Ovo je po meni odlicna situacija na burzi. Lagani plus ( a i da bude oko nule je ok), nema nikakve panike koliko ja vidim. Nema rasprodavanja i naglih spustanja cijene. Definitivno stabilizacija uz lagani pozitivni predznak – ne moze bolje, jer jurnjavu ne trebamo ni prema gore ni prema dolje – nece je ni biti. Normalno je da netko kapitalizira nakon ciklusa rasta, ali cini mi se da nema govora o nikakvim vecim padovima u bliskoj buducnosti. [thumbsup]
VENDETTA: ” Stanje na tržištu je po meni najbolje moguće. Raste jako, a opet ne onemogućava trejderima da surfaju. Sad će neki reći: Ma može se još uvijek,ja to radim… i sl. ali te nebi komentirao. Svatko sebi zna najbolje! ” Stanje je najbolje, istina, Crobex je 0,23%, prodaja krcata skrivenim nalozima. Svi se pitaju, može li do 5000 bodova Crobex u jedno dahu. IGH je već skoro pa na ATH, ima par desetaka % do tamo. Skoro da nije bilo korekcije. Malo čudno. Istina, Crobex pokazuje istu vrijednost 2x u jednom valu.[wink] @igrač SELL signal je počeo, samo neki to ne žele čuti niti shvatiti.
zasto sad kazes da je sell signal poceo?
S&P 1403.90 futures Sa probojem na S&P kote 1400 stvari se menjaju[thumbsup]
Mogao bi i DAX probiti 7000. 🙂 A mogao bih i ja na kavicu i sunčeko. 🙂
58 milja prometa u 13 sati je iznad mojih očekivanja za danas pa sam ugodno iznenađen a još ugodnije jer smo u laganoj pozitivi[cool]
Građevinski radovi u Hrvatskoj skočili 15 postoI u veljači je nastavljen snažan rast fizičkog obujma građevinskih radova, te je nakon siječanjskih 10,5 posto, godišnja stopa rasta skočila na 15,0 posto, što daje rast od 12,9 posto u prva dva mjeseca ove godine, objavljeno je u PBZ tjednim analizama.
58 milja prometa u 13 sati je iznad mojih očekivanja za danas pa sam ugodno iznenađen a još ugodnije jer smo u laganoj pozitivi[cool]
[thumbsup]
krece se…ili??
I ja primijetio. nažderali se, valjda popili malo i počeli lupati po asku. Znam po sebe, ja sam još od jučer pod utjecajem alkohola i odmah sam u 10.00 lupio po asku po Đuri.
može li tko pojasniti kaj se zbiva s zvzd-om 10500