Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko kupio 35 komada ELKE po 126 kn (ispod toga ne ide ako neko misli kupovat) i brže bolje stavio se na prodaju po 132,88KN. Ako mu nalog prodje , ima bruto “dobit” ( [smiley1] ) od 240 kn. Kad odbije provizije “zarada” mu pada ispod 200 KN. Koji je to daytrader! Za takve bi trebalo uvesti termin “kokošar trader” [smiley7]

Ignore: KressoM, delux

sad se netko i na Belju izbacio

Netko kupio 35 komada ELKE po 126 kn (ispod toga ne ide ako neko misli kupovat) i brže bolje stavio se na prodaju po 132,88KN. Ako mu nalog prodje , ima bruto “dobit” ( [smiley1] ) od 240 kn. Kad odbije provizije “zarada” mu pada ispod 200 KN. Koji je to daytrader! Za takve bi trebalo uvesti termin “kokošar trader” [smiley7]

molim bez vrijeđanja…

ako čovjek barata s 10000kn ukupno i na taj način dok čeka rast radi to 10 puta onda mislim da bez obzira na sve što mi mislili o tome on će biti vrlo zadovoljan

p.s. možda to ja radim za nekoga [smiley4]

nema mi druge nego se zae..ti

Kojih crnih 10 puta? Ako mu jednom prođe može biti zadovljan, namrcvarit če se danima čekajuči da zaradi 170 KN. I to nije nikakvo vrijeđanje več realnost, tko ima 10.000 KN nema što raditi na burzi jer če takvim tgovanjem i to izgubiti na dulji rok.

Ignore: KressoM, delux

Sa ovom navedenim načinom rade profesijonalci koji se baziraju na dnevnu zaradu od nekoliko posto(2-6)!

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

Netko se uplašio porasta KOEI i stavio na prodaju 795 kom na 684 kn. Moj broker očekuje da će to biti pokupljeno od strane jednog kupca.

Baš se zabavljam gledajući ADPL..

Baš se zabavljam gledajući ADPL..

…povuci – potegni…pucaju nasi…al ni njihovi ne stede municije…[smiley1]

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

Kojih crnih 10 puta? Ako mu jednom prođe može biti zadovljan, namrcvarit če se danima čekajuči da zaradi 170 KN. I to nije nikakvo vrijeđanje več realnost, tko ima 10.000 KN nema što raditi na burzi jer če takvim tgovanjem i to izgubiti na dulji rok.

nekoga nazivati kokošarem zato jer je daytrader jest vrijeđanje – bez obzira kakav on bio

p.s. neizmjerno me podsjećaš na delboya

nema mi druge nego se zae..ti

nekoga nazivati kokošarem zato jer je daytrader jest vrijeđanje – bez obzira kakav on bio

p.s. neizmjerno me podsjećaš na delboya

Vidis, vidis… mudro zboris Elvare

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Kokodak svima[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

avax10:

molim bez vrijeđanja…

ako čovjek barata s 10000kn ukupno i na taj način dok čeka rast radi to 10 puta onda mislim da bez obzira na sve što mi mislili o tome on će biti vrlo zadovoljan

p.s. možda to ja radim za nekoga [smiley4]

Slažem se sa Elvarom. Ne treba nikoga podcjenjivati. Nisam mali dioničar, dosta veliki ,ali treba cijeniti svačiji trud. Možda čovjeku tih 200 kn treba za režije ili sl. i znače mu više nego nekome milijun.

New Report

Close