Tomorrow we will see Ben cut .75, NY reserve help BSC, JPM buy BSC, Bush will speak and introduce yet another stimulus package, Paulson will relieve fears of other potential problems in banking, FNE and FNM will get a bailout plan as well. They will be throughing everything they have at this mess. Should produce HUGE up day and the recovery will begin. Slowly but surly. As Americans there is no way we will let the US economy go into a depression like recession. However things will not change overnight all these stimuli will take between 2-6 months to produce results.
Može li link?[cool] Znam da je post stari al zanima me izvor..
Evo potrošila i zadnje novčiće.
– šteta nema se više.
– ukupno pet manjih trgovina.
– sve moje dionice u dobrom plusu.
– žalim gospodina Barona koji kupuje crobex, a on je trenutno u banani – 2.73%.
Pozdrav !
Evo potrošila i zadnje novčiće. – šteta nema se više. – ukupno pet manjih trgovina. – sve moje dionice u dobrom plusu. – žalim gospodina Barona koji kupuje crobex, a on je trenutno u banani – 2.73%. Pozdrav !
Na osnovu čega si ti kupovala? Na osnovu kretanja mase i sentimenta?
A tehničku analizu nisi gledala? Šteta.
A veliki nalozi na asku stoje tu samo tako za ljepotu.
Ovo nisi vidjela Vaš link
Evo potrošila i zadnje novčiće.
– šteta nema se više.
– ukupno pet manjih trgovina.
– sve moje dionice u dobrom plusu.
– žalim gospodina Barona koji kupuje crobex, a on je trenutno u banani – 2.73%.
Pozdrav !
kolegice ako se moze znati na sto ste potrosili zadnje novcice?? bas me zanima.. srecom nemam casha pa nemam niti briga sto kupiti [thumbsup]
Evo potrošila i zadnje novčiće. – šteta nema se više. – ukupno pet manjih trgovina. – sve moje dionice u dobrom plusu. – žalim gospodina Barona koji kupuje crobex, a on je trenutno u banani – 2.73%. Pozdrav !
Draga kolegice,
pa gdje su one najavljivane blokade?
nekako mi se čini da je pitanje trenutka kada će sve lijepo krenuti prema dole, i na kraju dana ne moraju niti popraviti taj minus na crobexu jer bi takav mogao biti i nakon popravka odnosno do kraja dana[bye][bye][bye]
Hm, hm…. A ja sam mislio da ovakvi vise po kladionicama…
Ako nakon svih sranja ovo danas sa Crobexom nije dovoljno da onaj tip Motušić (ili kak se već zove-direktor burze )ne dobije otkaz….To nam pokazuje da je on na toj poziciji postavljen jer nekome od velikih odgovara.Sramota.
Momentalni otkaz bi dobio već na svakoj burzi Evrope.Evo posla za Samodola,nek se sad pokaže kak je pošten.