@ivek123
– mislim da nitko ne misli da su Yankees rjesili svoje probleme. trenutno najbolje radi Benova tiskara novca.
– trenutni sentiment trzista je povoljan, a to znaci up, pu… [cool][thumbsup]
Vidim da je tržišna kapitalizacija na ZSE skočila na ogromnih 890,24 mlrd Kn. Nakon uvrštenja HTa i ATGRa bila je na kojih 410 mlrd., a sad su cijene puno niže i nije bilo novih uvrštenja dionica – da nisu uvedene nove obveznice, ali opet mi je to previše – više nego dvostruko povećanje u odnosu na 10. mjesec i ATH cijena… Zna li netko što je tome razlog?
ups…. polako se topi plus
A tek zlato?
Uh nebi mu bio u koži.
…he,he…ne zazivajte vraga kolega…vidite da nam zlato i nafta ruse amere…
Ameri se opasno bore danas
Borba gotova idu oni u minus, a cijenu nafte ne moram niti spominjat.
Gledam TV i to kako ameri jedni drugima kradu “GORIVO” hehehe sve frca od oporavka i dobrog gospodarskog stanja USA, a ta ista cijena nafte slijedeći tjedan će premašiti 130 $ pa ćemo vidjeti.
Naravno mi i ovako i onako ne reagiramo na USA već na Balkan jer kaj je je mi smo na Balkanu i tako će nam se i burza ponašati. Priznajem stanje u USA je bolje nego se sam očekivaio, ali ovo u Srbiji je gore od očekivanog a to će nama odrediti gdje idemo u ponedjeljak i slijedeći tjedan (možda odemo 2% gore ali nakon toga a jooooooooooooj
Samo da kažem da dionice kupovati prije izbora u Srbiju je ludost premda će me svi sada popljuvati i reći da sam ja taj lud a ne Srbi [lol] [lol] [lol] [lol] tamo neće biti dobro a ako stvarno dobiju radikali onda ću sve prodat jer bi moglo biti svega. Oćekujem s…. i BiH ako radikali dobju izbore a sada tko voli neka izvoli.
Bolje čekat nego ko sumanit lupat po ask-u i onda se nakon tri sata osječati kao idiot.
Lijepi pozdrav svima, a ne samo njima!
Btw ovo cijena nafte nije dobra, a kod nas će gorivo preći 10 kn vrlo brzo pa kaj god mi tu rekli i mislili jer je tako već davno dogovoreno a onda i daljnja povišenja cijena i znamo kamo to vodi.
Bok[bye][bye][bye]
Ameri se opasno bore danas
Kolega Čaruga to je samo utvrđivanje gradiva od jučer.
ČARUGA: ” Ameri se opasno bore danas ” Kolega Čaruga to je samo utvrđivanje gradiva od jučer.
Je nisam dosad vidio ovoliko preokreta u danu.
Nadam se da će završit zeleno.
Čisto zato da pojača stampedo u ponedjeljak.
rokoch:
”
@ivek123
jedan od razloga
http://www.cnbc.com/id/24426007
pozdrav iveku
”
Siguran sam da ce novozaposlene uciteljice, medicinari, drzavna administracija, financijasi i “leisure ekipa” dovesti do procvata gospodarstva dok se otpustanja gradjevinaca, manufakture itd. u velikom broju smatra irelevantnom. Hmmm, kako ce se stvoriti nova vrijednost?
Ovi novi zaposlenici će dobiti plaće pa će kupovati kuće i ostale proizvode pa će se opet morati zaposliti građevinarci da bi mogli proizvesti za ove fine.Jednostavno zar ne.[thumbsup]