Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Fidel, ne trkeljaj…..

Pa kome je u interesu da se opet sruši crobex, onako neselektivno ……?

Općeg rasta kao u 07.g. neće biti al će zato pojedini sektori padati a pojedini znakovito rasti…..[shocked]

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

sampras:

Reli se nastavlja Vaš link

Neki su sinoć pisali suprotno.

Slušali piveka 12345 pa izašli na 3300 u želji da se spase.

Sad kad su se spasili opet nisu zadovoljni.

Uh… kad počnu ulazit oko 6000 ko će tada ostat od drukanja da smo i dalje podcjenjeni.

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

vidim ovdje puno svjetlija atmosfera nego na “tehničkoj analizi”. Tamo uglavnom crno slute…

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

hrana, hrana… sladoled ili sirevi? kaj?

Kolega Tigrus, izbjegavam oglasavati koje dionice, nezahvalan je to sport, mogu samo reci da je 26 % mog portfelja u kompanijama koje se bave proizvodnjom hrane.

AZ? Hvala, ne.

vidim ovdje puno svjetlija atmosfera nego na “tehničkoj analizi”. Tamo uglavnom crno slute…

Kako ko…….http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2434&pg=249 Čitajte odavde pa nadalje.

Neko je sve dobro previdio uz neke sitne i zanemarive promašaje.

Imamo čak i majstora pored silnih drukera.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

CRNA SLUTNJa JE NA VAMA.
Najveća je pograška ljudi na burzi, ego i pohlepa.
Razmislite malo o ovom 20% rastu crobexa u 2 tjedna.
Ne ulazim u ovom krugu ni pod razno.
I brodari imaju cikluse, ne mogu vječno pumpati.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

CRNA SLUTNJa JE NA VAMA.
Najveća je pograška ljudi na burzi, ego i pohlepa.
Razmislite malo o ovom 20% rastu crobexa u 2 tjedna.
Ne ulazim u ovom krugu ni pod razno.
I brodari imaju cikluse, ne mogu vječno pumpati.

Već sad kužim i ja da ti je crnjak furka ali daj molim te budi bar vikendom kad Burza ne radi optimista!

who dares, wins

[color=black][/color] Zanima me samo , ovi što uvijek i svuda vide opasnos, kad su oni u dionicama?

Da li oni kupuju samo na vrhuncima jer onda je kao sigurno , jer su onda svi rekli da vrijedi.

sanja

[color=black][/color] Zanima me samo , ovi što uvijek i svuda vide opasnos, kad su oni u dionicama? Da li oni kupuju samo na vrhuncima jer onda je kao sigurno , jer su onda svi rekli da vrijedi.

Tako nekako

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

bpyxfosa:

[color=black][/color] Zanima me samo , ovi što uvijek i svuda vide opasnos, kad su oni u dionicama? Da li oni kupuju samo na vrhuncima jer onda je kao sigurno , jer su onda svi rekli da vrijedi.

Tako nekako

Čaruga svaka ti čast na lokaciji. Pozdrav od Prpića malog.

who dares, wins

CRNA SLUTNJa JE NA VAMA. Najveća je pograška ljudi na burzi, ego i pohlepa. Razmislite malo o ovom 20% rastu crobexa u 2 tjedna. Ne ulazim u ovom krugu ni pod razno. I brodari imaju cikluse, ne mogu vječno pumpati.

Tebe su dobro osisali kada si takav ogorceni pesimista [lol]

http://seekingalpha.com/article/62511-50-lowest-relative-p-e-ratios-in

. I brodari imaju cikluse, ne mogu vječno pumpati.

točno, kolega, ali najljepše je što se trenutno mogu kupiti po cijeni koja bi bila fer na dnu ciklusa.

a ciklus je na putu prema vrhu.

New Report

Close