Baron: ” tenkista: ” Barone, ništa nas ne izvješčaš o stanju u Evropi! Pa nemoj samo dok ti paše, nije lijepo od tebe.[lol] ” Uvijek smo bili u crvenom kad je Europa bila u zelenom. Bolje gledaj i slušaj naše fondove. Oni vode igru. Uostalom, europa nije imala rast od 18% u 2 tjedna.[wink] Pogledaj prodaju kako se nabildava, a udara se i fino po bidu. Ja sam samo realan, a ti gledaš svoje želje. ” Ja vidim da mi je sve zeleno na ekranu, osim narodnih dionica, Ine, HT i moje Kabe. Cijeli svijet je optimističan, neznam što čekaš s kupnjom.[thumbsup]
Nemojte nagovarati Barona na kupnju jer će onda tržiše početi padati, neka on još malo mantra i druka na pad , do recimo cca 5000 bodova Crobex-a pa kada onda on uđe u dionice mi ćemo svi prodati !
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
tenkista: ” Baron: ” tenkista: ” Barone, ništa nas ne izvješčaš o stanju u Evropi! Pa nemoj samo dok ti paše, nije lijepo od tebe.[lol] ” Uvijek smo bili u crvenom kad je Europa bila u zelenom. Bolje gledaj i slušaj naše fondove. Oni vode igru. Uostalom, europa nije imala rast od 18% u 2 tjedna.[wink] Pogledaj prodaju kako se nabildava, a udara se i fino po bidu. Ja sam samo realan, a ti gledaš svoje želje. ” Ja vidim da mi je sve zeleno na ekranu, osim narodnih dionica, Ine, HT i moje Kabe. Cijeli svijet je optimističan, neznam što čekaš s kupnjom.[thumbsup] ” Nemojte nagovarati Barona na kupnju jer će onda tržiše početi padati, neka on još malo mantra i druka na pad , do recimo cca 5000 bodova Crobex-a pa kada onda on uđe u dionice mi ćemo svi prodati ! [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Možda slijedeće godine u pred ljeto će Crobex na 5000.
Kako su svi zaboravil na recesiju i na fondove koji su ih ošišali u jednoj od najvećih šišaona
u povijesti ZSE.
MOŽE idemo gore do 5000 bodova, ja odma kupujem, ništa lakše. U 5min, znam koje i koliko.
Garantiraš li mi da ćemo do 5000 u godini dana?
Crobex 0,23%. Što više pričate, to više Croby pada. Da sad kupim, hmmmm, neću još.
igrac: ” tenkista: ” Baron: ” tenkista: ” Barone, ništa nas ne izvješčaš o stanju u Evropi! Pa nemoj samo dok ti paše, nije lijepo od tebe.[lol] ” Uvijek smo bili u crvenom kad je Europa bila u zelenom. Bolje gledaj i slušaj naše fondove. Oni vode igru. Uostalom, europa nije imala rast od 18% u 2 tjedna.[wink] Pogledaj prodaju kako se nabildava, a udara se i fino po bidu. Ja sam samo realan, a ti gledaš svoje želje. ” Ja vidim da mi je sve zeleno na ekranu, osim narodnih dionica, Ine, HT i moje Kabe. Cijeli svijet je optimističan, neznam što čekaš s kupnjom.[thumbsup] ” Nemojte nagovarati Barona na kupnju jer će onda tržiše početi padati, neka on još malo mantra i druka na pad , do recimo cca 5000 bodova Crobex-a pa kada onda on uđe u dionice mi ćemo svi prodati ! [thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” Možda slijedeće godine u pred ljeto će Crobex na 5000. Kako su svi zaboravil na recesiju i na fondove koji su ih ošišali u jednoj od najvećih šišaona u povijesti ZSE. MOŽE idemo gore do 5000 bodova, ja odma kupujem, ništa lakše. U 5min, znam koje i koliko. Garantiraš li mi da ćemo do 5000 u godini dana?
Ti si nešto falio, pa nema ti garancije na dionice, nije ti to kao perilica za suđe pa da dobiješ garanciju na godinu dana, ako doplatiš 100 kn onda extra 3 godine !
Crobex 0,23%. Što više pričate, to više Croby pada. Da sad kupim, hmmmm, neću još.
a ti baš hoćeš kupovati [lol] [lol] [lol] pa ne moraš nitko te na to ne tjera.. al daj brate pusti nas na miru da lijepo rastemo konačno nakon tri mjeseca pada
i kakav je to post Dalekovod ide dolje, zar ne vidiš da raste[rolleyes]
tenkista:
”
Baron: ” tenkista: ” Barone, ništa nas ne izvješčaš o stanju u Evropi! Pa nemoj samo dok ti paše, nije lijepo od tebe.[lol] ” Uvijek smo bili u crvenom kad je Europa bila u zelenom. Bolje gledaj i slušaj naše fondove. Oni vode igru. Uostalom, europa nije imala rast od 18% u 2 tjedna.[wink] Pogledaj prodaju kako se nabildava, a udara se i fino po bidu. Ja sam samo realan, a ti gledaš svoje želje. ” Ja vidim da mi je sve zeleno na ekranu, osim narodnih dionica, Ine, HT i moje Kabe. Cijeli svijet je optimističan, neznam što čekaš s kupnjom.[thumbsup]
”
Nemojte nagovarati Barona na kupnju jer će onda tržiše početi padati, neka on još malo mantra i druka na pad , do recimo cca 5000 bodova Crobex-a pa kada onda on uđe u dionice mi ćemo svi prodati !
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
E baš to!
I dajte svi više pestanite komentirati njegove postove. Pa samo ga ignorirajte.
On ionako živi u svome svijetu.
Dali ste već svo zaboravili kako je završio prije par mjeseci dok se još zvao Von B.?!
Samo preskočit njegove postove i gotovo.
Ja osobno pogledam forum jednom dnevno zadnjih dana i postove 15ak forumaša preskočim bez da ih i pogledam.
Možda se nekad dogodi da i pogode nešto ili kažu neku pametnu ali sa vjerojatnošću od 50:1 mi se jednostavno neda gubiti vrijeme.
Uostalom i pokvaren sat pokaže točno vrijeme 2 puta dnevno.
Stanje na tržištu je po meni najbolje moguće.
Raste jako, a opet ne onemogućava trejderima da surfaju.
Sad će neki reći: Ma može se još uvijek,ja to radim…
i sl. ali te nebi komentirao.
Svatko sebi zna najbolje!
Uostalom i pokvaren sat pokaže točno vrijeme 2 puta dnevno.
e ova ti je dobra ! [lol] [lol] [lol]
igrac: ” tenkista: ” Baron: ” tenkista: ” Barone, ništa nas ne izvješčaš o stanju u Evropi! Pa nemoj samo dok ti paše, nije lijepo od tebe.[lol] ” Uvijek smo bili u crvenom kad je Europa bila u zelenom. Bolje gledaj i slušaj naše fondove. Oni vode igru. Uostalom, europa nije imala rast od 18% u 2 tjedna.[wink] Pogledaj prodaju kako se nabildava, a udara se i fino po bidu. Ja sam samo realan, a ti gledaš svoje želje. ” Ja vidim da mi je sve zeleno na ekranu, osim narodnih dionica, Ine, HT i moje Kabe. Cijeli svijet je optimističan, neznam što čekaš s kupnjom.[thumbsup] ” Nemojte nagovarati Barona na kupnju jer će onda tržiše početi padati, neka on još malo mantra i druka na pad , do recimo cca 5000 bodova Crobex-a pa kada onda on uđe u dionice mi ćemo svi prodati ! [thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” E baš to! I dajte svi više pestanite komentirati njegove postove. Pa samo ga ignorirajte. On ionako živi u svome svijetu. Dali ste već svo zaboravili kako je završio prije par mjeseci dok se još zvao Von B.?! Samo preskočit njegove postove i gotovo. Ja osobno pogledam forum jednom dnevno zadnjih dana i postove 15ak forumaša preskočim bez da ih i pogledam. Možda se nekad dogodi da i pogode nešto ili kažu neku pametnu ali sa vjerojatnošću od 50:1 mi se jednostavno neda gubiti vrijeme. Uostalom i pokvaren sat pokaže točno vrijeme 2 puta dnevno.
Preskočiti njegove postove !!! Ne daj Bože !!! Kako bi onda znao šta treba napraviti , ovako napravim suprotno od njega i zarada je omogućena, kada je on otišao u keš ja sam kupio dionice, sada samo čekam da kupi i zna se – strong SELL signal.
Malo je usporilo, odoše fond menađeri na kobasice i zelje. Ali veseli da se jo uvijek lupa gotovo na svim dionicama po asku. Dobro netko reče maloprije da su drhtavci otpali i dionice su sad u čvrstim rukama.[thumbsup]
Stanje na tržištu je po meni najbolje moguće. Raste jako, a opet ne onemogućava trejderima da surfaju. Sad će neki reći: Ma može se još uvijek,ja to radim… i sl. ali te nebi komentirao. Svatko sebi zna najbolje!
Stanje je najbolje, istina, Crobex je 0,23%, prodaja krcata skrivenim nalozima.
Svi se pitaju, može li do 5000 bodova Crobex u jedno dahu.
IGH je već skoro pa na ATH, ima par desetaka % do tamo. Skoro da nije bilo korekcije. Malo čudno.
Istina, Crobex pokazuje istu vrijednost 2x u jednom valu.[wink]
@igrač
SELL signal je počeo, samo neki to ne žele čuti niti shvatiti.
budd:
”
Sutra probijamo 4000.
”
moguce[thumbsup]
ne bi reko, i ne treba nam to vec sutra, a mogli bi preko 4000 iduci tjedan, fino laganini, mic po mic, bez pretirane evforije…[proud]