Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Crobex: 3734.89 Promjena: 0.00% ovo je baš lijepa slika[wink]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

A tek kad se THNK odblokira… [proud]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Mogu uletiti malo jer su dionice od jučer pale 10-12%, ali mi se čini da će još niže.
Ništa ne gubim ako pričekam. Evo i Europa je u crvenilu. Sve dublje.
Prognoziram danas -0,5% – (-1%)
Neće to ostati u pozitivi.
Pazite na sjenu na današnjem trgovanju. Hanging man će biti.[undecid]
Promotrite malo, kod svih dionica je prodaja još uvijek jača 3x, a na DLKV , VDKT i još više. Oprez

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

a ovo što izgleda crveno to zapravo i nije[wink] jel tak?
jer su cijene veće nego na zatvaranju jučer [huh][smiley]

koja je po vama bolja dionica TRANSADRIJA ili TEHNIKA,zahvalan unaprijed na odgovoru.

tehnika… jer je previse pala zbog razvikanog slucaja ‘kupska’

sad probaj uloviti nesto nakon blokade, ali sumnjam de ces moci blizu zadnje cijene

realno, mislim da transadrija mozda i ima bolje rezultate od tehnike ali je to ukljuceno u cijenu

a zasto uopce kompariras te dvije potpuno razlicite dionice?

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

Blue, ako me nešto mučilo kod INGR , to su bili financijski prihodi, a pogledaj sad.
Pa nema ih više praktički, taj misterij je završen, sve operativni prihodi i dobit.
Može li bolje?

Pa i nije baš sve rješeno… OCF je i dalje negativan (iako gledajući strukuturu nije zabrinjavajuće) pa time FCF još više. I dalje je CF od financijskih aktivnosti jedini pozitivan (ali ovaj put najviše zbog novih kredita, promjene u ostalim stavkama nema).

You either do it right or you get eliminated!

Koliko dugo će stajati ova nula na Crobiju? [cool]

I love the Smell of Profits in the Morning

a da nije na forumu, pa bar 100 puta opisan scenario, shvatio bi gluposti koje se dogadaju.
sve je tako jasno i neki jos luduju….
dobro za nasmijati se .[tongue]

do kraja dana 🙂

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Crobi se zamrznuo… trebalo bi ga resetirati [lol] [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

nisam primjetio da je komentitano belje u – blokadi ili je to samo kod mene na monitoru????

Sad prodaju oni koji su kupovali danas na -2% Crobexa, da im se ne vrati nazad na staro.
Drugi val ide nakon ove euforije povratka sa -2,5% na 10 milja kuna po asku, pitanje je kako će veliki igrači reagirati na povratak Crobexa 20% i ostalih dionica za više od 50%?
Nadam se da neće u skladu sa Amerikom i Europom jer smo zaglibili.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close