Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jel ima netko podatak koliki je bio promet u prvih sat vremena dok je crobex bio u plusu a koliko u ostalih 5 u minusu?

Gdje li je granica obrane na HT-u? Ima li je uopće. Nevjerojatno. Tko uopće kupuje HT s obzirom da OMF-ovi ne kupuju?

pa ne znam stvarno…
to je smijesno…
bas si mislim kak cu sve rasprodati i kupiti taj HT…
dobro sad je kasno, ali sutra bi mogao…

promet?

crobex na kraju?

Hvala

promet 100 milijuna i 737 tis.
obveznički 43 milijuna i nešto
crobex – 2,82%

jel ima netko podatak koliki je bio promet u prvih sat vremena dok je crobex bio u plusu a koliko u ostalih 5 u minusu?

čini mi se da je bilo cca 70M do nule, ostalo u minus

Heaven or Las Vegas

Da sam druker za pad sad bih napisao:

ajoooj, HT probio 275, pukao certifikat, prvi u nizu http://www.rt.boerse-stuttgart.de/pages/search/main.html?searchterm=AT0000A06W41&LANG=en
Sutra nastavak pada nakon vijesti o HT večeras u Dnevniku. A onda, nakon produženog vikenda, jazovka u ponedjeljak.

Ali nisam, pa to neću reći. Zapravo, gotovo da ne pišem više samo da me netko ne proziva kao drukera, samo kako bi skrenuo pozornost sa svoje prljave rabote.

A ima ih wiking… profinjeni i izbrušeni ko najfiniji dijamanti.

No respect

Ovo je očito da netko priprema cijenu za DT i njegovo jeftino preuzimanje, ujedno ruše cijenu udjela Bf kako bi opravdali prodaju bloka dionica veoma jeftino, kao obzirom na tržišnu cijenu HT nisu mogli postići više.
Nevjerojatno, nema drugog razloga zašto bi HT padao,
Pa zar HT ide u stečaj, i kako to da ga netko ko npr. nije kupovao u IPO prodaje sa gubitkom, ako nema čvrsti razlog.
POSAO ZA HANFA-u i Samodola.

http://finance.yahoo.com/indices?e=dow_jones

Ali o tome ćemo sutra!

Sutra nastavak pada nakon vijesti o HT večeras u Dnevniku.

Tako se govorilo i za Petrokemiju kad je za 1KN pukao njen certifikat, a kad ono u sljedeća dva dana kad su sve ostale dionice padale, Petrokemija narasla za 25%.

Ovo je očito da netko priprema cijenu za DT i njegovo jeftino preuzimanje, ujedno ruše cijenu udjela Bf kako bi opravdali prodaju bloka dionica veoma jeftino, kao obzirom na tržišnu cijenu HT nisu mogli postići više.
Nevjerojatno, nema drugog razloga zašto bi HT padao,
Pa zar HT ide u stečaj, i kako to da ga netko ko npr. nije kupovao u IPO prodaje sa gubitkom, ako nema čvrsti razlog.
POSAO ZA HANFA-u i Samodola.

Simptomatično je da se to događa i sa INA-om (prema MOL-u) ove naše Kvislinge treba suditi po kratkom postupku.
Interesantno da nema takvih velikih oscilacija kod drugih privatnih i stvarnih IPO-a, ima pravo EU kada traži i inzistira na sređivanju stanja po pitanju mita i korupcije

SLK:
“Sutra nastavak pada nakon vijesti o HT večeras u Dnevniku.”

Tako se govorilo i za Petrokemiju kad je za 1KN pukao njen certifikat, a kad ono u sljedeća dva dana kad su sve ostale dionice padale, Petrokemija narasla za 25%.

Ovdje se cijena približava IPO cijeni, bez obzira što bi kupci u IPO trebali umanjiti tu cijenu za 30 kuna dividende. Plus bonus dionice najesen svih koji nisu prodavali pakete.

Za PTKM se sjećam kako je premijer Sanader najavio u Dnevniku da ide privatizacija PTKM. Samo je zaboravio tada reći da se radi o radničkoj privatizaciji.

No respect

Kešimir Dolenčić, jedan od najplodnijih hrvatskih kazališnih režisera postao “analiticar” na biznis hr.
http://business.hr/Default2.aspx?ref=topcomm&ArticleID=dae7a059-c8ce-40b5-a93d-f0eabd19e969

treba komentar?

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

ja mislim da crobex nije samostalno trziste, kao sto dax reagira sta se u americi desava, tako i crobex reagira kada dax pada ili raste. mozda ne svaki dan ali je trend slican.
cim dionice odu iz cvrsti ruku (institutionalni investori ili drzava) u slabe ruke (frizerka ili konobar) onda se moze na burzi desiti svasta.
vidjet cemo u srijedu koliko ce kamate u sad pasti (25 ili 50 bsispunkti) pa cemo onda i znati kuda put ide.
bernanke je rekao da inflciju mora pratiti ako spusti 25 umjesto 50 mogao bih puno razocarati. i dok se okrenes crobex je na 3200. tu ima dobru support iz 2006..
tak i tak isapne sve drugacije nego sto mislis.

PS: kako napraviti jedan mali kapital na Burzi? pocni sa velikim. [proud]

New Report

Close