To Baron:
Koliko mozes jadan biti, to je nevjerovatno.
Stavljati Q1 za turiste i reci da imaju gubitke i drukati na dole je jadno, jadno jadno.
Ocito nisi cuo za sezonalnost P&L-a i tako…
Zasto ne stavis cijelu 2007 za te firme a ne prvi kvartal kada hoteli ne rade??
Sramota..
Jad i bijeda
To Baron: Koliko mozes jadan biti, to je nevjerovatno. Stavljati Q1 za turiste i reci da imaju gubitke i drukati na dole je jadno, jadno jadno. Ocito nisi cuo za sezonalnost P&L-a i tako… Zasto ne stavis cijelu 2007 za te firme a ne prvi kvartal kada hoteli ne rade?? Sramota.. Jad i bijeda
Šta ste u strahu, FI su katastrofa i to treba prihvatiti.
Odbacimo turiste.
Nego, naveo sam LEDO i VIRO, jedan od likvidnijih. Gubici od -50%.[undecid]
HDEL 1kv. -30% 7.176 7.176(prošla godina) 4.978 4.978(sada)[undecid]
@ČARUGA
To je realnost, a ne obmanjivanje. FI su jako loša, preloša, katastrofa. Sutra rasprodaja počinje.
I nakon 20% rasta Crobexa ovdje nema trijeznih glava.
INGRa se vratila u srijedu nazad sa razlogom jer ima 10% bolji FI nego prošle godine. Ostale.
[undecid][undecid][undecid][undecid][undecid]
– a jesi sigurna da u ponedjeljak popodne neće biti pad?
Postoji velika mogućnost da u Srbiji pobijede radikali. Hoće li to poljuljati ulagačku regiju?
– moja greška kada sam već išla s Vama u raspravu koju nažalost moram i nastaviti.
– žalim tebe i sve Vas koji ste u kešu.
– ali i svi Vi koji se ozbiljno bavite burzom jako dobro znate ili pretpostavljate što će biti.
– ali nažalost sutra neće više biti jeftino,
– a veliki diskont na 3.200 Vam je pobjegao.
– i sada zbilja nije u redu plašiti investitore.
– ja sam pisala kako će rasti ujutro sigurno, imam i ja nešto malo keša i odmah neke bacam u blokadu.
– možda iste tebi budem prodavala poslijepodne, ali neznam , možda i neću ako vidim da isto mogu učiniti za par dana uz višu cijenu.
– izbori u Srbiji.
– ako dobiju jedni, burza će im rasti i naši fondovi idu tamo dizati cijene,
– ako dobiju drugi, naši fondovi su u banani,
– ali kako si i sam mogao vidjeti svi naši fondovi rade jako loše, možda su se opametili,
– pa što mene briga tko je na vasti u Srbiji, vuk dlaku mijenja ali čud nikada.
– ako budu rasli indexi preko bare malo tko će uopće gledati Srbiju.
– ali očekujem zbog Srba i krajem tjedna pad burze.
– ali uskoro dolaze i velike dividende,
– samo ti čekaj , možda se ukrcaš i na 5.000 ali tada će te sigurno zamijeniti gospodin Von Braun.
Pozdrav !
Jao koliko gluposti ovdje, jasno da su izvješća slabija, zato je i crobex pao, odnosno to je ukalkulirano u cijenu.
Ledo je SMANJIO gubitke 50%………inače. [lol]
Jao koliko gluposti ovdje, jasno da su izvješća slabija, zato je i crobex pao, odnosno to je ukalkulirano u cijenu.
Od mojih 12 dionica 9 imaju super izvješća pa neznam o čemu pričate.[proud]
HDEL 1kv. -30% 7.176 7.176(prošla godina) 4.978 4.978(sada)[undecid] @ČARUGA To je realnost, a ne obmanjivanje. FI su jako loša, preloša, katastrofa. Sutra rasprodaja počinje. I nakon 20% rasta Crobexa ovdje nema trijeznih glava. INGRa se vratila u srijedu nazad sa razlogom jer ima 10% bolji FI nego prošle godine. Ostale. [undecid][undecid][undecid][undecid][undecid]
Daj ne …, da ne budem prost!
Dioki je u 2006 imao gubitke od 18.000.000,00 a u 2007. dobit od 40.000.000,00 kuna, to je iz nekonsolidiranog! A bez obzira što se radi o ODLIČNIM rezultatima vrijednost dionice je pala za cca 40%!
Kako se to može dovesti u svezu s famoznim FI. Što rezultati bolji cijena dionice lošija!
Daj napregni moždane vijuge i objasni. I nije to jedini primjer.
braune,
ako je i od tebe ovakav druk, prejadno je.
daj se zberi…
@ Barone.
– pa kakav to imaš portfelj, pa sve sami gubitaši.
– zbilja ćeš brzo bankrotirati s takvim portfeljem.
– ja skoro nikada ne ulažem u gubitaše.
– i zašto plašiš investitore svojim mračnim portfeljem.
– ja ulažem sasvim suprotno od tebe.
– sve moje firme rade pozitivno i nose mi lijepu dividendu,
– a sada bi bilo jako lijepo od tebe kada bi izlistao još podužu listu dionica koje su pozitivne i najinteresantniji podatak, koliko dijele dividendu u postotcima u odnosu na zadnju zaključnu cijenu.
Pozdrav, i zbilja je teško biti u kešu, ja te potpuno razumijem !
Baron: ” HDEL 1kv. -30% 7.176 7.176(prošla godina) 4.978 4.978(sada)[undecid] @ČARUGA To je realnost, a ne obmanjivanje. FI su jako loša, preloša, katastrofa. Sutra rasprodaja počinje. I nakon 20% rasta Crobexa ovdje nema trijeznih glava. INGRa se vratila u srijedu nazad sa razlogom jer ima 10% bolji FI nego prošle godine. Ostale. [undecid][undecid][undecid][undecid][undecid] ” Daj ne …, da ne budem prost! Dioki je u 2006 imao gubitke od 18.000.000,00 a u 2007. dobit od 40.000.000,00 kuna, to je iz nekonsolidiranog! A bez obzira što se radi o ODLIČNIM rezultatima vrijednost dionice je pala za cca 40%! Kako se to može dovesti u svezu s famoznim FI. Što rezultati bolji cijena dionice lošija! Daj napregni moždane vijuge i objasni. I nije to jedini primjer.
[color=blue]Svi me ovdje na shvaćaju ozbiljno i vrijeđaju uvijek one koji misle suprotno njihovom razmišljanju.[/color]
Dajte pogledajte malo TA na svim dionicama i kako su se prošli tjedan odbile kirurški
od gornjeg Bollingera.
Ovaj tjedan je ko stvoren za trejdanje, ali ne ulazim jer je BUY signal daleko iza nas, a SELL bi mogao po TA vrlo skoro zajahati ZSE.Možda sutra uzleti malo gore, ali nadajmo se da će ostati gore, a ne kao prošli utorak.[wink]
I još jedna stvar, vidim da ste svi u dionicama i da se bunite padu. Nije li vrijeme za prodaju?