Investitor
Knjigovodstvena vrijednost 921,32 kn
.Trgovinski podaci ?
Cijena (25.4.2008) 641,01 kn
Prosječni dnevni promet u 100 dana 1.318.891,14 kn
Baron: ” . I brodari imaju cikluse, ne mogu vječno pumpati. ” točno, kolega, ali najljepše je što se trenutno mogu kupiti po cijeni koja bi bila fer na dnu ciklusa. a ciklus je na putu prema vrhu.
Posebno su napumpane ove što su ispod knjigovodstvene vrijednosti[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Evo nabavio sam slikicu koja izgleda poznato.
Sentiment je jedna od bitnijih stvari.
Evo projekcija šta bi se moglo desiti, nakon rasta i padova.
Svi znamo da tržište nije ravna crta prema gore ili prema dolje. A neki još to nisu shvatili.
Podaci od petka, već viđeno 10x. Nepotrebno. Zamalo otišli Ameri u crveno.
News Data Pre-market After-hours US Markets Hot Stocks Bonds Commodities World Markets Currencies
TRADING
CENTER
US Markets Actives Gainers Losers Widely held Dow 30 Apr 25 9:14am † Change %Change Level
Dow +44.00 +0.34% 12,875.00
NASDAQ +0.25 +0.01% 1,921.00
S&P +11.10 +0.80% 1,397.10
Neznaš čitat a znaš se iskrcat na dnu.
[bye][bye]
Samo piši mili moj.[lol] [lol] [lol] [lol]
Nedjelja je dan Gospodnji pa sam milostiv i diskutiram s tobom.
Ali sutra mi se ne obraćaj.[lol]
News Data Pre-market After-hours US Markets Hot Stocks Bonds Commodities World Markets Currencies TRADING CENTER US Markets Actives Gainers Losers Widely held Dow 30 Apr 25 9:14am † Change %Change Level Dow +44.00 +0.34% 12,875.00 NASDAQ +0.25 +0.01% 1,921.00 S&P +11.10 +0.80% 1,397.10 Neznaš čitat a znaš se iskrcat na dnu. [bye][bye] Samo piši mili moj.[lol] [lol] [lol] [lol]
Ne razumijem postanje jedno te istih podataka 3x.
Ko da su Ameri rasli preko 3%, a ono jedva izbjegli da odu u minus.[bye]
Pogledaj si dobro graf koji sam stavio. Puno se nauči iz njega. Euforija je gadna stvar.
[color=black][/color] Moram priznati graf je odličan. Točno pokazuje , kada si u dionicama uvijek si u
nekoj poziciji koju je moguće nacrtati.
Ne razumijem postanje jedno te istih podataka 3x.
Ko da su Ameri rasli preko 3%, a ono jedva izbjegli da odu u minus.[bye]
Pogledaj si dobro graf koji sam stavio. Puno se nauči iz njega. Euforija je gadna stvar.
[/quote]
Ovo nije ni blizu euforije ako znamo da je crobex bio oko 5500 a sada 3700 tako da jedini ti Barone i tvoj prijatelj Ivek ako to nisi ti pricas vec kostantno jedno te isto o padu ali taj pad se nece desiti iz vrlo jednostavnih razloga a to je da u toku svog trgovanja na burzi bilo je isto tako drasticnih padova ali poslje tih padova uvijek se postepeno sve vracalo na stare cijene a bakice s placeva (izgleda da si i ti jedan od tih bakica) su bivale osisane i naravno taj sloj ljudi je nestao kao i ti sto ces nestati…
Evo nabavio sam slikicu koja izgleda poznato. Sentiment je jedna od bitnijih stvari. Evo projekcija šta bi se moglo desiti, nakon rasta i padova. Svi znamo da tržište nije ravna crta prema gore ili prema dolje. A neki još to nisu shvatili.
ma znaš ovim drukanjem se samo kompromitiraš.
ne bih ja imao ništa protiv da se dogodi ovo s tvog grafa. ostalo mi je oko 10% portfelja u cashu i potajno i ja fantaziram da ću imati prilike i to još potrošiti na recimo nekih 100-200 bodova nižem crobexu.
ali budimo iskreni jako je malo vjerojatno da će tako biti. tvom grafu i nadanjima usprkos.
Ne razumijem postanje jedno te istih podataka 3x. Ko da su Ameri rasli preko 3%, a ono jedva izbjegli da odu u minus.[bye] Pogledaj si dobro graf koji sam stavio. Puno se nauči iz njega. Euforija je gadna stvar.
[/quote]
Iskreno ima jako puno ljudi koji misle da će u 3 tjedna crobex narasti 30%.
Ako to nije euforija, šta je? Pitanje je dana kad ćemo nazad. No to za dugoročne ul. nije toliko bitno.
A što se tiče ošišanosti, u godini dana sam na -2%, tako da bakica baš i nije u gubitku.
Evo nabavio sam slikicu koja izgleda poznato. Sentiment je jedna od bitnijih stvari. Evo projekcija šta bi se moglo desiti, nakon rasta i padova. Svi znamo da tržište nije ravna crta prema gore ili prema dolje. A neki još to nisu shvatili.
1. Možda smo mi u “wall of worry” području.
2. Donekle se slažem s Baronom, jednostavno se mora dogoditi kraća tehnička korekcija, sutra, za 10 dana …
Što se prije dogodili, bit će lakša. Što se kasnije dogodi, bit će više plaća. Mislim da će svaki šum, trend biti dodatno pojačan, jer je osjetljivost ulagača znatno porasla.