plavi:
”
Au vidi prodaje na Ingri..gdje je?
”
Pobjegla Iveku u brlog
daj objasni luku ploče molim te
plavi: ” Au vidi prodaje na Ingri..gdje je? ” Pobjegla Iveku u brlog
LKPC SAAMPRAS u blokadi , jel?[undecid]
Ajde objasni kako se trguje? Popljuvao si me bez razloga i objašnjenja?
Duser:
”
PETINA:
”
pise mi na crobexu -2,5 % a sve se zeleni[huh]
”
možda nisu ispravili izračun za ZABA-R-A
”
istina o tome je riječ. s tim da je zaba tvorila 3,6% crobexa dakle cca “pala” za 95% sa 9500 na 500 kn što će reći da je samo zaba srušila crobex 3,4%. Dakle umjesto da smo -2,2% sad smo zapravo na +1,2%. Slično se događalo s uljanik plovidbom prije dokapa.
Ja ne mogu vjerovati da se ne uzima u obzir stock split pri računanju indexa…
sampras:
”
plavi: ” Au vidi prodaje na Ingri..gdje je? ” Pobjegla Iveku u brlog
”
LKPC SAAMPRAS u blokadi , jel?[undecid]
Ajde objasni kako se trguje? Popljuvao si me bez razloga i objašnjenja?
Pa da se onaj prvi sa aska nije povukao bila bi blokada.
Daj nauči kako se trguje.
Krenulo je zeleno. Čak i HT, samo opet se bojim da će biti paničara koji će prodavati dionice u strahu da ne dodirnu IPO….
sad smo ko guske u magli, ne znamo kolki je crobex i gdje je otpor [lol] [lol] [lol]
Idem ja na kavu dok se magla ne digne, ostalo je nešto para al nek se situacija smiri[wink]
Savage: ” Duser: ” PETINA: ” pise mi na crobexu -2,5 % a sve se zeleni[huh] ” možda nisu ispravili izračun za ZABA-R-A ” istina o tome je riječ. s tim da je zaba tvorila 3,6% crobexa dakle cca “pala” za 95% sa 9500 na 500 kn što će reći da je samo zaba srušila crobex 3,4%. Dakle umjesto da smo -2,2% sad smo zapravo na +1,2%. Slično se događalo s uljanik plovidbom prije dokapa. ” Ja ne mogu vjerovati da se ne uzima u obzir stock split pri računanju indexa…
to je sve uracunato u ocekivanja i potpore crobexa [lol]
I dalje ne razumjem koji to motivi pokreću nekoga da prodaje HT po 273 kune [angry]
Ne mogu vjerovati da i danas ima paničara. Sad se vidi tko sve trguje na našoj burzi.Sad jedino mogu prodavati oni koji neznaju čitati i pisati. A dobro, čekam vas na bidu na Tisku. [proud]
Baron: ” sampras: ” plavi: ” Au vidi prodaje na Ingri..gdje je? ” Pobjegla Iveku u brlog ” LKPC SAAMPRAS u blokadi , jel?[undecid] Ajde objasni kako se trguje? Popljuvao si me bez razloga i objašnjenja? ” Pa da se onaj prvi sa aska nije povukao bila bi blokada. Daj nauči kako se trguje.
Kako znaš da će se povući. VIdiš da se nije povukao? Vidim da mnogi ovdje žive u SF romanima.
Koliko ja vidim po cijenama, mislim da su pozitivna izvješća već uračunata u cijenu.