Većina dionica u dobrome plusu.
– ali Baron je bio u pravu crobex u dobrom minusu. [lol] [lol] [lol]
Pozdrav !
Većina dionica u dobrome plusu. – ali Baron je bio u pravu crobex u dobrom minusu. [lol] [lol] [lol] Pozdrav !
Pričekaj do kraja.
Europa tone sve niže i niže.
Opet neki idiot nudi HT po 273,10 kn…. Meni ovo smrdi na navlačenje [angry]
ja sam malo blentav (možda i puno) pa ne kuži. na monitoru piše zaba +6,38%. dakle, ovaj dio “monitora” korektno računa promjenu cijene. ne znam zašto nisu sukladno tome korigirali i indeks.
valjda zato što su bili na produženom vikendu pa moraju se ljudi malo i opustiti..sve će doć na svoje [smiley]
CROBEX – obavijest
Trenutno se na informacijskim sustavima Zagrebačke burze i internetskoj stranici Burze ne iskazuje točna vrijednost službenog burzovnog indeksa CROBEX.
Uzrok netočnom izračunu jest promjena u sustavu nastala stock-splitom dionica ZABE.
Stručne službe Burze intenzivno rade na otklanjanju problema.
svakako su uništili današnji dan trgovanja i isprovocirali sadašnji pad cijena svojom greškom….sramotno
pa ne morate gledat stalno u vrijednost crobija..ako su rekli da će popravit znači da je sve ok… u plusu smo lijepom ;))))
Kaj ste se raspisali ovdje [lol] [lol] [lol] [lol] a nitko u pravu!
Po meni ne treba prodati dionice ali isto tako niti ih kupovati barne po ask-u jer se vidi veća prodaja i moglo bi opet dole.
Ja ću sjediti i gledati i to je to, a vama sretno.
Bojim se da bi mogli u minus danas
ivana7:
”
Većina dionica u dobrome plusu. – ali Baron je bio u pravu crobex u dobrom minusu. [lol] [lol] [lol] Pozdrav !
”
Pričekaj do kraja.
Europa tone sve niže i niže.
neznam gdje vidiš da EU baš tone kako pišeš…..dax je u crvenom ali se oporavlja od početka trgovanja
Prva blokada IPKK.
40.000 kuna prometa?
CROBEX – obavijest
Trenutno se na informacijskim sustavima Zagrebačke burze i internetskoj stranici Burze ne iskazuje točna vrijednost službenog burzovnog indeksa CROBEX.
Uzrok netočnom izračunu jest promjena u sustavu nastala stock-splitom dionica ZABE.
Stručne službe Burze intenzivno rade na otklanjanju problema.
Jadni nisu imali vremena to srediti do ponedjeljka. Ma ovo je vašar a ne burza