Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ADRS skoro 3 milje kuna po prosječnoj cijeni od 406 kuna[thumbsup] i idemo dalje. [thumbsup]

I dalje traje ova blamaža sa Crobex-om…. Kao da na tržištu nema dovoljno straha i nervoze….

Kako izgleda, prije ce crobex u plus zbog povlacenja prodaje nego zbog vrlih stručnjaka sa ZSE..

[proud]

ZABA danas razočaravajuće. Nismo se pomakli ni lipu u odnosu na srijedu. Trenutna cijena je ekvivalent 9500 s kojima smo završili prije splita[cry]

A ja sam nadobudno se postavio na prodaji oko 600 kuna.

Izgleda da se ipak sa HT-om događaju neke pozitivne stvari. Nema više blesavih prodaja, samo da se proda. Trgovina je skoro stala, a obrana je postavljena na 274. Nije nešto, ali je barem principjelno…

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Nije mi jasno kako ovima na IGHau nije jasno da je ovaj prodavač sa 50kom na prodaji neki šaljivac kojemu nije stalo do prodaje tih 50 kom. Ujutro je stajao na 11.100 kn a prije otvaranja je zbrisao. I tako svaki dan ( pratim ga kao udba )[lol] [lol]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Jezik pregrizao [angry] Evo jedne velike ponude za prodaju 1335 dionica HT-a po 274,00 kn… Da nije iz Braniteljskog fonda [cool]

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Veliki nalozi su stavljeni na većini dionica na prodaju.
Zaustavlja se brutalno rast pomoću brane.. IGH,INGR,DLKV,HDEL
33 mil kuna. Promet je srednja žalost. EU i dalje u ne baš malom minusu.
ZDNK 1kv. FI dobit -50%

Buffettova izjava pokolebala optimizam na europskim burzama
05.05.2008 10:17

Na europskim su burzama na početku današnjeg trgovanja vodeći indeksi pali, jer su ulagači na oprezu nakon što je Warren Buffett kazao kako je američko gospodarstvo u recesiji.
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Tomorrow we will see Ben cut .75, NY reserve help BSC, JPM buy BSC, Bush will speak and introduce yet another stimulus package, Paulson will relieve fears of other potential problems in banking, FNE and FNM will get a bailout plan as well. They will be throughing everything they have at this mess. Should produce HUGE up day and the recovery will begin. Slowly but surly. As Americans there is no way we will let the US economy go into a depression like recession. However things will not change overnight all these stimuli will take between 2-6 months to produce results.

SAM PROTIV SVIH

Geronimo imaš MAIL

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Dobro kolko ovima treba da isprave vrijednost 1 dionice u crobexu?? nije valjda da cekaju kraj trgovanja tak da cijeli dan necemo znati kolko je zapravo crobex!!! na bilo kojem ozbiljnijem trzistu bi za ovakav propust zasigurno ”letjele glave”, al kod nas cine se opet nece biti nikome nista, tehnicka pogreska i bilo pa proslo[angry]

Samo kod nas[thumbsup]

Glory, glory, Man United!!

Nije mi jasno kako ovima na IGHau nije jasno da je ovaj prodavač sa 50kom na prodaji neki šaljivac kojemu nije stalo do prodaje tih 50 kom. Ujutro je stajao na 11.100 kn a prije otvaranja je zbrisao. I tako svaki dan ( pratim ga kao udba )[lol] [lol]

Taj je promjenio dosad 5 cijena kad dođe do njega on povuče nalog on je zadužen da unosi nemir u dinicu i još kad pogledamo da je ovo sranje od Crobexa da je u minusu eto stanpeda a eto kod nas je sve moguće PA I DJEVOJKA RODI

Današnje trgovanje na burzi u SAD-u utjecati će MSFT koji je odustao od YAHOO deala, pa će se tržišna kapitalizacija povećati za oko 30 milijardi dolara za tjedan dana to je oko 13 posto rasta……… Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close