Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Investitor
Knjigovodstvena vrijednost 921,32 kn

.Trgovinski podaci ?

Cijena (25.4.2008) 641,01 kn
Prosječni dnevni promet u 100 dana 1.318.891,14 kn

Baron: ” . I brodari imaju cikluse, ne mogu vječno pumpati. ” točno, kolega, ali najljepše je što se trenutno mogu kupiti po cijeni koja bi bila fer na dnu ciklusa. a ciklus je na putu prema vrhu.

Posebno su napumpane ove što su ispod knjigovodstvene vrijednosti[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Evo nabavio sam slikicu koja izgleda poznato.
Sentiment je jedna od bitnijih stvari.
Evo projekcija šta bi se moglo desiti, nakon rasta i padova.
Svi znamo da tržište nije ravna crta prema gore ili prema dolje. A neki još to nisu shvatili.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

http://money.cnn.com/data/markets/%5Bthumbsup%5D%5Bcool%5D%5Bproud%5D

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

http://money.cnn.com/data/markets/%5Bthumbsup%5D%5Bcool%5D%5Bproud%5D

Podaci od petka, već viđeno 10x. Nepotrebno. Zamalo otišli Ameri u crveno.

News Data Pre-market After-hours US Markets Hot Stocks Bonds Commodities World Markets Currencies

TRADING
CENTER
US Markets Actives Gainers Losers Widely held Dow 30 Apr 25 9:14am † Change %Change Level

Dow +44.00 +0.34% 12,875.00
NASDAQ +0.25 +0.01% 1,921.00
S&P +11.10 +0.80% 1,397.10

Neznaš čitat a znaš se iskrcat na dnu.
[bye][bye]

Samo piši mili moj.[lol] [lol] [lol] [lol]

Nedjelja je dan Gospodnji pa sam milostiv i diskutiram s tobom.

Ali sutra mi se ne obraćaj.[lol]

News Data Pre-market After-hours US Markets Hot Stocks Bonds Commodities World Markets Currencies TRADING CENTER US Markets Actives Gainers Losers Widely held Dow 30 Apr 25 9:14am † Change %Change Level Dow +44.00 +0.34% 12,875.00 NASDAQ +0.25 +0.01% 1,921.00 S&P +11.10 +0.80% 1,397.10 Neznaš čitat a znaš se iskrcat na dnu. [bye][bye] Samo piši mili moj.[lol] [lol] [lol] [lol]

Ne razumijem postanje jedno te istih podataka 3x.
Ko da su Ameri rasli preko 3%, a ono jedva izbjegli da odu u minus.[bye]
Pogledaj si dobro graf koji sam stavio. Puno se nauči iz njega. Euforija je gadna stvar.

[color=black][/color] Moram priznati graf je odličan. Točno pokazuje , kada si u dionicama uvijek si u

nekoj poziciji koju je moguće nacrtati.

sanja

Ne razumijem postanje jedno te istih podataka 3x.
Ko da su Ameri rasli preko 3%, a ono jedva izbjegli da odu u minus.[bye]
Pogledaj si dobro graf koji sam stavio. Puno se nauči iz njega. Euforija je gadna stvar.
[/quote]

Ovo nije ni blizu euforije ako znamo da je crobex bio oko 5500 a sada 3700 tako da jedini ti Barone i tvoj prijatelj Ivek ako to nisi ti pricas vec kostantno jedno te isto o padu ali taj pad se nece desiti iz vrlo jednostavnih razloga a to je da u toku svog trgovanja na burzi bilo je isto tako drasticnih padova ali poslje tih padova uvijek se postepeno sve vracalo na stare cijene a bakice s placeva (izgleda da si i ti jedan od tih bakica) su bivale osisane i naravno taj sloj ljudi je nestao kao i ti sto ces nestati…

http://seekingalpha.com/article/62511-50-lowest-relative-p-e-ratios-in

Evo nabavio sam slikicu koja izgleda poznato. Sentiment je jedna od bitnijih stvari. Evo projekcija šta bi se moglo desiti, nakon rasta i padova. Svi znamo da tržište nije ravna crta prema gore ili prema dolje. A neki još to nisu shvatili.

ma znaš ovim drukanjem se samo kompromitiraš.

ne bih ja imao ništa protiv da se dogodi ovo s tvog grafa. ostalo mi je oko 10% portfelja u cashu i potajno i ja fantaziram da ću imati prilike i to još potrošiti na recimo nekih 100-200 bodova nižem crobexu.

ali budimo iskreni jako je malo vjerojatno da će tako biti. tvom grafu i nadanjima usprkos.

Ne razumijem postanje jedno te istih podataka 3x. Ko da su Ameri rasli preko 3%, a ono jedva izbjegli da odu u minus.[bye] Pogledaj si dobro graf koji sam stavio. Puno se nauči iz njega. Euforija je gadna stvar.
Ovo nije ni blizu euforije ako znamo da je crobex bio oko 5500 a sada 3700 tako da jedini ti Barone i tvoj prijatelj Ivek ako to nisi ti pricas vec kostantno jedno te isto o padu ali taj pad se nece desiti iz vrlo jednostavnih razloga a to je da u toku svog trgovanja na burzi bilo je isto tako drasticnih padova ali poslje tih padova uvijek se postepeno sve vracalo na stare cijene a bakice s placeva (izgleda da si i ti jedan od tih bakica) su bivale osisane i naravno taj sloj ljudi je nestao kao i ti sto ces nestati…
[/quote]

Iskreno ima jako puno ljudi koji misle da će u 3 tjedna crobex narasti 30%.
Ako to nije euforija, šta je? Pitanje je dana kad ćemo nazad. No to za dugoročne ul. nije toliko bitno.
A što se tiče ošišanosti, u godini dana sam na -2%, tako da bakica baš i nije u gubitku.

Evo nabavio sam slikicu koja izgleda poznato. Sentiment je jedna od bitnijih stvari. Evo projekcija šta bi se moglo desiti, nakon rasta i padova. Svi znamo da tržište nije ravna crta prema gore ili prema dolje. A neki još to nisu shvatili.

1. Možda smo mi u “wall of worry” području.

2. Donekle se slažem s Baronom, jednostavno se mora dogoditi kraća tehnička korekcija, sutra, za 10 dana …
Što se prije dogodili, bit će lakša. Što se kasnije dogodi, bit će više plaća. Mislim da će svaki šum, trend biti dodatno pojačan, jer je osjetljivost ulagača znatno porasla.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close