Baron,
Činjenica da je ova država dala diplome tebi i Ljubi Ćesiću Rojsu je puno veći razlog za ne kupovati hrvatske dionice na ovim razinama nego sve što si do sada pobrojao.
Mislim da još uvijek treba biti jako oprezan jer značajni pritisci još postoje. Čini mi se da je u ovom trenutku puno sigurnije ulaziti u strane dionice nego u hrvatske. Naravno i na ZSE se može naći nekoliko dionica koje se mogu komotno kupovati.
Croman: ” sakai: ” Croman: “; Pregledao sam ivek 123 na skypu ali ima vas previse…tako zaboravi prijasnje ivek…nemam vremena te trazit Vidim takoder da si ti bear a oni drugi protiv tebe bulls…nastavite vi tako…Croman ide svojim putem PS a ivek….croman.se ima samo jedan ! ” Pukla ljubav [lol] [lol] [lol] ” @sakai imate vi ljubav ovde na forumu?…meni vise izgleda rat izmedu dvije strana …. bear and bulls Ja cu navratit kad bude vrijeme za mene da se smijem…budi siguran..ono ce doci PS …cudno kako su sada svi sigurni da ce ic na gore(rast) ??? ” Croman, respect tvom znanju i stavovima, ali ćemu se radovati i smijati. Nismo više u jednoumlju, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Tvoj post zvući kao prijetnja, a ne savjet koji želimo čitati[sad]
>Ono sto sam prije pisao je u dugorocnom pogledu.
Sutra me ne zanima ..posto imam drugih stvari za ciniti.
PS “Croman” nema hrvatske dionice i zato je vise neutralan u svome pisanju nego vecina sto pise na ovom forumu!
God natt
u četvrtak ht daje izvješće za prvi Q , a bit če najvjerojatnije odlično to bi moglo potencirat nastavak rasta ostalih dionica, naime do sada uvijek kada je ht imao rast povlačio je i ostatak[thumbsup]
Sutra ako index ne bude minimum + 7 % odlazim sa burze. Laku noć![bye]
To se može jedino desiti ako LUKOIL objavi da je zainteresiran za kupnju INA-e. Teško.
Baron, Činjenica da je ova država dala diplome tebi i Ljubi Ćesiću Rojsu je puno veći razlog za ne kupovati hrvatske dionice na ovim razinama nego sve što si do sada pobrojao. Mislim da još uvijek treba biti jako oprezan jer značajni pritisci još postoje. Čini mi se da je u ovom trenutku puno sigurnije ulaziti u strane dionice nego u hrvatske. Naravno i na ZSE se može naći nekoliko dionica koje se mogu komotno kupovati.
U strane…. a u kojoj valuti!
***obrisano***
@barone, Braune, trosjedu
ti si moj idol, legendo!!!
tzare!!
divim ti se!![kiss][kiss][kiss]
***obrisano***
pretpostavljam da se sutra u 10.00 utrpavas, pa kao moj mali dar, mogu ti staviti ask da udjes nize, zasluzio si!!imam 10ak IGH, ako je za tebe, radu cu ga se rijesiti, ja cu se vec snaci.posalji na PM kaj trebas, naci cu za tebe.
legendo!!![thumbsup][thumbsup][lol]
Mislim da ću ja kapitalizirati dobit jer mi je ovo dosta. Izvješća su jako loša.
Ipak sam zaradio preko 30% u kratko vrijeme. Ne želim se igrati više u ova nemirna vremena.
Mislim da ipak još nije vrijeme za bull market. U jesen moguće. Pozdrav i ugodno trgovanje
***obrisano***@barone, Braune, trosjedu ti si moj idol, legendo!!! tzare!! divim ti se!![kiss][kiss][kiss] ***obrisano*** pretpostavljam da se sutra u 10.00 utrpavas, pa kao moj mali dar, mogu ti staviti ask da udjes nize, zasluzio si!!imam 10ak IGH, ako je za tebe, radu cu ga se rijesiti, ja cu se vec snaci.posalji na PM kaj trebas, naci cu za tebe. legendo!!![thumbsup][thumbsup][lol]
Daj ne pretjeruj.
Ja samo hoću otvoriti oči ljudima koji bi sutra i narednih dana htjeli kupiti na vrhu sante.
Tko malo razmisli o mojim postovima, koji su dobro argumentirani (TA i FI)
u ovom trenutku od ostalih koji samo vrijeđaju, uočit će priliku.
Makar, nikad se ne zna šta veliki misle.
Twixer: ” Baron, Činjenica da je ova država dala diplome tebi i Ljubi Ćesiću Rojsu je puno veći razlog za ne kupovati hrvatske dionice na ovim razinama nego sve što si do sada pobrojao. Mislim da još uvijek treba biti jako oprezan jer značajni pritisci još postoje. Čini mi se da je u ovom trenutku puno sigurnije ulaziti u strane dionice nego u hrvatske. Naravno i na ZSE se može naći nekoliko dionica koje se mogu komotno kupovati. ” U strane…. a u kojoj valuti!
Ja mislim da dollar ne može ići više dole, a moguće je da okrene na gore.
[color=blue]Svi me ovdje na shvaćaju ozbiljno i vrijeđaju uvijek one koji misle suprotno njihovom razmišljanju.[/color]
I još jedna stvar, vidim da ste svi u dionicama i da se bunite padu. Nije li vrijeme za prodaju?
– dragi Barone pa svi te mi shvaćamo ozbiljno.
– nisam primjetila da te je itko uvrijedio.
– zapamti, kada misliš suprotno od većine sigurno si ti u pravu.
– nisu svi 100% u dionicama.
– evo i ja imam nešto malo keša koji su spremni sutra za blokade.
– i na koncu što ne bi čekao dno korekcije na crobex 2.000
Pozdrav !
Mislim da će se hrvatska burza početi ozbiljno oporavljati kada se Ivana7, Baron i ostali nezaposleni presele sa Poslovnog na Moj Posao, Posao.hr ili neki sličan portal. Burza je samo slika ekonomije neke zemlje, a sa ovoliko malo zaposlenih nećemo mi nikud visoko.
tenkista: ” zmrklic: ” Jao koliko gluposti ovdje, jasno da su izvješća slabija, zato je i crobex pao, odnosno to je ukalkulirano u cijenu. ” Od mojih 12 dionica 9 imaju super izvješća pa neznam o čemu pričate.[proud] ” Pusti ga neka lupeta. Gledaj sutrašnji rast i zamišljaj ga kako se znoji u kešu dok cjene grabe visoko dugačkim koracima. A on neka i dalje grozničavo posta svakorazne idiotarije.
Evo opet nisi naveo niti jedan razlog rasta, a ja ću ti navesti njih par jačih, i naveo sam ih u zadnjih postovima.
Jako loša izvješća, TA govori uskoro SELL, inflacija 6%,nafta….. a možda sam ipak u krivu.