Meni su pomogli danas, prodao mi netko Ingre po 31900. Hvala im lijepo. Isplati se kupovati kada drukeri drukaju.[kiss]
to je bolje i od TA i od FA, samo treba pratiti u kojem smjeru ide drukeraza,
a vec su poceli i simultano drukanje – “upgrejdali” su se
Naravno da se šalim, pa tko njih uopće sluša, uostalom kao i mene i ostale koji pišu po forumima.
Dobro mene malo više od njih ipak..(slušaju)[tongue]
Gle, gle, netko je počistio VART, pa se onaj nalog od preko 3000 komada na asku brzo maknuo.
Ma nemojte, zar je do toga došlo pobogu?[tongue]
Fini nalog na prodaji ATPL. Nekome puno, a nekome malo…
sampras: ” Šta je sa ovim medvjedima pa nisu valjda već svi utekli u brlog jučer cijeli dan raspisali se i malo jutros a vidi sada nigdi nikoga. ” pokupovali decki, osisali stoku pa ajmo dalje…., meni nisu pomogli, ono sto sam lovio nisam ulovio, a kako bi ulovio kad ne drukam, mozda da i ja malo, ne isplati se ne drukati [bye]
ni meni, opet sam po asku morao skidati..lose rade posao u zadnje vrijeme
[angry]
ali ajde, kad odbijem provizije, ipak se zaradilo nesto.jucer istrpao, danas isto pokupovao[smiley]
Au pobogu pa zar sad već i depresija, u hebote, pa mi očekivali samo receciju, bogati ova depresija se javlja 1 u 100 godina tako kažu, pa jel već slijeeći ciklus na vidiku obzirom na razdoblje?Bojim se da nije.
Vidim našli se stručnjaci objašnjavat brojke o US GDP-u, a da malo pogledate internalije prije nego što se počnete veseliti: Plus je isključivo zbog rasta zaliha, a to se dogodilo jer su firme precijenili kolika će biti potrošnja. A znamo šta se onda događa sa proizvodnjom u slijedećem mjesecu, ili ne ? Dalje, izvoz je doprinio dosta ali ni približno koliko je dolar pao. Private inventory investment added 0.81% to GDP growth, offsetting weaknesses in personal consumption and growth in imports Final Sales of domestic product: (GDP growth – private inventories) : -0.2% Personal consumption expenditure: +1% (slowest since Q2 2001) Gross private domestic investment: -0.7%; Residential investment: -26.7% (most since 1981); business fixed investment: -2.5% (biggest decline since Q1 2004) Exports: +5.5% Imports: +2.5% Doduše nije depresija, ali bit će ne bojte se. [lol] [lol] [lol] Ugodne prazinike želim [smiley]
ajde nam sad znalacki objasni kakva je to recesija u kojoj raste izvoz?
i u kojoj su rezultati bolji od ocekivanih..??
a do depresije, stagflacije i ostalih babaroga kojima se razmeces, nisi u stanju ni jednu recesiju naruciti..
i ti si mi neki medvjed..
[yawn]
Nego ide li ATPL preko 2700 ili što?
pa zar je to tvoja briga!? [lol]
Kad se pojede ovaj nalog od 700 komada.
A nego čija?[lol]
Europe shares turn positive after US GDP data
http://www.reuters.com/article/marketsNews/idCAL3089326820080430?rpc=44