Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko se uplašio porasta KOEI i stavio na prodaju 795 kom na 684 kn. Moj broker očekuje da će to biti pokupljeno od strane jednog kupca.

Hehehe… Uzeo si mi riječ iz usta… Gledao sam malo K/P na Končaru i vidi se iz aviona da je taj nalog čista kočnica. Zanima me samo hoće li ga netko poklopiti (barem djelomično) pa da vidimo koliko će se još tu zadržati [smiley1]

AZ mirovinski fond? Hvala, ne! Radije mi dajte sifilis!

p.s. neizmjerno me podsjećaš na delboya

Jel to onaj iz Mučki? Žao mi je Rodney, nisam.
Ovo naricanje o jadniku koji kupuje-prodaje 35 komada ELKA da zaradi 200kn za režije je smješno. Ali neču više o tome, svako nak r adi što želi sa svojim parama.

Ignore: KressoM, delux

sorry, ali zbilja je jadno da netko kupi pa proda isti dan da bi zaradio 200 kuna a tu piše ko da je drugi warren buffet. neću nikog osuđivati, ali ovo je smiješno. ajde da to radi s 2000 kuna dnevno, ali 200 jebenih fucking kuna….ej, pa koliko se sladoleda dobije za tu lovu? koji računi? a tek provizije? smiješno i infantilno i ne treba to podržavati. a ovo nije trud, ovo je glupost. znam da elvaru to ne treba za režije…on jednostavno burzu promatra kao kladionicu i tu se razlikuju naši koncepti. jedina je šteta što to radi na elki a ne negdje drugdje, ali što mogu.

E moj bljedoliki, a od čega bi onda živjeli brokeri i brokerske kuće? Zar želiš da propadnu? A to da neki bljedoliki pišu kao WB, to si u pravu. Meni se neki čine i jači od WB, hi,hi,hi
[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Šta se ono dešava s Dalekovodom? Pade na 845 a prodaja u najboljih 5 ponuda pet jača od kupnje [smiley9]

Neko izlazi van, sunce mu…. a taman smo zaključili da je to dionica sa stabilnim rastom

E moj bljedoliki, a od čega bi onda živjeli brokeri i brokerske kuće? Zar želiš da propadnu?
[smiley1]

Pa kad dođe OMX, pola će ih se zatvoriti.[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

avax10 Ovo naricanje o jadniku koji kupuje-prodaje 35 komada ELKA da zaradi 200kn za režije je smješno

cayman006 sorry, ali zbilja je jadno da netko kupi pa proda isti dan da bi zaradio 200 kuna

Baš ste jadni , jadniji od toga koji prodaje radi zarade od 200 kn. To što imate više novaca od nekoga ne daje vam za pravo da nekoga omalovažavate. Toliko ste slični ( Elka itd ) kao da ste ista osoba.

KuciloOro:

E moj bljedoliki, a od čega bi onda živjeli brokeri i brokerske kuće? Zar želiš da propadnu?
[smiley1]

Živio OMX, živio Robert Motušić, dolje brokeri, dolje manipulatori, hi,hi,hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

baš i neće-OMX će biti kao neka vrsta “ubrzivača” trgovine,ali još uvijek preko brokera (moje skromno mišljenje)
-kad se spajaju burze ?zna li netko iz prve,druge ruke?[smiley2]

Trebalo je to biti 1. veljače.

Asko:

baš i neće-OMX će biti kao neka vrsta “ubrzivača” trgovine,ali još uvijek preko brokera (moje skromno mišljenje)
-kad se spajaju burze ?zna li netko iz prve,druge ruke?[smiley2]

Glavne skupština obiju burzi su 31. siječnja. Spajanje. A Omx vjerojatno do ljeta ove godine.
Koliko ja znam postoji opcija samostalnog trgovanja, ali kako to kod nas uvijek bila, cijena će vjerojatno biti paprena. Ko voli…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Slab početak dana, Dalekovod, INA i Petrokemija pali, s time da se na Dalekovodu i Petrokemiji neko lijepo istresao. Valjda će do kraja dana i trgovanje se probuditi.

New Report

Close