo kako mali free float ima ova dionica. Dobro je , kako god okreneš. [smiley2]
Upravo na temelj toga sam danas kupio PBZ, sam bih ja još nadodao i izvještaj za kraj godine koji se bliži a tu imamo fine brojkice za očekivati ( vidjela bu se dokapitalizacija , i rekordna dobit jel tak?! )
[smiley11][smiley2][smiley11][smiley11]
.. ne dvojim da će rezultati biti dobri, samo me zanima koliko ste uvjereni u to tj. ako ste toliko uvjereni, što vas priječi da uđete još ? [smiley2] to bih volio da mi netko odgovori, ima li dobrovoljaca???[smiley11]
p.s. jedino ako manjka casha ofc.[smiley5]
Bome vidim da su cementare pomutile pamet traderima, alo ekipa sto se kunari na DLMC, pogledajte udio vecinskog vlasnika u DLMC-u prije negoli razvezete kesu hehe… usput se priupitajte po kojoj cijeni ce vas iskvizat
Vidim da, ne samo da me nitko nije poslusao nego su satrali prodaju na 1500 a kupnja ostala na 1200… nego svi koji vole skvizanje kupite i malo INKR, a i TDZ i SMNS nisu losi hehe
Uporan neki prodavac na VDKT… vidio da mu strasiluk bas i ne ide pa pripremio municiju i sisao na 1400… zivo me zanima koliko ce izdrzati ako nitko ne padne na foru
Danas su lijepo išle dionice iz mog portfelja, samo se još čeka DDJM, LEDO i HMST.DDJM danas na ATH, ali istina na malom prometu.
.. ne dvojim da će rezultati biti dobri, samo me zanima koliko ste uvjereni u to tj. ako ste toliko uvjereni, što vas priječi da uđete još ? [smiley2] to bih volio da mi netko odgovori, ima li dobrovoljaca???[smiley11] p.s. jedino ako manjka casha ofc.[smiley5]
Kolega, vrijeme bikova je , ovo nije vrijeme za cash.Ja sam uvjeren u to kao i u GFI za INGR i za KOEI i VART. To je to , sada je vrijeme za dionice koje očekuju odlični GFI-i, tek na temelju njih fond analitičari idu u detaljnije i dublje analize. Ukratko treba ih preduhitriti.
Baš da vidimo dokle sutra možemo sa PBZ-om, što može ili ne može pastir Ante učiniti da nas sprijeći.
Ingra izgleda sutra prema 20 000, neizbježno je kako se čini.[smiley1]
…prva prodaja na PBZu na 2.000,00kn…[smiley1]…veselo, veselo…[smiley2]
Na KOEI na prodaji samo 3 180 dionica , od toga pola iznad 800 kn. Na 800 se nalazi 1240 kom. To je za sada granica.