vipy: ” GERONIMO: ” Ako se ovo obistini nakon 1.1.2009. ništa neće više biti isto- Veselime što vidim da je još dosta forumaša u cashu. ” pitanje koliko ce se to primjenjivati… ” Na mene i vas dragi kolege sigurno, ali na lika iz mog avatara nikad, jer mi nismo prav(n)a država, mi smo banana s Gucci naočalama i Diesel trapericama i opancima na nogama[angry]
Upravo si opisao pola klijentele na terasi kafića uz moj posao. 🙂 No, ne može se poreći da svaki od njih ima 0,5-1 milijun u dionicama. 🙂
Mene zanima da li netko može Motušića priupitati za odgovornos nerada u petak a sve državne institucije su radile u petak. Danas se Europa crveni i mislim da nećemo ići gore koliko smo mogli[angry]
Mene zanima da li netko može Motušića priupitati za odgovornos nerada u petak a sve državne institucije su radile u petak. Danas se Europa crveni i mislim da nećemo ići gore koliko smo mogli[angry]
Pa logika je da nadoknadimo od kraja proščog tjedna +5 % a onda dalje treba pratiti svijet. Tko tak ne radi i proda, ostat će bez dionica i kad napokon se uskladimo sa svijetom, plačat će ih 100 % skuplje. I ovako već 30 % zaostajemo za svijetom jer uvijek ne radimo dok indexi idu gore.[cry]
cazo22: ” @Baron,odakle ti podatak za manju kvartalnu dobit PBZ-a?” da, dobit je manja…za 1Q 199 milijuna…većina banaka ima lošiji 1Q u usporedbi sa prošlom godinom zbog stavke dobit/gubitak od ulaganja u vrijednosne papire, ali i to će se sve stabilizirati…bitno je da prihodi od kamata i naknada rastu
ZABA ima ogroman rast dobiti u 1Q u odnosu na prethodnu godinu. [thumbsup]
Imam neki osjećaj da se Tenkista obraća meni, već ga njušim[lol] [smiley][lol]
polako EU je tek počela , kako bi reka jedan uvaženi kolega daleko je kraj trgovanja…….
je li ima neka vijest koja je utjecala na pad indexa ili čisto kapitaliziranje dobiti, jer su indexi dobro rasli prošli tjedan ?
Simone: ” Mene zanima da li netko može Motušića priupitati za odgovornos nerada u petak a sve državne institucije su radile u petak. Danas se Europa crveni i mislim da nećemo ići gore koliko smo mogli[angry] ” Pa logika je da nadoknadimo od kraja proščog tjedna +5 % a onda dalje treba pratiti svijet. Tko tak ne radi i proda, ostat će bez dionica i kad napokon se uskladimo sa svijetom, plačat će ih 100 % skuplje. I ovako već 30 % zaostajemo za svijetom jer uvijek ne radimo dok indexi idu gore.[cry]
Spominjao si europu maloprije.
Europa sve dublje.
Vaš link
Imam neki osjećaj da se Tenkista obraća meni, već ga njušim[lol] [smiley][lol]
Mislim da imaš veze sa moderatorom da čitaš skriveno. Inače Evropa ti je već oko 0. Ti si mi čudan lik. Po tvom pisanju ili uopće nemaš love za trgovanje dionicama ili imaš ali se premalo razumiješ.[undecid]
Burza nije državna institucija! [huh] Na svu sreću! [cool]
I zašto bi morala raditi u petak??
Zato što mi tako želimo? [shocked]