uopce nije bitno dali netko trguje gledajuci CROBEX ili ne, bitno je da nam ZSE servira netocne podatke koje nekoga mogu dovesti u zabludu, i time mu priciniti stetu…
A TKO CE ONDA TO PLATITI………
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Nevjerojatno sad su u biznisu izvukli od Buffeta što je rekao prije 2 tjedna da je Amerika u recesiji a koliko znamo prošli tjedan je to demantirao dok se je nakrcao.dionicama. Koje smeće od novina!
Osim toga svi svjetski analitičari su se složili da je kriza prošla što su pokazali i svjetski indexi. Danas na početku u Evropi mala kapitalizacija dobiti ali evo već su 4 indexa u plusu. A kod nas očito mali ulagači nisu informirani osim s foruma gdje ih razni Iveki plaše. kao što sam rekao ako index ne bude danas + 7, odlazim s naše burze.
odakle ”vučeš” te info da bi danas index trebao biti +7% ?
Promet na INI 302.820,24, 2,05% up i prvi bid jaci od posljednje protrgovane. Strah me pomislit koliko bi isli up, da se pokusa progurat iole normalan promet za takvu dionicu[proud]
tenkista:
”
Nevjerojatno sad su u biznisu izvukli od Buffeta što je rekao prije 2 tjedna da je Amerika u recesiji a koliko znamo prošli tjedan je to demantirao dok se je nakrcao.dionicama. Koje smeće od novina!
Osim toga svi svjetski analitičari su se složili da je kriza prošla što su pokazali i svjetski indexi. Danas na početku u Evropi mala kapitalizacija dobiti ali evo već su 4 indexa u plusu. A kod nas očito mali ulagači nisu informirani osim s foruma gdje ih razni Iveki plaše. kao što sam rekao ako index ne bude danas + 7, odlazim s naše burze.
”
odakle ”vučeš” te info da bi danas index trebao biti +7% ?
Grah trešnjevac
Grah trešnjevac
volim grah u svakom pogledu[lol]
Alien:
”
Grah trešnjevac
”
Nego, kak stvari stoje mislim da se mozemo pozdaviti od tenkiste ako misli odrzati sto je rekao [bye][bye][bye][bye]
zvone101:
Alien:
”
Grah trešnjevac
”
”
Nego, kak stvari stoje mislim da se mozemo pozdaviti od tenkiste ako misli odrzati sto je rekao [bye][bye][bye][bye]
99,9% ali nisam siguran da i on tako misli – promjenit će on nick ako ništa drugo [wink]
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Europa skoro pa preokrenula u zeleno..svi minusi pocinju sa 0,.%[thumbsup]
Joj, tenkista je jedan nick koji ima svoju svrhu i tako već godinama, niti će otići niti će nestati. Veritas?[thumbsup]