Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

plavi:

Au vidi prodaje na Ingri..gdje je?

Pobjegla Iveku u brlog

daj objasni luku ploče molim te

plavi: ” Au vidi prodaje na Ingri..gdje je? ” Pobjegla Iveku u brlog

LKPC SAAMPRAS u blokadi , jel?[undecid]
Ajde objasni kako se trguje? Popljuvao si me bez razloga i objašnjenja?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

sad smo ko guske u magli, ne znamo kolki je crobex i gdje je otpor [lol] [lol] [lol]

Duser:

PETINA:

pise mi na crobexu -2,5 % a sve se zeleni[huh]

možda nisu ispravili izračun za ZABA-R-A

istina o tome je riječ. s tim da je zaba tvorila 3,6% crobexa dakle cca “pala” za 95% sa 9500 na 500 kn što će reći da je samo zaba srušila crobex 3,4%. Dakle umjesto da smo -2,2% sad smo zapravo na +1,2%. Slično se događalo s uljanik plovidbom prije dokapa.

Ja ne mogu vjerovati da se ne uzima u obzir stock split pri računanju indexa…

sampras:

plavi: ” Au vidi prodaje na Ingri..gdje je? ” Pobjegla Iveku u brlog

LKPC SAAMPRAS u blokadi , jel?[undecid]
Ajde objasni kako se trguje? Popljuvao si me bez razloga i objašnjenja?

Pa da se onaj prvi sa aska nije povukao bila bi blokada.

Daj nauči kako se trguje.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Krenulo je zeleno. Čak i HT, samo opet se bojim da će biti paničara koji će prodavati dionice u strahu da ne dodirnu IPO….

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

sad smo ko guske u magli, ne znamo kolki je crobex i gdje je otpor [lol] [lol] [lol]

Idem ja na kavu dok se magla ne digne, ostalo je nešto para al nek se situacija smiri[wink]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Savage: ” Duser: ” PETINA: ” pise mi na crobexu -2,5 % a sve se zeleni[huh] ” možda nisu ispravili izračun za ZABA-R-A ” istina o tome je riječ. s tim da je zaba tvorila 3,6% crobexa dakle cca “pala” za 95% sa 9500 na 500 kn što će reći da je samo zaba srušila crobex 3,4%. Dakle umjesto da smo -2,2% sad smo zapravo na +1,2%. Slično se događalo s uljanik plovidbom prije dokapa. ” Ja ne mogu vjerovati da se ne uzima u obzir stock split pri računanju indexa…

to je sve uracunato u ocekivanja i potpore crobexa [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

I dalje ne razumjem koji to motivi pokreću nekoga da prodaje HT po 273 kune [angry]

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2b6cf696-b770-43ba-a363-3d4d6b9a7e43&open=sec

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Ne mogu vjerovati da i danas ima paničara. Sad se vidi tko sve trguje na našoj burzi.Sad jedino mogu prodavati oni koji neznaju čitati i pisati. A dobro, čekam vas na bidu na Tisku. [proud]

Baron: ” sampras: ” plavi: ” Au vidi prodaje na Ingri..gdje je? ” Pobjegla Iveku u brlog ” LKPC SAAMPRAS u blokadi , jel?[undecid] Ajde objasni kako se trguje? Popljuvao si me bez razloga i objašnjenja? ” Pa da se onaj prvi sa aska nije povukao bila bi blokada. Daj nauči kako se trguje.

Kako znaš da će se povući. VIdiš da se nije povukao? Vidim da mnogi ovdje žive u SF romanima.

Koliko ja vidim po cijenama, mislim da su pozitivna izvješća već uračunata u cijenu.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close