Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Većina dionica u dobrome plusu.

– ali Baron je bio u pravu crobex u dobrom minusu. [lol] [lol] [lol]
Pozdrav !

Većina dionica u dobrome plusu. – ali Baron je bio u pravu crobex u dobrom minusu. [lol] [lol] [lol] Pozdrav !

Pričekaj do kraja.
Europa tone sve niže i niže.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Opet neki idiot nudi HT po 273,10 kn…. Meni ovo smrdi na navlačenje [angry]

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

ja sam malo blentav (možda i puno) pa ne kuži. na monitoru piše zaba +6,38%. dakle, ovaj dio “monitora” korektno računa promjenu cijene. ne znam zašto nisu sukladno tome korigirali i indeks.

valjda zato što su bili na produženom vikendu pa moraju se ljudi malo i opustiti..sve će doć na svoje [smiley]

CROBEX – obavijest

Trenutno se na informacijskim sustavima Zagrebačke burze i internetskoj stranici Burze ne iskazuje točna vrijednost službenog burzovnog indeksa CROBEX.

Uzrok netočnom izračunu jest promjena u sustavu nastala stock-splitom dionica ZABE.
Stručne službe Burze intenzivno rade na otklanjanju problema.

http://www.zse.hr

Heaven or Las Vegas

svakako su uništili današnji dan trgovanja i isprovocirali sadašnji pad cijena svojom greškom….sramotno

pa ne morate gledat stalno u vrijednost crobija..ako su rekli da će popravit znači da je sve ok… u plusu smo lijepom ;))))

Kaj ste se raspisali ovdje [lol] [lol] [lol] [lol] a nitko u pravu!
Po meni ne treba prodati dionice ali isto tako niti ih kupovati barne po ask-u jer se vidi veća prodaja i moglo bi opet dole.
Ja ću sjediti i gledati i to je to, a vama sretno.
Bojim se da bi mogli u minus danas

Prva blokada IPKK.

ivana7:

Većina dionica u dobrome plusu. – ali Baron je bio u pravu crobex u dobrom minusu. [lol] [lol] [lol] Pozdrav !

Pričekaj do kraja.
Europa tone sve niže i niže.

neznam gdje vidiš da EU baš tone kako pišeš…..dax je u crvenom ali se oporavlja od početka trgovanja

Prva blokada IPKK.

40.000 kuna prometa?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

CROBEX – obavijest

Trenutno se na informacijskim sustavima Zagrebačke burze i internetskoj stranici Burze ne iskazuje točna vrijednost službenog burzovnog indeksa CROBEX.

Uzrok netočnom izračunu jest promjena u sustavu nastala stock-splitom dionica ZABE.
Stručne službe Burze intenzivno rade na otklanjanju problema.

http://www.zse.hr

Jadni nisu imali vremena to srediti do ponedjeljka. Ma ovo je vašar a ne burza

New Report

Close