ČARUGA: ” News Data Pre-market After-hours US Markets Hot Stocks Bonds Commodities World Markets Currencies TRADING CENTER US Markets Actives Gainers Losers Widely held Dow 30 Apr 25 9:14am † Change %Change Level Dow +44.00 +0.34% 12,875.00 NASDAQ +0.25 +0.01% 1,921.00 S&P +11.10 +0.80% 1,397.10 Neznaš čitat a znaš se iskrcat na dnu. [bye][bye] Samo piši mili moj.[lol] [lol] [lol] [lol] ” Ne razumijem postanje jedno te istih podataka 3x. Ko da su Ameri rasli preko 3%, a ono jedva izbjegli da odu u minus.[bye] Pogledaj si dobro graf koji sam stavio. Puno se nauči iz njega. Euforija je gadna stvar.
Razumijem te ja sinek teško je sada biti u kešu.
Posebno onima što nisu morali ali su se iskrcali na dnu dna.[lol]
[color=black][/color] G. Baron , a zakaj se Vi tak jako brinete za nas ?
Ja ne želim biti Baronov odvjetnik, i možda je stvarno sve istresao na Crobex 3200, pa sad druka na dolje.
Znaju se prethodni Baronovi nikovi, te da je sklon drukanju, ali netko je stvarno od malih prodavao na 3200 ( a ja znam da ja nisam), te ukoliko se malo okrene prema dolje, eto opet paničnih reakcija.
Savjet je, ipak oprez.
Jedina glupost ove godine mi je šta nisam ušao u citigroup kad
je bio ispod 20$.
A ono još i likvidnost za milijardere.
Baron: ” ČARUGA: ” News Data Pre-market After-hours US Markets Hot Stocks Bonds Commodities World Markets Currencies TRADING CENTER US Markets Actives Gainers Losers Widely held Dow 30 Apr 25 9:14am † Change %Change Level Dow +44.00 +0.34% 12,875.00 NASDAQ +0.25 +0.01% 1,921.00 S&P +11.10 +0.80% 1,397.10 Neznaš čitat a znaš se iskrcat na dnu. [bye][bye] Samo piši mili moj.[lol] [lol] [lol] [lol] ” Ne razumijem postanje jedno te istih podataka 3x. Ko da su Ameri rasli preko 3%, a ono jedva izbjegli da odu u minus.[bye] Pogledaj si dobro graf koji sam stavio. Puno se nauči iz njega. Euforija je gadna stvar. ” Razumijem te ja sinek teško je sada biti u kešu. Posebno onima što nisu morali ali su se iskrcali na dnu dna.[lol]
Ne bi vjerovao. Iskrcao sam se iza nove godine na 5300, i ušao zatim na 4200. No kako je padalo dalje
izlazio sam. Daleko od toga da sam se na dnu iskrcao.
Ne širim ja paniku, nego samo kažem da se ne prepuštaju tolikoj euforiji.
ČARUGA: ” Baron: ” ČARUGA: ” News Data Pre-market After-hours US Markets Hot Stocks Bonds Commodities World Markets Currencies TRADING CENTER US Markets Actives Gainers Losers Widely held Dow 30 Apr 25 9:14am † Change %Change Level Dow +44.00 +0.34% 12,875.00 NASDAQ +0.25 +0.01% 1,921.00 S&P +11.10 +0.80% 1,397.10 Neznaš čitat a znaš se iskrcat na dnu. [bye][bye] Samo piši mili moj.[lol] [lol] [lol] [lol] ” Ne razumijem postanje jedno te istih podataka 3x. Ko da su Ameri rasli preko 3%, a ono jedva izbjegli da odu u minus.[bye] Pogledaj si dobro graf koji sam stavio. Puno se nauči iz njega. Euforija je gadna stvar. ” Razumijem te ja sinek teško je sada biti u kešu. Posebno onima što nisu morali ali su se iskrcali na dnu dna.[lol] ” Ne bi vjerovao. Iskrcao sam se iza nove godine na 5300, i ušao zatim na 4200. No kako je padalo dalje izlazio sam. Daleko od toga da sam se na dnu iskrcao. Ne širim ja paniku, nego samo kažem da se ne prepuštaju tolikoj euforiji.
Koliko ono drzis dionice, 2 , 3 dana, tjedan najvise.
U 5 mjeseci si 3 puta mijenjajo portfelj..
takvima bi trebalo 20% spekulativnog poreza nabiti..Pa ako zaradis vise moze, ako ne nemoj spekulirati..
Dobro je Ljubo govorio.
Ne kužim u čemu je problem ako netko u pet mjeseci tri puta promjeni portfelj.I ne kužim kakve to veze ima s komentarima trgovanja.I još ne kužim zašto bi nekog brigalo koliko često netko trguje.Zar nije svakome prepušteno da svojim novcem radi što hoće.[embarass]
vrlo skoro,08.svibnja izlazi kvartalno FI za 2008 od HT, to je,uvjeren sam,okidač za ovu dionicu prema 350 a pogotovo ako je održana konferencija instit. stranih ulagaća od 23.u Londonu u režiji Merrill Lyncha,zainteresirala nekog stranca,
veselite se tome jer bi ovo poteglo i cijelo tržište……… ili bi se svi iskrcavalii iz ostalih i tukli po HT
[thumbsup]
ehhh tko bi ga znao….ali dobro je vjerovati u fundamente i likvidnost te ostaje samo još..strpljenje[thumbsup]
vrlo skoro,08.svibnja izlazi kvartalno FI za 2008 od HT, to je,uvjeren sam,okidač za ovu dionicu prema 350 a pogotovo ako je održana konferencija instit. stranih ulagaća od 23.u Londonu u režiji Merrill Lyncha,zainteresirala nekog stranca, veselite se tome jer bi ovo poteglo i cijelo tržište……… ili bi se svi iskrcavalii iz ostalih i tukli po HT [thumbsup] ehhh tko bi ga znao….ali dobro je vjerovati u fundamente i likvidnost te ostaje samo još..strpljenje[thumbsup]
Pogotovo ide na 350 kn kad navale branitelji prodavati udjele u fondu.[undecid]
Kako su neki ljudi ovdje naivni i misle da će se Crobex vratiti na stare razine od 5000 u par tjedana.
svatko može mijenjati portfelj koliko želi, ali onaj tko ga stalno mijenja očito ni sam ne vjeruje vlastitim procjenama pa kako bi im tek vjerovali drugi.