Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Strah je i dalje prisutan! … razumljivo

Cookie Monster

ZABA bi mogla u blokadu prva. Još malo više od dvije kune i blokada. Jest da je promet nikakav.

HT ponovo u minusu. Stvarno je ovo postala obveznica sa dobrim prinosom. Najbolje je da je izbace iz CROBEX-a i uvrste u CROBIS.

HT u minusu.
Europa u minusu.
Prodaja jača.[undecid]

Crobex +0,40%

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

zare: ” Savage: ” Duser: ” PETINA: ” pise mi na crobexu -2,5 % a sve se zeleni[huh] ” možda nisu ispravili izračun za ZABA-R-A ” istina o tome je riječ. s tim da je zaba tvorila 3,6% crobexa dakle cca “pala” za 95% sa 9500 na 500 kn što će reći da je samo zaba srušila crobex 3,4%. Dakle umjesto da smo -2,2% sad smo zapravo na +1,2%. Slično se događalo s uljanik plovidbom prije dokapa. ” Ja ne mogu vjerovati da se ne uzima u obzir stock split pri računanju indexa… ” to je sve uracunato u ocekivanja i potpore crobexa [lol]

To su drukerska posla.

Rednom rječju-Kriminal.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Još da nema ovog trgovanja ispod pulta…..[angry] [angry]

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Odbijanac, već nakon pola sata… cool! [yawn]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Strah je i dalje prisutan! … razumljivo

Ako je tebi razumljivo, meni nije. Isto kao i nikome ko se i malo razumije u ovaj posao. Jedino bi razlog mogao biti forum koji svi čitaju i onda se neznalice plaše i prodaju. A fondovi to iskorištavaju i igraju svoju igru. Ali krizi je kraj i ovaj strah će nestati ako ne danas, onda ovih dana.
Osim toga čistači cipela i slični još ni neznaju da je kriza prošla. Baron, zašto sada ne citiraš Buffeta i ne daješ linkove indexa u svijetu od četvrtka i petka a uskoro i od danas?[lol] [lol]

kakva napetost[cool]

ja sam malo blentav (možda i puno) pa ne kuži.
na monitoru piše zaba +6,38%.
dakle, ovaj dio “monitora” korektno računa promjenu cijene.

ne znam zašto nisu sukladno tome korigirali i indeks.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a171fe99-81bc-4f48-875c-59851b6a7ff2&open=sec%5Bbye%5D%5Bbye%5D%5Bbye%5D%5Bbye%5D

lijepo molim diok, dlkv, lvcv, hdel
hvala

New Report

Close