plavi: ” Eno Vam izvješće INGR, divota, a taman me poklopilo..[thumbsup] ” Bogamin, ocekivao sam 18 milja dobiti i puno malnji sales..
potraživanj skocila za 90 milja… u odnosu na prosli kvartal… [shocked]
INGR, ATPL i JDPL.
INGRA dokazala svoju neovisnost o krizi i nadmoć u sektoru a sada
očekujem to isto i od ATLANSKE PLOVIDBE i JADROPLOVA.
[thumbsup]
Počelo sumanito lupanje po ask-u.
Male su kupnje pa pretpostavljam da su mali, a nisi niti svijesni koliko niže će moći kupiti u ponedjeljak.
Da malo pogledaju TV ili CNBC da se informiraju o događajima oko nas hmm prodali bi za badava.
Sretno Vam svima bilo i lijepi pozdrav
Ne znam kako drugi vide , ali meni ovo izgleda kao preokret.
Odbijanac samo takav[proud]
plavi: ” Eno Vam izvješće INGR, divota, a taman me poklopilo..[thumbsup] ” Bogamin, ocekivao sam 18 milja dobiti i puno malnji sales..
Blue, ako me nešto mučilo kod INGR , to su bili financijski prihodi, a pogledaj sad.
Pa nema ih više praktički, taj misterij je završen, sve operativni prihodi i dobit.
Može li bolje?
Kakve su to samo igre, opet istresanje malih i plašljivih, hvala donatoru na THNK i DLKV… idemo mi još u zeleno danas, zao mi je onih koji su prodavali prvih 45 min…[proud]
INGR, ATPL i JDPL. INGRA dokazala svoju neovisnost o krizi i nadmoć u sektoru a sada očekujem to isto i od ATLANSKE PLOVIDBE i JADROPLOVA. [thumbsup]
Ma koju neovisnost, gdje je još povratak do 60 000.
[wink]
Trebalo bi raspalit kritiku po iveku i ostalim crnjacima, možda se prodavatelji uplaše pa se do kraja dana trend promijeni.[embarass]
Kakve su to samo igre, opet istresanje malih i plašljivih, hvala donatoru na THNK i DLKV… idemo mi još u zeleno danas, zao mi je onih koji su prodavali prvih 45 min…[proud]
Istresaju se fondovi na LEDU, ATPL, i ostalima. Zar ne vidiš.
Europa prelazi u crveno.[undecid]
meni ih nije žao! ..
e pa meni ih nije zao[lol]
nije ni iveku, kladim se