Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

definitivno nastavljamo u zelenom tonu s pojačanim prometom..[thumbsup]

Azija i australija završile u zelenom, a i europa otvorila zeleno…

World Markets
ADRs FTSE DAX CAC Currencies World Biz Headlines
Asia Pacific & Australia
N/A Index Change %Change Level Last Update *

Australia ASX 100 +11.70 +0.26% 4,528.90 4/28 5:00pm
Australia ASX All Ords +11.60 +0.20% 5,670.30 4/28 5:00pm
Australia ASX Mid-cap 50 +11.90 +0.22% 5,528.70 4/28 5:00pm
Hong Kong Hang Seng +115.29 +0.45% 25,632.07 4/28 3:17pm
Hong Kong HSCC Red Chip +38.61 +0.67% 5,819.08 4/28 3:17pm
Japan Nikkei 225 +30.90 +0.22% 13,894.37 4/28 4:30pm
[thumbsup]

GLEDAJUĆI DUGOROČNO - SVI SMO MRTVI

Europa danas dobro se zazelenila,na ATM počelo nadbidavanje,čeka nas jedan sunčani dan.
Optimizam se vratio.[smiley]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Ljudi, obratite pažnju na DAX danas jer se opasno primaknuo 7xxx, a to je, naveo jedan analitičar sa n-tv-a apsolutni znak oporavka, ako se probije, naravno….ššto bi to značilo za crobex zaključite sami [thumbsup]

Ljudi, obratite pažnju na DAX danas jer se opasno primaknuo 7xxx, a to je, naveo jedan analitičar sa n-tv-a apsolutni znak oporavka, ako se probije, naravno….ššto bi to značilo za crobex zaključite sami [thumbsup]

Za Crobex bi značilo definitivno pad. Iako DAX probije te razine, što ne garantira da će se vratiti nazad.
Iza nas su 8 od 9 pozitivnih dana trgovanja sa prosjekom dana oko 2%.
Pitanje je vremena kad će fondovi stisnuti malo jače prema dolje.
Prodaja se isto krca pred trgovanje. Paketi su tu.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

tigrus: ” ivana7: ” golubv: ” @blueman Ne kužim u čemu je problem ako netko u pet mjeseci tri puta promjeni portfelj.I ne kužim kakve to veze ima s komentarima trgovanja.I još ne kužim zašto bi nekog brigalo koliko često netko trguje.Zar nije svakome prepušteno da svojim novcem radi što hoće.[embarass] ” – hoće li netko promijeniti portfelj i 10 puta, dionice – keš to je sasvim privatna stvar. – ali onda ovdje iznositi argumente za pad tržišta jer je u kešu. – ili neargumentirano pisati o rastu tržišta jer je 100% u dionicama to nije u redu. – ovo jednostavno postaje tema drukanja crobexa kojega nitko niti ne kupuje ili prodaje. – ja imam dosta dionica jedne nelikvidne firme. – o njoj više manje sve znam. – sada bi mogla argumentirati bar 10 razloga zašto je to jako dobra firma za ulaganje, a dijeli i dividendu. – a sigurno ima i 10 jako dobrih razloga zašto ta firma ne vrijedi ništa. – ja sam ušla u jedan rizičan posao. – rizik je moj, – u ovoj korekciji je pala i ta dionica, ali na smiješnom prometu……. ovo moze biti jedino simens.valjda… ja sam odustao od simensa samo zato sto je nelikvidan… ”

a JDOS? Ma ima takvih dionica puno,nažalost.

ne, ne….
simens je posebno dobra dionica.
jedna od najboljih kaj imamo na trzistu.

ivana7[sealed]?
mozes nam reci, jer tak i tak nitko nece jos to kupovati ili prodavati jer se ganjaju ove dionice kaj jure po 10% dnevno…

u toj tvojoj glavi raste prodaja. Kupnja jaka da ne moze bolje.
Srvatno ne razumijem da moderator dozvoljava ovakvo pisanje

xmenergy: ” Ljudi, obratite pažnju na DAX danas jer se opasno primaknuo 7xxx, a to je, naveo jedan analitičar sa n-tv-a apsolutni znak oporavka, ako se probije, naravno….ššto bi to značilo za crobex zaključite sami [thumbsup] ” Za Crobex bi značilo definitivno pad. Iako DAX probije te razine, što ne garantira da će se vratiti nazad. Iza nas su 8 od 9 pozitivnih dana trgovanja sa prosjekom dana oko 2%. Pitanje je vremena kad će fondovi stisnuti malo jače prema dolje. Prodaja se isto krca pred trgovanje. Paketi su tu.

prodane 2 dionice INE do sada [shocked]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

nevjerojatna borba na igri sa skrivenim nalogom

prodane 2 dionice INE do sada [shocked]

hoces reci:
1. nitko ne zeli prodati INU?
2. nitko ne zeli kupiti INU?

opet ista taktika kao u petak na ingri… navlaci se kupnja skrivenim nalogom i onda se lupi sve do 33000

promet u 10.15h 11.195.450,67 HRK

to nije malo… [thumbsup]

Skriveni nalozi na INGR,LEDO,ATPL…..itd.
Počelo je iskrcavanje fondova. Ring a bell.[undecid]

HT je na -1% i tone.
Na IGH još malo pa će svi koji su kupovali danas biti u minusu.[undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close