Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

valentine: ” Pa da se i mi jednom donekle slažemo.[thumbsup] ” Kada se pogleda kakva izvjesca izlaze i kakvo je vrijeme pred nama ovo su jos uvijek hebeno previsoke cijene. Tko misli drugacije evo povoljnih prilika koliko hoces samo se meni nekako cini da fondici pred izdisajem i dio investitora koji su se zaletili unutra pokusavaju stvoriti privid da je trziste super i da vlak prema gore krece. Moje misljenje je – malo morgen. Cash is king u ovom trenutku i do daljnjega. P.S. Ovo neka bude odgovor na onih X privatnih mailova koje sam dobio jer su svi na isti kalup da ne odgovaram svakome osobno. Ekipa sami morate odluciti ne slusajte niti mene niti bilo koga.

ivek tu se slazem da je sve skupo,ali ipak mislim ko zeli kvalitetu mora je platiti.ipak se to hrvatske dionice[lol]
bez obzira na sve ne vjerujem da cemo dublje roniti.[thumbsup]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Jel zna netko u koje doba će biti objavljena Fedova odluka o eventualnom sniženju kamatnih stopa?

nema predaje!!!!!!!

Šta je sa ovim medvjedima pa nisu valjda već svi utekli u brlog jučer cijeli dan raspisali se i malo jutros a vidi sada nigdi nikoga.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Sledeća stanica za javljanje će im biti kada crobex bude 4200 tu ćemo malo uzeti predaha i onda opet samo naprijed.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

lijepo se tuče na HMAM. posljednjih dana dosta veliki prometi. Nešto se sprema ili je to samo zbog sportskih aktualnosti u Makarskoj?

NAJAVLJUJEM SPORT i GLAZBU U AMERICI DANAS.

SAM PROTIV SVIH

tango: ” Crni-Ivo: ” Počinje novi krug igre “najveći paničar”. A pazi danas obavijest FED-a a joooj tek kada onda počne padat sve gdje će biti kraj 3000??? ili niže? ” Ma dajte ne širite paniku bez veze… ovo kako je jutros bilo smo vidjeli već iks puta, šišaju se ofce, rade skupi puloveri; bit će toga još (možda i danas), ali stvarno je dosta navlačenja, zastrašivanja… hladna glava i to je sve. ” Gospodo, vjerovali ili ne ja nikog ne navlačim niti zastrašujem. Dugo sam već na burzi i nikada mi nije palo na pamet tu pisati, ali kada čitam ovo kaj vi svi pišete morao sam se uključiti. Naime, možda ja samo znam malo više od Vas i kako će se stvari odvijati jer sam u nekim kontaktima, ali jedna stvar koju želim reći jest da oporavka nema i da ga neće biti dugo. Ovo gore dolje je normalna stvar i stoga Vas sve lijepo molim da prestanite optuživati druge za ovaj pad, prozivati gospodina premijera i slično. Stanje nikako nije dobro a to što Vi nemožete otvoriti oći i to vidjeti nisam Vam ja kriv. Ulažite u znanje a ne i pisanje na forumu, a drugo izbacite si iz glave vaše želje a ubaciti u glavu realnost a ona je: – 37 mlrd eura vanjski dug Hrvatske – inflacija koja će na razini godine premašiti 6% – visoki rast nafte u svijetu – Amerika sa nultom stopom rasta koja se približava recesiji – Kosovo – radikali koji pobjeđuju u Srbiji i još mnošto drugih stvari. Nemojte se ljutiti na mene, niti sam druker niti insajder, samo sam jaako dugo u dionicama i imam iskustva vjerojatno više nego većina Vas ovdje. Ja ne govorim da je krah to nikako ali govorim da prestanete ljudima mazat oći da je oporavak i sirote tjerat da uzimaju margin kredite i sami sebe odvlačiti u propast jer je trenutno doba kada nam treba jako i stabilna burza a ne burza zasnovana na kreditima. lijepi pozdrav

e moj crni ivo… u svemu što si napisao vjerojatno je jedino ispravan tvoj nick……..
[lol]

Scio me nihil scire

A SAD – PLES I GLAZBA! [cool] [lol]

US BDP expanded 0.6 % (same like 4Q), futursi u zelenom. mogao bi biti ovo dugacak vikend za one u cash-u[rolleyes]

two bad....milosh dead

NAJAVLJUJEM SPORT i GLAZBU U AMERICI DANAS.

A UZ SPORT I GLAZBU IDU I DOBRA JELA I PIĆA…….[proud]

Scio me nihil scire

Europa okrenula u plus i sada gura naprijed.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ups! i europa naglo zazelenila[rolleyes]

two bad....milosh dead

New Report

Close