Gradjevina dize danas
crni amarko, a što ne stavi INDG?
Ovo definitivno ulaze ponovo fondovi.
amarko:
”
Gradjevina dize danas”
crni amarko, a što ne stavi INDG?
Pardon, evo ga, zaboravih….
snimite igre na INGR-i. Na prodaji se izmjenjuju dva naloga koji naizmjence jedan drugome skidaju cijenu po 1 lipu.
a svi ocekuju da fond napokon počne s radom i da objavi prodaju…e sad, hoće li to biti prije ili poslije ljeta to je već politička odluka…
maestro je tu malo usporio stvari, ali za privatizaciju neće manjkati zainteresiranih, to definitivno.
[thumbsup]
sve se kupuje ,što god se ponudi
Nije istina, eno KODT niko neće
fazan: ” _Mrzljak_: ” [color=Gray; font-family:Verdana] da uzlazni Trend je izgleda uspostavljen .. ovo je solidno grabljenje prema naprijed .. (neznam koji dan za rednom je crobi u plusu 7 -10 ?) [/color]” 4 ” [color=Gray; font-family:Verdana] da točno .. da izostavimo 22.04.kada je crobex bio u minusu ovo bi bio 9 dan za redom u plusu , od dna na 3200 .. [/color]
moguće je da je IF -ima bitan rezultat za Q2 , pa malo pomalo pumpaju da mogu reći na ljeto da su barem na 0 ili nekom sitnom plusu
šta mislite o tome
ili je odljev iz fondova počeo biti velik, ili imati tendenciju velikog izlaska kapitala, pa u strahu da većina ne izađe okrenuše trend ovih 8-9 dana u plus, it o po relativno lijepim stopama rasta[undecid]
_Mrzljak_: ” fazan: ” _Mrzljak_: ” [color=Gray; font-family:Verdana] da uzlazni Trend je izgleda uspostavljen .. ovo je solidno grabljenje prema naprijed .. (neznam koji dan za rednom je crobi u plusu 7 -10 ?) [/color]” 4 ” [color=Gray; font-family:Verdana] da točno .. da izostavimo 22.04.kada je crobex bio u minusu ovo bi bio 9 dan za redom u plusu , od dna na 3200 .. [/color] ” moguće je da je IF -ima bitan rezultat za Q2 , pa malo pomalo pumpaju da mogu reći na ljeto da su barem na 0 ili nekom sitnom plusu šta mislite o tome ili je odljev iz fondova počeo biti velik, ili imati tendenciju velikog izlaska kapitala, pa u strahu da većina ne izađe okrenuše trend ovih 8-9 dana u plus, it o po relativno lijepim stopama rasta[undecid]
opcenito je prihvaceno da treba oporaviti trziste…
i to je svima u interesu.
izlazak iz fondova je posljedica loseg upravljanja trzistem.
***obrisano***
sve u svemu ja sam zadovoljan sa ovime sto vidim…
ma, bio sam ja zadovoljan cim sam ih sve vidio na TVu u otvorenom …
[thumbsup]