***obrisano*** Ivek123, kaj se tiče Ingre – nemam tu dionicu ali osim AOP 32 tu je i AOP 31 koji je 3 puta jači od prošle godine – OK to je možda radi Arene ako im je Grad već platio, ali zar ne bi bilo za očekivat da će AOP 32 iduće godine bit jači jer u kupili MAVR u Makedoniji? Mislim ono, stvarno si pretjerao, izađi malo van s ekipom na cugu, bavi se sportom ili nekaj već, čovječe postaš 50 postova svaki dan, halo???
Grad Arenu nije platio, plača godišnje u ratama..
da li burza radi u petak 2.5?
Ne radi, ali se čeka ponedjeljak, da se krene udarati po bidu, kako se to već inače radi nakon objave izvješća. [angry]
http://business.hr/Default2.aspx?ref=topread&ArticleID=0d00b888-ea22-4e41-961b-b6a05ed41645
I dalje se najviše trguje Hrvatskim telekomunikacijama koje su ostvarile više od šest milijuna kuna prometa. Ova dionica potonula je sve do [color=blue]207,05 [/color]kuna, što je samo pet kuna više od njezine cijene u inicijalnoj javnoj ponudi. Samodole!!!
To više nije Žutilo, već Crnilo?! Kakvo srozavanje na najniže razine. A neće se ni ispričati, vidjet ćete.
Dovoljan dokaz da je i poslovno novinarstvo u istom, lošem stanju kao i cijelo hrvatsko.[tongue]
Gospodine Black Lord Javlja se novokreirani Crni Ivo,
pa razlog zbog kojeg sam se pojavio tu je taj što dovodite ljude i zabludu jer oni čitaju vaše postove o “oporavku” i vide da ste tu od 2006 pa misle da nešto znate.
Ja sam u dionicama vjerojatno dulje nego vi pa znam o čemu pričam a Vi samo navodite ljude da lupaju po ask-u i to po mogućnosti margin kreditom pa tako da sve lijepo padne još više i jače jer je sve na kreditima.
Otvorite svoje oči a naše ostavite na miru.
U redu ja se povlačim sa foruma i ovako i onako tržim već godinama pa nisam nigdje ništa pisao pa neću ni nadalje.
Ponavljam niti sam druker niti ništa, a vi svu svoju energiju koju ulažete da blatite ljude koji imaju znanje i iskustvo rađe ulažite tu istu energiju u pomoć mladim investitorima u njihovom ulaganju u znanje. Pozdrav[cool][cool]
http://www.cnbc.com/id/24380310
“I don’t think it will be a big recession. But by the end of the year I gotta believe that that’s going to be behind us.” The stock market, which has been pummelled this year, will likely recover sooner, Weinberg said.
Dakle, većina analitičara i većih investitora predviđa kraj krize u idućoj polovini godine. Naravno, na burzama će se to osjetit prije, jer ulagači uvijek gledaju u budućnost. Zasad, koliko sam primjetio, neke kompanije imaju bolje rezultate od očekivanih u svijetu, a neke lošije. Sve u svemu, ni v rit ni mimo, s tim da bi u slijedećim kvartalima trebalo ić na bolje. Sve OK i prema planu zasad, bez panike.
Pa dobro, ako je Grad Ingri platio prvu ratu za Arenu :).
Btw koliki je to točno iznos, jel se zna, i da li je već plaćen, tj. da li je to u biti dio prihoda u AOP 31?
koliki je crobex trenutno i koliki je minus? ako netko zna…
Jel neko to razumije kako je moguće da sve crveni a index u plusu ???
koliki je crobex , a koliki index crobex?
Jel neko to razumije kako je moguće da sve crveni a index u plusu ???
Moguce je jer su ocito danasnje prosjecne cijene vece od jucerasnjih. Zivila ZSE i njihova glupa matematika [thumbsup]
SIMPSON: ” Jel neko to razumije kako je moguće da sve crveni a index u plusu ??? ” Moguce je jer su ocito danasnje prosjecne cijene vece od jucerasnjih. Zivila ZSE i njihova glupa matematika [thumbsup]
Što znači da će i fondovi biti u plusu!