definitivno nastavljamo u zelenom tonu s pojačanim prometom..[thumbsup]
Azija i australija završile u zelenom, a i europa otvorila zeleno…
World Markets
ADRs FTSE DAX CAC Currencies World Biz Headlines
Asia Pacific & Australia
N/A Index Change %Change Level Last Update *
Australia ASX 100 +11.70 +0.26% 4,528.90 4/28 5:00pm
Australia ASX All Ords +11.60 +0.20% 5,670.30 4/28 5:00pm
Australia ASX Mid-cap 50 +11.90 +0.22% 5,528.70 4/28 5:00pm
Hong Kong Hang Seng +115.29 +0.45% 25,632.07 4/28 3:17pm
Hong Kong HSCC Red Chip +38.61 +0.67% 5,819.08 4/28 3:17pm
Japan Nikkei 225 +30.90 +0.22% 13,894.37 4/28 4:30pm
[thumbsup]
Europa danas dobro se zazelenila,na ATM počelo nadbidavanje,čeka nas jedan sunčani dan.
Optimizam se vratio.[smiley]
Ljudi, obratite pažnju na DAX danas jer se opasno primaknuo 7xxx, a to je, naveo jedan analitičar sa n-tv-a apsolutni znak oporavka, ako se probije, naravno….ššto bi to značilo za crobex zaključite sami [thumbsup]
Ljudi, obratite pažnju na DAX danas jer se opasno primaknuo 7xxx, a to je, naveo jedan analitičar sa n-tv-a apsolutni znak oporavka, ako se probije, naravno….ššto bi to značilo za crobex zaključite sami [thumbsup]
Za Crobex bi značilo definitivno pad. Iako DAX probije te razine, što ne garantira da će se vratiti nazad.
Iza nas su 8 od 9 pozitivnih dana trgovanja sa prosjekom dana oko 2%.
Pitanje je vremena kad će fondovi stisnuti malo jače prema dolje.
Prodaja se isto krca pred trgovanje. Paketi su tu.
tigrus: ” ivana7: ” golubv: ” @blueman Ne kužim u čemu je problem ako netko u pet mjeseci tri puta promjeni portfelj.I ne kužim kakve to veze ima s komentarima trgovanja.I još ne kužim zašto bi nekog brigalo koliko često netko trguje.Zar nije svakome prepušteno da svojim novcem radi što hoće.[embarass] ” – hoće li netko promijeniti portfelj i 10 puta, dionice – keš to je sasvim privatna stvar. – ali onda ovdje iznositi argumente za pad tržišta jer je u kešu. – ili neargumentirano pisati o rastu tržišta jer je 100% u dionicama to nije u redu. – ovo jednostavno postaje tema drukanja crobexa kojega nitko niti ne kupuje ili prodaje. – ja imam dosta dionica jedne nelikvidne firme. – o njoj više manje sve znam. – sada bi mogla argumentirati bar 10 razloga zašto je to jako dobra firma za ulaganje, a dijeli i dividendu. – a sigurno ima i 10 jako dobrih razloga zašto ta firma ne vrijedi ništa. – ja sam ušla u jedan rizičan posao. – rizik je moj, – u ovoj korekciji je pala i ta dionica, ali na smiješnom prometu……. ovo moze biti jedino simens.valjda… ja sam odustao od simensa samo zato sto je nelikvidan… ”
a JDOS? Ma ima takvih dionica puno,nažalost.
ne, ne….
simens je posebno dobra dionica.
jedna od najboljih kaj imamo na trzistu.
ivana7[sealed]?
mozes nam reci, jer tak i tak nitko nece jos to kupovati ili prodavati jer se ganjaju ove dionice kaj jure po 10% dnevno…
u toj tvojoj glavi raste prodaja. Kupnja jaka da ne moze bolje.
Srvatno ne razumijem da moderator dozvoljava ovakvo pisanje
xmenergy: ” Ljudi, obratite pažnju na DAX danas jer se opasno primaknuo 7xxx, a to je, naveo jedan analitičar sa n-tv-a apsolutni znak oporavka, ako se probije, naravno….ššto bi to značilo za crobex zaključite sami [thumbsup] ” Za Crobex bi značilo definitivno pad. Iako DAX probije te razine, što ne garantira da će se vratiti nazad. Iza nas su 8 od 9 pozitivnih dana trgovanja sa prosjekom dana oko 2%. Pitanje je vremena kad će fondovi stisnuti malo jače prema dolje. Prodaja se isto krca pred trgovanje. Paketi su tu.
prodane 2 dionice INE do sada [shocked]
prodane 2 dionice INE do sada [shocked]
hoces reci:
1. nitko ne zeli prodati INU?
2. nitko ne zeli kupiti INU?
opet ista taktika kao u petak na ingri… navlaci se kupnja skrivenim nalogom i onda se lupi sve do 33000