crobex +2.27 % 3842 promet 118 mil
ANRICOM:
”
sve se kupuje ,što god se ponudi
”
Nije istina, eno KODT niko neće
evo ja hoću. uzeo r-a pred zatvaranje malo. jedna od rijetkih koja u 2 tjedna nije 20% otišla gore.
LKPC izvješće odlično dobit 10 miliona ili duplo više već lani u prvom kvartalu.
LKPC izvješće odlično dobit 10 miliona ili duplo više već lani u prvom kvartalu.
I istog trenutka odradila svoje,rast 8,91%,to je to što se tiče utjecaja izvješča.[bye]
Šta se događa na INGRi ?????
Čemu štopanje.
Šta se događa na INGRi ?????
Čemu štopanje.
Mene isto to zanima odakle ovolika prodaja, čim kupnja malo ojača odmah ju se poklopi i tako stalno.
plavi izlazi? [cool]
Pa valjda će izaći sutra stvarno je dosadan[lol] [lol]
uopce mi nije jasno zasto bi netko izlazio na ovim razinama.
mislim, sve je jasno i sad se netko iskrcava…
valjda ne mogu biti mirni, pa ce opet uci kad dodje lagana korkcija…
to je prihvatljivo…
lipo ide oporavak ljudi… cak i puno brze nego sto sam ocekivao [thumbsup],
Casha se ipak ima, a time ode u vjetar glavna medvjeđa teza o nedostatku casha kod malih/velikih investitora.. 4xxx se blizi i to brzo, a nakon toga je sve moguce.
Malo me zivcira sto se neki na ovoj temi osjecaju prozvani komentirati situaciju svakih 2 min. no sta se moze [yawn]
[wink]
uopce mi nije jasno zasto bi netko izlazio na ovim razinama.
mislim, sve je jasno i sad se netko iskrcava…
valjda ne mogu biti mirni, pa ce opet uci kad dodje lagana korkcija…
to je prihvatljivo…
pa to je sasvim normalno.. svakodnevno se portfelji mijenjaju i ljudi/fondovi izlaze iz jednih i ulaze u druge dionice ovisno o svojim analizama i informacijama. Svi pokusavaju uhvatiti onaj malo brzi vlak!![proud]
Ma ovi veci prometi i rast likvidnosti su super.. i na ovim prometima super jako rastemo,a kad se pocnemo vuc na 30-40 mil. prometa onda je grdo, jer svaka veca prodaja znaci i jaki pad cijene