Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vipy:

GERONIMO: ” Ako se ovo obistini nakon 1.1.2009. ništa neće više biti isto- Veselime što vidim da je još dosta forumaša u cashu. ” pitanje koliko ce se to primjenjivati…

Malo pomalo doće i to na svoje.

sto prije to bolje

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Dobro jutro !
Predivan dan pred nama…
Sve raste, sve se zeleni….
Gdje god se osvrneš po svijetu….

opala!

Što se ono dogodilo?

“Sve je raširenije uvjerenje kako je vrhunac krize gospodarstva SAD-a gotov te stoga svjedočimo podršci dolaru, što pospješuju i podatci o rastu američkog BDP-a za 0,6 posto tijekom prvog tromjesečja”, kaže James Hughes, tržišni analitičar pri CMC Markets.

Tečaj dolara dosegnuo je prošloga tjedna najvišu razinu prema euru u zadnjih pet tjedana te najvišu prema košarici međunarodnih valuta u proteklih sedam tjedana, nakon što su novi pokazatelji ukazali na stabilnost američkog gospodarstva i signalizirali da bi Fed mogao usporiti s labavljenjem monetarne politike.

Hell is Empty and all the Devils are Here

je.. te zašto se stalno ekipa prepire tko je u kešu a tko je u dionicama stvarno ne kužim
to su dvije normalne pozicije za investitora
netko je 100% u k netko 50-50 netko 20-80%
to su normalne stvari
čemu ljubomora, biti će još prilika ni prva ni zadnja korekcija

mi smo ipak zemlja slučaj

Evo barone jedan od razloga je taj što nema recesije i zbog čega su u četvrtak i petak svjetski indexi porasli za 5 %. Mi nismo radili pa moramo nadoknaditi i to duplo jer naša poduzeća posluju bolje. Bolje počni vježbati brzi prst.[proud]

Cijena nafte ponovno iznad 113 dolara zbog turskih napada na Kurde
Vaš link

Nema optimizma, što se nafte tiče.[undecid]

Oil Trades Above $116 on Nigerian Supply Concern, U.S. Demand
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

GERONIMO: ” Ako se ovo obistini nakon 1.1.2009. ništa neće više biti isto- Veselime što vidim da je još dosta forumaša u cashu. ” pitanje koliko ce se to primjenjivati…

Na mene i vas dragi kolege sigurno, ali na lika iz mog avatara nikad, jer mi nismo prav(n)a država, mi smo banana s Gucci naočalama i Diesel trapericama i opancima na nogama[angry]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Evo barone jedan od razloga je taj što nema recesije i zbog čega su u četvrtak i petak svjetski indexi porasli za 5 %. Mi nismo radili pa moramo nadoknaditi i to duplo jer naša poduzeća posluju bolje. Bolje počni vježbati brzi prst.[proud]

Evo malo od petka da se ne bi zabunili.

Vaš link
Čekat ću ja kraj dana kad će cijene možda biti puno niže.[thumbsup]

@cazo22

Vaš link , imaš i na ZSE

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

@Baron,odakle ti podatak za manju kvartalnu dobit PBZ-a?

Pa da se pozdravimo kolega prije rastanka [bye][bye][bye][bye][bye]

@Baron
,odakle ti podatak za manju kvartalnu dobit PBZ-a?

da, dobit je manja…za 1Q 199 milijuna…većina banaka ima lošiji 1Q u usporedbi sa prošlom godinom zbog stavke dobit/gubitak od ulaganja u vrijednosne papire, ali i to će se sve stabilizirati…bitno je da prihodi od kamata i naknada rastu

Mene više brine naš socijalistički običaj spajanja vikenda koji nam je uzeo dio kolača, jer današnja slika nije tako bajna ko ona u petak
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

New Report

Close