Netko kupio 35 komada ELKE po 126 kn (ispod toga ne ide ako neko misli kupovat) i brže bolje stavio se na prodaju po 132,88KN. Ako mu nalog prodje , ima bruto “dobit” ( [smiley1] ) od 240 kn. Kad odbije provizije “zarada” mu pada ispod 200 KN. Koji je to daytrader! Za takve bi trebalo uvesti termin “kokošar trader” [smiley7]
Netko kupio 35 komada ELKE po 126 kn (ispod toga ne ide ako neko misli kupovat) i brže bolje stavio se na prodaju po 132,88KN. Ako mu nalog prodje , ima bruto “dobit” ( [smiley1] ) od 240 kn. Kad odbije provizije “zarada” mu pada ispod 200 KN. Koji je to daytrader! Za takve bi trebalo uvesti termin “kokošar trader” [smiley7]
molim bez vrijeđanja…
ako čovjek barata s 10000kn ukupno i na taj način dok čeka rast radi to 10 puta onda mislim da bez obzira na sve što mi mislili o tome on će biti vrlo zadovoljan
p.s. možda to ja radim za nekoga [smiley4]
Kojih crnih 10 puta? Ako mu jednom prođe može biti zadovljan, namrcvarit če se danima čekajuči da zaradi 170 KN. I to nije nikakvo vrijeđanje več realnost, tko ima 10.000 KN nema što raditi na burzi jer če takvim tgovanjem i to izgubiti na dulji rok.
Sa ovom navedenim načinom rade profesijonalci koji se baziraju na dnevnu zaradu od nekoliko posto(2-6)!
Netko se uplašio porasta KOEI i stavio na prodaju 795 kom na 684 kn. Moj broker očekuje da će to biti pokupljeno od strane jednog kupca.
Baš se zabavljam gledajući ADPL..
…povuci – potegni…pucaju nasi…al ni njihovi ne stede municije…[smiley1]
Kojih crnih 10 puta? Ako mu jednom prođe može biti zadovljan, namrcvarit če se danima čekajuči da zaradi 170 KN. I to nije nikakvo vrijeđanje več realnost, tko ima 10.000 KN nema što raditi na burzi jer če takvim tgovanjem i to izgubiti na dulji rok.
nekoga nazivati kokošarem zato jer je daytrader jest vrijeđanje – bez obzira kakav on bio
p.s. neizmjerno me podsjećaš na delboya
nekoga nazivati kokošarem zato jer je daytrader jest vrijeđanje – bez obzira kakav on bio
p.s. neizmjerno me podsjećaš na delboya
Vidis, vidis… mudro zboris Elvare
Kokodak svima[smiley2]
avax10:
”
”
molim bez vrijeđanja…
ako čovjek barata s 10000kn ukupno i na taj način dok čeka rast radi to 10 puta onda mislim da bez obzira na sve što mi mislili o tome on će biti vrlo zadovoljan
p.s. možda to ja radim za nekoga [smiley4]
Slažem se sa Elvarom. Ne treba nikoga podcjenjivati. Nisam mali dioničar, dosta veliki ,ali treba cijeniti svačiji trud. Možda čovjeku tih 200 kn treba za režije ili sl. i znače mu više nego nekome milijun.