Meni se čini da je rally u americi uzrokovan pokrivanjem kratkih pozicija, pa su se investitori pobojali da će morati zatvarati na višoj cijeni od one po kojoj su kratili i tako je nastao stampedo prema gore. To je ista igra kao kod nas Crobex na 5500, pa tko zadnji magarac [tongue] samo u obrnutom smjeru.
Sada kada su špekulanti zatvorili svoje kratke pozicije uz lijepi profit, možemo očekivati povratak medvjeda. [cry]
AMERIKA cijela zelena, strašno, kako, eksperti objasnite nama tupanima?
I mi smo bili zeleni u jutro. [thumbsup]
Gdje li je granica obrane na HT-u? Ima li je uopće. Nevjerojatno. Tko uopće kupuje HT s obzirom da OMF-ovi ne kupuju?
nakon 3 tjedna rasta bilo je i vrijeme za korekciju
2 asdfg123: Netko uredno skuplja za OIF-ove… pa ce se blok transakcijama prebacit mirovincima…[thumbsup]
2 asdfg123: Netko uredno skuplja za OIF-ove… pa ce se blok transakcijama prebacit mirovincima…[thumbsup]
Naravno. Nečija strina. Onda će to skuplje OMF-ovima. Zato moj potpis dolje.
Ja sam danas odlučio rasprodati cijeli portfelj. Ne danas, ali uskoro. I to sve po bidu. Računajte da nakon što ja lupim po bidu, CRobex ide na 30% dolje[bye]
Nek još neko kaže nešto protiv političara, daju ljudima IPO i pogledaj šta rade od ht-a. Političari su gospoda za svoj narod koji ih je birao.
Ovo se radi zbog naroda koji je dobio nešto jeftino. Da ga se opljačka. Jer ne prodaju mali ko ludi. Prodaju kad im treba novac. A za taj paket dobivaju sve manje.
Miro25: ” 2 asdfg123: Netko uredno skuplja za OIF-ove… pa ce se blok transakcijama prebacit mirovincima…[thumbsup] ” Naravno. Nečija strina. Onda će to skuplje OMF-ovima. Zato moj potpis dolje. Ja sam danas odlučio rasprodati cijeli portfelj. Ne danas, ali uskoro. I to sve po bidu. Računajte da nakon što ja lupim po bidu, CRobex ide na 30% dolje[bye]
to mirovincima nije skupo za takvu uslugu… da sami krenu kupovat digli bi cijenu u nebo te bi ih u konacnici ispalo jako skupo… ovo im je svakako jeftinija varijanta…
pocnite razmisljat kao da posjedujete tako veliki kapital… sve ove stvari ce vam onda biti jasnije…