Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[color=black][/color] Danas tržište nastavlja sa najboljim mogućim rastom. Promet i više nego solidan za

prvih sat i pol =36.330.920.-, porast 0,50%. Nekoliki dionica u blokadi.

Najbolji mogući razvoj, ne pre brz ali uporan i konstantan svaki dan .

sanja

Barone, ništa nas ne izvješčaš o stanju u Evropi!
Pa nemoj samo dok ti paše, nije lijepo od tebe.[lol]

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet
3.775,26 0.46% 43.636.200,93 kn 28.954.651,44 kn 14.681.549,49 kn

Čim se pojavi institucionalni tržište stane… kao da reguliraju!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Barone, ništa nas ne izvješčaš o stanju u Evropi! Pa nemoj samo dok ti paše, nije lijepo od tebe.[lol]

Uvijek smo bili u crvenom kad je Europa bila u zelenom.
Bolje gledaj i slušaj naše fondove. Oni vode igru.
Uostalom, europa nije imala rast od 18% u 2 tjedna.[wink]
Pogledaj prodaju kako se nabildava, a udara se i fino po bidu.
Ja sam samo realan, a ti gledaš svoje želje.
Crobex 0,37% . Nema benzina?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

tenkista:

Barone, ništa nas ne izvješčaš o stanju u Evropi! Pa nemoj samo dok ti paše, nije lijepo od tebe.[lol]

Uvijek smo bili u crvenom kad je Europa bila u zelenom.
Bolje gledaj i slušaj naše fondove. Oni vode igru.
Uostalom, europa nije imala rast od 18% u 2 tjedna.[wink]
Pogledaj prodaju kako se nabildava, a udara se i fino po bidu.
Ja sam samo realan, a ti gledaš svoje želje.

Ja vidim da mi je sve zeleno na ekranu, osim narodnih dionica, Ine, HT i moje Kabe. Cijeli svijet je optimističan, neznam što čekaš s kupnjom.[thumbsup]

Baron: ” tenkista: ” Barone, ništa nas ne izvješčaš o stanju u Evropi! Pa nemoj samo dok ti paše, nije lijepo od tebe.[lol] ” Uvijek smo bili u crvenom kad je Europa bila u zelenom. Bolje gledaj i slušaj naše fondove. Oni vode igru. Uostalom, europa nije imala rast od 18% u 2 tjedna.[wink] Pogledaj prodaju kako se nabildava, a udara se i fino po bidu. Ja sam samo realan, a ti gledaš svoje želje. ” Ja vidim da mi je sve zeleno na ekranu, osim narodnih dionica, Ine, HT i moje Kabe. Cijeli svijet je optimističan, neznam što čekaš s kupnjom.[thumbsup]

Kupio ja i prodao.
Ti stvarno misliš da će odbijanac od 3200 bodova skoro pa ravno prema gore ići do 5000 odma i neće se desiti odbijanac prema dolje.
Jesi li kad čitao pod koliko stupnjeva je najsigurniji rast na grafu?
Ovaj rast od 75 stupnjeva se baš ne preporuča dugoročno. Znaš li zašto?
Crobex .33%

Jedan dan u tjednu bi mogao biti malo crvenkast, samo koji? Za ponedeljak znamo već da neće biti.

who dares, wins

Prijatelju, Amerika još 2,3 % i nadoknadila je sav minus ove godine. A mi smo zbog nje padali preko 50%. Krize nema, recesije nema. Sad stupiti u akciju ili nikad.
Još uvijek imaš rasprodaju nekih dionica po pola cijene. Pametnom dosta.[bye]

Sutra probijamo 4000.

moguce[thumbsup]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

@Barone dugo,dugo ćemo čekat da dionice koje su kupljene ne Cro-3200 opet vidimo na tržištu.Špekulanti su odavno već vani i navijaju za novi pad a ostatak dionica je u čvrstim rukama.Ko je jamio …..[cool]

valentine: ” adrianna: ” ljudi naprave grešku i onda se bore protiv struje..ma ne možete pobijediti tržište shvatite to [rolleyes] možete se jedino prilagoditi tržištu [wink] ” Najtočnije kolega rečeno.[thumbsup] ” Točno. Pomirite se da će uskoro kapitalizacija doći na djelo, i da trebamo koji dan i u minusu završiti. Ne kužim ove nabrijane na rast. Šta bi oni na 5000 bodova odma sutra. Nema više takve burze ljudi. Novi stil igre je u modi, skriveni nalozi.

Nije to novi stil. Skrivanja smo imali i prije. H

Only God, Muammar and Libya!

Crobex 0,26%
DLKV ide dolje.
Kao misliš ono prodaja nema većih paketa, a ono skriveni nalozi jedan na drugome. Ima ih ko salate.

New Report

Close