Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo i prvih blokada – IPKK

nista strasno… zadnja je jucer bila mnogo niza od prosjecne. pa je i 2-3 posto dosta za blokadu. steta sto nisam to kupio sad prije blokade

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

ja sam shvatio jednu stvar ovdje na balkanu
glavno da se lupa i udara tako je nebitno po kome
samo ne po sebi u konačnoj mogućnosti

Postanite Eu-robovi

opet padamo sa 2-3 milje kn prometa …

Cookie Monster

opet padamo sa 2-3 milje kn prometa …

kod mene do sada redovni promet 10.953 mil, + blok promet 7.5 mil.

Još par minuta, blokade na većini dionica, i odoše na proslavu praznika rada[lol] [lol]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

koja jazovka na kupnji INGR-e

joj, majke mi, koja smo mi banana od burze [lol] [lol] [lol]

vijest u 9:42 je isla ovako:

ZAGREB, 30. travnja 2008. (Hina) – Nakon jučerašnjih dobitonosnih prodaja, na Zagrebačkoj burzi danas, posljednjeg dana trgovanja u ovome tjednu, većina analitičara očekuje stagnaciju Crobex indeksa i mirno trgovanje, s fokusom na financijska izvješća kompanija za prvo ovogodišnje tromjesečje.
Hinina anketa pokazuje da od 13 analitičara brokerskih tvrtki njih osam očekuje danas stagnaciju Crobex indeksa, troje pad, a ostali rast.
[tongue]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

Koliko je trenutno crobex?

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Još par minuta, blokade na većini dionica, i odoše na proslavu praznika rada[lol] [lol]

Nema tu povratka stari moj. Fondovi guraju dolje prodaju malo po malo.
Ne stavljam ja pakete od 20,50,100,150 kom na prodaju.
Europa još uvijek neopredjeljena.
Futuresi ide prema nuli.[undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

a jesmo tržište !
[angry]

CROBEX 3.656,17 -2,15%

Kad vidite koje su nebulozne razlike na k/p i odu u – blokadu , onda je to prazničko silovanje.
Prva po asku…+blokada……
Mogu uglavnom sami od sebe kupovat….

opala!

THNK u blokadi… [sealed]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

New Report

Close