vjeko: ” Podsjetnik: Tema je Komentari trgovanja, ne korisnika Baron ” Gospodine Vjeko. – redovito pratim ovu temu Komentari trgovanja. – i treba mi sve više i više vremena za sve pročitati. – ali tu je sve više i više postova koji nemaju nikakvog smisla, te se jako teško može pronaći 5% korisnih postova. – i tema već danima, tjednima postaje Komentari trgovanja korisnika Barona. – sada je tu najbitnije je li gospodin Baron u kešu ili dionicama i hoće li tržište rasti ili padati. – takvo pisanje iritira dosta korisnika te imamo veliki broj postova u kojima nema ništa korisnog za pročitati, ali se tim čitanjem gubi i puno vremena. – kome je do pisanja ima jako puno sporednih tema i tamo se zbilja slobodno može pisati. – protiv sam bilo kakve cenzure, ali na ovoj temi bi zbilja trebalo jako puno postova brisati. – ili ih držati barem 24 sata (post će se pokazati nakon odobrenja moderatora) – jer zbilja nema smisla kada netko s par napisanih postova dođe na ovu temu i napiše crobex ide ispod 3.000, jer je dotični u kešu od 20.000kn, a to mu je u biti i cijeli portfelj. Pozdrav !
Post mjeseca, potpisujem sve[bye]
ja ju ne reklamiram, ali jednog dana Vi će te je od mene kupovati po puno većim cijenama
Pa ni ne zanmo omkojoj dionici se radi.
Barone, ako su kvartalna izvješća pogodna prilika za izlazak velikih, a ti podvlačiš činjenicu s radošću, da si
u kešu, da li to znači da češ od velikih kupovati ??? Ili ćeš s radošću promatrati ,kako budale kupuju od
velikih koji se u euforiji dobrih rezultata , nakrcavaju dionicama ???
Ili si jednostavno ti jedan blizak jednom velikom koji će se iskrcati , pa te ova činjenica veseli , i ne misliš
ništa kupovati, već čekaš ljetnu fijaku- da kupiš jeftinije ?
ivana7:
”
ja ju ne reklamiram, ali jednog dana Vi će te je od mene kupovati po puno većim cijenama
”
Pa ni ne zanmo omkojoj dionici se radi.
Ak pratis ivanino pisanje neces nikad ni saznati. Eventualno kad bude debelo too late [wink]
amo se malo pozabaviti današnjim danom i predviđanjima o količini prometa i promjeni vrijednosti indexa
golubv: ” @blueman Ne kužim u čemu je problem ako netko u pet mjeseci tri puta promjeni portfelj.I ne kužim kakve to veze ima s komentarima trgovanja.I još ne kužim zašto bi nekog brigalo koliko često netko trguje.Zar nije svakome prepušteno da svojim novcem radi što hoće.[embarass] ” – hoće li netko promijeniti portfelj i 10 puta, dionice – keš to je sasvim privatna stvar. – ali onda ovdje iznositi argumente za pad tržišta jer je u kešu. – ili neargumentirano pisati o rastu tržišta jer je 100% u dionicama to nije u redu. – ovo jednostavno postaje tema drukanja crobexa kojega nitko niti ne kupuje ili prodaje. – ja imam dosta dionica jedne nelikvidne firme. – o njoj više manje sve znam. – sada bi mogla argumentirati bar 10 razloga zašto je to jako dobra firma za ulaganje, a dijeli i dividendu. – a sigurno ima i 10 jako dobrih razloga zašto ta firma ne vrijedi ništa. – ja sam ušla u jedan rizičan posao. – rizik je moj, – u ovoj korekciji je pala i ta dionica, ali na smiješnom prometu. – ja ju upravi mogu prodati po većoj cijeni, jer znam koliko vrijedi. – gledajući njenu cijenu na burzi koja je jako povoljna, – ima jedan mali tehnički problem, – nema šanse kupiti i malo značajne količine te dionice bez značajnog dizanja cijene. – trenutno na našem tržištu imate barem 10 takvih dionica. – ja ju ne reklamiram, ali jednog dana Vi će te je od mene kupovati po puno većim cijenama. Pozdrav !
ovo moze biti jedino simens.valjda…
ja sam odustao od simensa samo zato sto je nelikvidan…
ULPL-R-A 2.175,00 2,00 2.175,00 2.160,00 214.635,00 2.160,00 2.175,00 2.168,03 99 8
PBZ Investor veli da je prije 9 h počelo trgovanje ULPL i porasla je 2% na 2175 kuna uz promet od 214.635 kuna. Svašta. A možda i ne?!
ULPL-R-A 2.175,00 2,00 2.175,00 2.160,00 214.635,00 2.160,00 2.175,00 2.168,03 99 8 PBZ Investor veli da je prije 9 h počelo trgovanje ULPL i porasla je 2% na 2175 kuna uz promet od 214.635 kuna. Svašta. A možda i ne?!
To je bilo stanje od petka. Malo prije 9 je sve obrisano.
Ak pratis ivanino pisanje neces nikad ni saznati. Eventualno kad bude debelo too late [wink]
Ili ako se, nedaj Boze prevari u procjeni. Onda bus isto doznal, na vrijeme [wink]
Ja o svojim dionicama pišem. Nadam se da će ih i drugi kupovati. To znači da će brže rasti cijena i da ću ih ja ranije prodati.[cool]
ivana7:
”
golubv: ” @blueman Ne kužim u čemu je problem ako netko u pet mjeseci tri puta promjeni portfelj.I ne kužim kakve to veze ima s komentarima trgovanja.I još ne kužim zašto bi nekog brigalo koliko često netko trguje.Zar nije svakome prepušteno da svojim novcem radi što hoće.[embarass] ” – hoće li netko promijeniti portfelj i 10 puta, dionice – keš to je sasvim privatna stvar. – ali onda ovdje iznositi argumente za pad tržišta jer je u kešu. – ili neargumentirano pisati o rastu tržišta jer je 100% u dionicama to nije u redu. – ovo jednostavno postaje tema drukanja crobexa kojega nitko niti ne kupuje ili prodaje. – ja imam dosta dionica jedne nelikvidne firme. – o njoj više manje sve znam. – sada bi mogla argumentirati bar 10 razloga zašto je to jako dobra firma za ulaganje, a dijeli i dividendu. – a sigurno ima i 10 jako dobrih razloga zašto ta firma ne vrijedi ništa. – ja sam ušla u jedan rizičan posao. – rizik je moj, – u ovoj korekciji je pala i ta dionica, ali na smiješnom prometu…….
ovo moze biti jedino simens.valjda…
ja sam odustao od simensa samo zato sto je nelikvidan…
a JDOS? Ma ima takvih dionica puno,nažalost.
vjeko: ” Podsjetnik: Tema je Komentari trgovanja, ne korisnika Baron ” Gospodine Vjeko. – redovito pratim ovu temu Komentari trgovanja. – i treba mi sve više i više vremena za sve pročitati. – ali tu je sve više i više postova koji nemaju nikakvog smisla, te se jako teško može pronaći 5% korisnih postova. – i tema već danima, tjednima postaje Komentari trgovanja korisnika Barona. – sada je tu najbitnije je li gospodin Baron u kešu ili dionicama i hoće li tržište rasti ili padati. – takvo pisanje iritira dosta korisnika te imamo veliki broj postova u kojima nema ništa korisnog za pročitati, ali se tim čitanjem gubi i puno vremena. – kome je do pisanja ima jako puno sporednih tema i tamo se zbilja slobodno može pisati. – protiv sam bilo kakve cenzure, ali na ovoj temi bi zbilja trebalo jako puno postova brisati. – ili ih držati barem 24 sata (post će se pokazati nakon odobrenja moderatora) – jer zbilja nema smisla kada netko s par napisanih postova dođe na ovu temu i napiše crobex ide ispod 3.000, jer je dotični u kešu od 20.000kn, a to mu je u biti i cijeli portfelj. Pozdrav !
Vidim da je strah ušao u kosti pojedinih dioničara.
Ne vidim razloga za ukidanje slobode izražavanja.
Ako moderator pusti post, to je to. Kakva cenzura, kakvi bakarači.
Ja bar stavim koji graf i analizu. [wink]