Evo reći ću nešto i za one koji su ostali malo duže pratiti forum!
Naime dobio sam prije par mjeseci info da bi cijena goriva trebala biti znatno viša tj. da imaju prešutno odobravanje o dizanju cijena goriva. Gorivo je tada bilo na 8 a navodno da ide uskoro na cca 10!
Nije nešto 100% sigurno ali tako sam čuo od jednog izvora koji sad nije važan.(ne želim reći)
Čak sam dobio i potvrdu mijesec dana kasnije s druge strane da je info točna.
Što to znači znamo svi: Veći profit ali i još veći interes trojke u igri.
Ja ću samo čekati.
_Mrzljak_:
”
.. ali zašto Floki nije izašao iz KOEI na 1300 ? i ponovo ušao na 600 ? pa uštedio bi 50% ..
”
zato što nije došao na red za izaći … a i tko bi kupio tu količinu od njega po toj cijeni ?
pa nije on luković
Zato što je Floki dugoročni ulagač a tako se najviše zarađuje. Ali 90% ljudi na forumu to ne shvaća jer nisu pročitali ni jednu knjigu pa je zabadava tumačiti.[bye]
Šteta što je u Americi i Evropi zeleno, do ponedjeljka će se to kod nas zaboraviti, makar samo i preksutra i odu još +2 ili +3 % gore u ponedjeljak će kapitalizirati dobit. A Ivek će pričati o recesiji a jadnici će ga slušati. Ali ovaj post sumnjam da će se pustiti jer i dosad mi se puštao svaki treći.[undecid]
Indijanci bi mogli vrlo brzo na 13000
Jeste gledali današnji dnevnik na HRT1? Analitičari su komentirali porast BDP u Americi za 0,6%. Rečeno je da se je pred kratko vrijeme govorilo da Amerika srlja u recesiju, ali najnoviji pokazatelji govore da se to definitivno nije dogodilo, pa iako nema neke poveznice između Amerike i Zagrebačke burze, definitivno ta vijest će psihološki vrlo pozitivno djelovati u smislu stabiliziranja i na samu Zagrebačku burzu.
Upravo prešli 13000 bodova i s&p prešo 1400 to je neka psihološka granica između rasta i pada još samo da završe tako danas.
Jeste gledali današnji dnevnik na HRT1? Analitičari su komentirali porast BDP u Americi za 0,6%. Rečeno je da se je pred kratko vrijeme govorilo da Amerika srlja u recesiju, ali najnoviji pokazatelji govore da se to definitivno nije dogodilo, pa iako nema neke poveznice između Amerike i Zagrebačke burze, definitivno ta vijest će psihološki vrlo pozitivno djelovati u smislu stabiliziranja i na samu Zagrebačku burzu.
Naj bolje bi trebala djelovat spoznaja da ima puno fundamentalno podcjenjenih dionica na zse.
nek je nama šprajca na dnevniku svaki dan jer i on druka na gore zbog sebe [cool] … uvijek je barem minuta, dvije o burzi … meni odgovara
Plavi: “Još jednom pitam kada će Ignore funkcija??!!” Za nekih dva tjedna
NAPOKON,
svejedno,
well done